22
-
RecoPhile #22 Te szerintem valamit nagyon félre olvastál -
#21 Én meg azt szeretném megélni hogy kiadnak egyszer olyan II.vh-s fps-t amiben végre nem a "dicső" szövetségesek bőrébe bújhatunk. Azt még megértem hogy mégiscsak a tengelyhatalmak vesztették el a háborút ezért nehogy már őket tüntessék fel jó fényben, de szerintem pont ez hozhatna változatosságot az ilyen játékokba ha végre fordulna a helyzet. :P
Egyébként a játék hangulata engem nagyon megfogott főleg mikor Baker magában elmélkedik "What makes a good soldier? Is it his brain or his heart?" szal összességében naon jó volt, MoH: Airborne-nál 100x jobban tetszett. -
Lac0013 #20 Valaki tudna küldeni egy Crack-t? Az e-mail címem: [email protected] -
Godefroy #19 Nagyon idegesítő, hogy mindig végig kell várni az átvezető animot.
Túl amerikai hiro lett belőle.
-
#18 Jó lett a cikk! -
#17 Én is szeretem azt, amikor kicsit taktikusabban kell menni, de szerintem mind a 2 tipus nagyon jó. Call of Duty 4 is sokkal filmszerűbb, akciódúsabb (ügyesség kell), és azért ott sem lehet kirohanni a fedezékekből.
Én amúgy sem szoktam egy játékot többször végigvinni (max ha van coop), így ugyan úgy tudtam élvezni cod 4-et is, mint akár a swat4-et, graw 1-2-t, vagy egyéb kevésbé lineáris játékot. Armed Assault is tetszik, pedig az aztán tényleg szinte mindenben az ellentéte. :)
Mind2-ben van nagyon jó, megkell találni, és nem azt keresni benne ami nincs, és nem is kellene bele. -
#16 en meg azt nem vagtam h ez miert nem gond vkinek is.. most mar tudom. :)
altalaban szeretem maskent megoldani a feladatokat mint a tobbiek..
szeretek kreativan taktikazni es olni, nem tucatmod :) -
#15 Én ezt soha nem fogom megérteni, hogy ez 1-2 átvitelig miért olyan élményromboló. Nyomulni kell előre, és átélni az egésznek a hangulatát, nem azon gondolkodni hogy miért nem tudok másfele menni. Ez a hátrány szerintem pont, hogy előny, ez teszi filmszerűbbé, és változatosabbá a játékot (mert így ha 1 lehetőség van akkor kevesebb a hibalehetőség, könnyebb beletenni a változatosságot, stb.).
Az FPS része annak meg szinte tökéletes, akció dús, jó a célzás, irányítás, fegyverek, hangulat. -
#14 Én anno az első rész is nagyon vártam, de az első percekben a kipróbálás során egy kis csalódottságot éreztem, de még szerencse, hogy nem adtam fel, mert azért annál jobban vártam a játékot, ezért tovább játszottam vele és kb. 1-2 óra játék után éreztem rá az ízére a dolognak. Ezért én is azt mondom, hogy 20 perc game-lés után nem biztos, hogy helyes vélemény fogalmazódik meg az emberben, különösen úgy, hogy ebből kb. 10 perc video, így jóformán 20 perc-bő szinte alig játszik az ember valamennyit. A játék fórumában olvastam olyan ember hozzászólását is, aki már a játék elején lévő animációkból is kilépett és uninstallálta a játékot. Na kíváncsi lennék, hogy Ő pl. mi alapján véleményezte a játékot.
Ez a játék mindig is ilyen volt, megosztotta az embereket, volt akiknek be jött és volt akiknek nem, úgy ahogyan a Hell's Highway is. -
#13 olyan mint a COD? Az kegyetlenul elmenyrombolo, h mint egy csatornaban ugy tudsz mendegelni lepesrol lepesre, van 1-2 palya ahol felcserelhetsz sorrendet de nagyon primitiven. A CODnak ez nagyon nagy gyengeje. Azt gondoltam ez csak jobb lehet.. -
GOLF GTD #12 Sziasztok.Csatlakozom a többséghez sajnos nekem se nagyon jött be a játék.Nagyon szép a grafika de tényleg monoton-egyhangú. Plusz elég ciki hogy amikor a tankok mennek a lánctalp nem forog csak kúszik a levegőbe az egész!Persze tudom ez nem
szimulátor játék hanem háborús FPS,de akkor is oda figyelhettek volna,mert sok kis apróság bizony sokat ront a játékon.
Én csak azt mondom hogy nézzétek meg a Far Cry 2-őt az oda...asz rendesen!
Ultra High beállítás meg DX-10.Realisztikus minden az éghajlati változások stb...Bocsánat az off-ért nem reklámozni akartam!!
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok! -
#11 Nem sok FPS-ről tudom azt mondani, hogy nem tetszett, de erre sajnos azt kell mondjam. Hiába a realisztikusság és a taktikusság, én kicsit úgyérzem hogy az FPS lényege elveszik kicsit benne.
Akinek 20 perc alatt nem tetszett, valószínűleg utána sem fog. Jó hangulata van, nagyon jó átvezetők, az FPS része valljuk be őszintén gyenge, és ugyan azt kell csinálni szinte végig (fedezék, ellenségeket kilő, egyértelmű haladási irány). Az átvezetők meg hiába jobbak, én inkább megnézem akkor a filmet, az azért valósághűbb :) Jobban jártak volna, ha inkább stratégiát csináltak volna belőle szvsz, és azon lett volna a hangsúly, ez így sztem nem jó. -
Ren #10 Ja és authentic módban roppant idegesítő, hogy fedezékből nem lehet rendesen tüzelni, mert az oké hogy nincs célkereszt, de legalább ironsight lehetne. Valamint nem látszik hogy melyik csapat van kiválasztva, csak mikor az ember parancsot akar adni. Szerintem kicsit tulzásba vitték az UI megnyirbálását... -
Ren #9 Nekem alapvetően tetszett, bár könnyű fokozaton egyedül is elég könnyen végigkommandózható :) Nehezebb fokozaton már jobban rákényszerítik az embert a taktikázásra, bár kicsit idegesítő, hogy ha nem vagyunk fedezékben, akkor rögtön szitává lő akármelyik német katona, mégha vakon tüzel is a fedezéke mögül, arról nem is beszélve, hogy hiába van akár 10 csapattárs, rögtön minket vesznek tűz alá :-/ Azzal is egyetértek, hogy nagyon korlátozott a mozgástér, mindig látszik hogy merre kell menni és merre kéne az ellenség oldalába kerülni. Kicsit kiábrándító, hogy a németek majdnem teljesen statikusak, még túlerő esetén sem próbálkoznak ellentámadással, ne adj isten oldalbatámadással. A tankos részek meg teljesen feleslegesek és illuziórombolók szvsz. De mint írtam, azért alapvetően tettszett és jó játéknak tartom. -
Reg5 #8 Minek játszol vele, ha nem szereted az FPS-eket? -
Emmegki #7 n+1. nácilövölde a szövetségesekkel.
unalmas.
-
Csak77 #6 Nagyon jó a játék! Nekem egy 8400 gf kártyával is egész jól megy... persze így elég vacak, de még így is nagyon szép! Inkább nem is nézem meg a képeket! -
#5 Én végig toltam a cuccost, engem csak az lepett meg, hogy nagyonn hosszú volt a játék, a cod-hoz vagy a MOHA-hoz képest... nem volt rossz egyébként, durva volt amikor a kissrác véres képe néha bevillant miközben mentem a kórházban... szal el lett találva :) -
Rena11 #4 szerintem nagyon nagy a játék és pont 20 perc alatt nem lehet megmondani sem erről sem más játékról hogy jó e
-
emp #3 Hát én toltam vele kb. 20 percet aztán repült a kukába. Nagyon idegesített, hogy marha lineáris. Csak mentem a szobákon egyenesen végig, aztán aki szembe jött, lelőttem. Nem volt valami nagy háborús élmény. Nekem eddig a MOH Air Born jött be leginkább. De hát ízlések és ízléstelenségek ugye... :D -
#2 Laptopon elmegy GeForce 8400M GT-vel?? -
#1 Nemrég jáccottam ki a kiegészítőjét az 1-nek (Earn in blood), és nagyon jól szórakoztam vele. "Intenzív háborús élményt nyújt a Brothers in Arms: Hell's Highway, bár koránt sem akkorát, mint a Call of Duty sorozat." Én azt mondanám inkább, hogy ez a sorozat igazi háborús hangulatot teremt, nem mű háborús hangulatot. Szeretem a CoD-ot is nagyon, de élethűségben ez viszi a prímet, bár elismerem, nem mindenki vágyik erre a realisztikusságra.
Én nagyon szeretem ezt is, mint minden IIVH-s játékot, biztos ki fogom ezt is jáccani valamikor (valószínű, ha normális konfigom lesz hozzá)