BenX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ReaL MaDRid x siempre
Ne felejtsük el, hogy egy autista, csak bizonyos dolgokban sokkal okosabb 'normális' embertársainál!
Ha olyan szituációba keveredik, amibe az elõtt még nem volt pl., akkor sokkal jobban meg van lõve, mit egy 'normális' ember!
Egy autista sem bír valamiféle segítõ nélkül élni! Ben-nek ez az anyja volt, épp ezért akarta egybõl õt hívni!
am a gyógyítója volt a csaj asszem :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
na most,ha úgy nézzük,végülis a csaj mentette meg a vonatnál. csak éppen fizikailag nem volt ott a csaj.de ugye többször is említi Ben,hogy õ a védõangyala vagy hogy mondja,meg a játékban is valami védõje (vagy fegyverhordozó? nem emlékszem már,nem értek hozzá :D soha nem mmoztam) és itt is megvédi.az mms az tényleg ott volt,meg a csajjal is találkozott,és amit látott a csajból meg ugye hozzászólt,hogy "jól vagy?" vagy vmi hasonló volt,na ebbõl be tudta lõni a csajt,megjegyezte az illatát,a kinézetét,látta teljes életnagyságban,és ezt annyira be tudta magának késõbb képzelni,hogy olyan volt neki,mintha tényleg ott lenne. de ha nem száll fel Ben a vonatra,akkor lehet,hogy nem szerelmesedik bele ennyire.
nagyon tanulságos film egyébként,az elején én is nagyon megsajnáltam,egészen addig,amíg a csajjal össze nem jött,utána már sokkal jobb lett neki.a végére viszont ilyen wtf fejet tett az arcomr a film,tehát a film elég hullámzó érzéseket váltott ki belõlem,elõször megsajnálom nagyon,aztán meg örülök,hogy kezdenek a dolgok rendbejönni,majd megint jön a végén a csattanó (nem a templomosra gondolok,hanem a végén a lovasra),akkor meg végülis boldog meg minden,csak na.... :D aki látta tudja,aki nem nem.
ReaL MaDRid x siempre
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most elképeltem h a csaj ott ül mellette archlordoznak és ráír a gameben is. (ben reakcioja: öh! mia f*zom?!) XDD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És, hogy az MMO-t abbahagyta-e, azt nem tudni, de szerintem nem is ez a legfontosabb, min elgondolkodik az ember!
Tehát a csajjal tényleg tolta évekig, aztán tényleg küldött mms-t, de a vonattal vissza is ment és innen képzelte ? Tehát végülis önmagát mentette meg az öngyilkosságtól ?
Ill Archlordot befejezte ? Mert mégiscsak 80-as volt, ahogy a csaj 3 szor kiemelte kb :D Mert akkor lehet ráírt volna tényleg ...
Ám érdekes h ha valaki azt olvassa h diákmészárlás, 2 ember meghalt, akkor mennyire szidja a gyilkost, de most ez a film után, ha az a 2 szivatós srác meghalt volna, fájt volna a szívetek ? Mert nekem tuti nem, nagyon jó film!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
1.Milyen volt a reklám.
2.Melyik színész játszik benne.
3.Mennyire harangozták be elõre.
és, h.
4.Hány botrányt kavartak neki össze!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sokat lehet belöle tanulni.
én kötelezõ tenném már csak azért is mert sok ilyen paraszt van sajna, akik ugyanezt csinálják, hátha megjönne tõle az eszük ....
()() (^^)
Utálok mindig pontozni egy filmet! Minek? Mi értelme? Ha az mondom, h. 10/9 akk. megnézi valaki de ha azt, hogy 10/5 akk. nem?
A filmrõl: A film azért fogott meg mert sajnos én is MMO függõ vagyok/voltam.
Sajnos nem egyszer tapasztaltam ezt az elzárt világot! Bár szerintem Ben ellentéte vagyok! Szinte mindenben! Érdekes, h. mégis magamra leltem benne! Maga a film
nemtudom miért!
A vége szerintem gyönyörûen van bezárva és az ember lelkében egy megnyugvást ad! Happy End! Mert sok film! Tahó módon nem zárja le a szálat, és az emberben benne marad az a rossz érzés! Nem tudom máshogy kifejteni! De itt nagyon tetszett!
mire vár magyarország ?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
volt 1 oszttársa csaj aki nagyon hasonlóan nézett ki...
Nagyon durva film.....
a szereplõk nagyon jók voltak......fõleg Ben volt nagyon durva......bejött...10/8 :D
trailer videoban a zenét valaki nem ismeri ?:D bejövös,hallgatnám :D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi