Testszkennerek minden európai uniós repülőtéren?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeszmester én nem csak a repcsirõl beszéltem hanem az emberek ruhájáról is. bár igen volt sulimba volt egy olyan rendszer h ha odatartottál egy gyertyát a érzékelõhöz akkor az befujt vmi gázt ami eloltotta a tüzet csak azt nem tudom h ez mennyire "egészséges" az emberekre nézve..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Amúgy figyelembe véve az aktuális helyzetet és a félelmet a terroristáktól, szerintem elég hamar lefognának az utasok, talán jól meg is lincselnek 😊
Mit vársz ettõl a seggnyalótól?
második dolog ha 3 an v 5 en felszálnak egy repcsire egybõl van nekik fél liter robbanóanyaguk ha összetöltik egy fél literes palackba amit a boltba vetter a "duty free" boltba. 5 en megölnek 150-200 embert.
Bár arra mindig kiváncsi voltam h mi lenne ha vennék 2-5 üveg abszintot (lehetõleg a 85%osat) kinyitnám és kiönteném a földre kicsit sietve mielött a stuárdesz v egy civilruhás policeman észrevenné és onnan már csak egy kis láng kell! butor ruha eléggé gyulékony abszint meg ég egy jó 5-10 percig attól függ mennyi van belõle
A boeing jo ideje (II. vh) szegecselet aluminiumbol kesziti a repuloit. Mostanaban allnak at burkolatkent a ragasztott muanyagra. Az airbus regebben is muanyagbol dolgozott, fontosabb helyeken aluminium vaz helyett titatiummal.
A terrorcselekmenyekrol meg csak annyit, hogy nem a pusztitas a lenyeguk, hanem a cselekmeny altal keltett felelem, tehat mindenkeppen latvanyosnak kell lenniuk, hogy a median kereszult maximalis hatasuk legyen. Az meg, hogy a legtobb ilyen cselekmeny mindig akkor tortenik, amikor a politikusoknak szukseguk van ra, valoszinuleg nem teljesen veletlen. Meg az is lehet, hogy megint lesz egy ha valamiert a demokratak nyernek...
HP+
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Más: azért a nagydarab szekus csajon ott figyel a motozókesztyû😛
\"...lámák kíméljenek.\"
az acél szerintem nem nehézfém, a repcsik meg magnéziumból (ötvözetbõl) vannak ha jól tudom, bár ez utóbbi nem biztos.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Remélem arra nem jönnek rá a terroristák hogy komp. Közel ezer ember meg egy bazi nagy hajó. Tuti siker. Az egyetelen szépséghiba hogy néha magam is utazom ilyenen így elõzetes egyeztetés szükséges a járatról.
Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"
A CIA, MI6 v. az SVR, FSB simán fel tudna robbantani egy repülõgépet, de egy eredetileg mezõgazdasági dolgozó v. egyetemi tanuló terrorista nem.
Szerintem a következõ terrorista célpontok pontosan ezért már nem repülõgépek, hanem metrók, buszok, vonatok lesznek. Mint a merényletek Londonban és Madridban. Egyébként ha ott is elszaporodnának a merényletek, akkor azokat is védeni kellene...
Mondjuk azt sem ertem de elfogadom amikor 5 doboz majkremre mondtak hogy nem vihetem fel. Mert hogy kenheto anyag nem viheto fel. Gondolom plasztik robbanoszert rejtettem bele. Na lenyeg az hogy ott a kapu elott tobb mint fel kilo majkremet kuldtem be magaban mert az tugyan nem dobatjatok ki velem 😊.
Amugy aromakkal nem lehet bezavarni a kutyakat. Volt is egy hasonlo kiserlet a Discovery-n asszem, a csoka borssal probalta bezavarni a nyomkoveto kutyakat de nem jott be neki 😊)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Más kérdés hogy 2-3x 0,5dl-el simán le lehet zuhantatni egy gépet, csak jó helyre kell elhelyezni
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Képzelj el egy olyan folyadékot, amit bármilyen aromával "kiszagolhatatlanná" lehet tenni, ergo a robbanószerre kiképzett kutyák nem, hogy még nem szagoltak olyat, de az aroma miatt nem jeleznek. Ez a folyadék magában nem robbanásveszélyes, egy borotvás flakonban a normál módon tárolható.
Képzelj egy dezodort a borotvás flakon mellé. Benne egy másik folyadék, mondjuk kókusz illattal. Önmagában ez sem robbanásveszélyes.
Már csak össze kell önteni...
A mai világban, amikor kémmûholdakkal, egy parkoló autó rendszáma leolvasható, ez a testszkenner a lúzer terroristák kiszûrésére alkalmas egyébre nem. A terroristák meg u.u. tisztában vannak vele, hol van testszkenner.
Ja, de valamire jó... ki lehet rángatni a 12 éves Dezsõkéket a sorból, mert a svájci bicskája nála maradt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A folyadékokat természetesen tudják szûrni a megszokott módon.
Például egy campinggáz palackot ránézésre, azonnal ki tudnak mutatni a csomagodban.
Én sem szeretnék állandóan sugárzás alatt lenni, ha esetleg repülõvel utaznék.
Kiváncsi leszek a magyar politikusok mikor fognak ellenkezni a Parlament közelében épülõ mélygarázs miatt. Ugyanis ott röntgenttechnikával (is) fogják figyelni a behajtó autók tartalmát.