4
-
Madve #4 Tényleg nagy csapás volt. Emlékszem akkoriban amikor a vodafone "betört" a piacra kerek 150 forintért beszéltem csúcsidőben a Westel domino kártyámmal, és ez teljesen normális csúcsidős tarifának számított akkoriban. Tegyük hozzá, hogy elég sűrűn emelkedtek a percdíjak, és a szolgáltatás minősége elég gyenge volt. Erre jött a Vodafone a vitamax city kártyájával 24 és 48 ft-os netto percdíjakkal. Tényleg nagy csapás volt ez, csak nem az átlagembernek, hanem inkább a másik két szolgáltató pofájára. JA és persze a készülékárak is jobbak voltak első körben a vodkánál. Szerintem helyrerázta elég rendesen a harmadik ráadásul tökeerős cég megjelenése a másik két elszállt szolgáltatót. Valószínű javít majd valamit a jelenlegi helyzeten egy 4. szolgáltató megjelenése is. Ha nem is akkorát, mint annakidején a voda megjelenése, de az árak mérséklésében szerepe lesz, az biztos. -
Cat #3 Miért, a cikk szerint legalább 48 milliárd forintot fizet a Vodafone az államnak (+ sokszáz alkalmazott bére + adók). Igaz, az internettel voltak trükközéseik, de szerintem a 39, illetve mindenhova 33 forintos csomagok megjelenése nagyrészt nekik köszönhetők. -
Ferrer #2 Elég nagy csapás volt nekünk a Vodkafon megjelenése is, verseny meg akkor se lett, meg most sincs. -
rudymester #1 Jó lenne, ha létrejönne ezen a 450-es frekin az olcsó mobilinternet. Jó lenne már tényleges kötöttségek nélkül használni a net ilyen formáját. Ráadásul lendületet adna a komolyabb telóknak is.