HinterLand
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En is feltettem, nyomtam vele par menetet (az hogy az ember egyszer vegigtolja, nem jelenti azt hogy kijatszotta - ez egy joparszor ujratolhato game), nagyon szorakoztato par ora volt.
Nagyon sok potencial van benne, konnyen tanulhato de eleg komplex ahhoz hogy erdekes legyen egy ideig, udito a mai jatekkinalatban. De teny, heteket en se tudtam vele jatszani.
Mindenesetre az Orc Lordsot kiprobalom majd, jo kis game ez.
Nagyon sok potencial van benne, konnyen tanulhato de eleg komplex ahhoz hogy erdekes legyen egy ideig, udito a mai jatekkinalatban. De teny, heteket en se tudtam vele jatszani.
Mindenesetre az Orc Lordsot kiprobalom majd, jo kis game ez.
jó játék volt csak 2 óra alatt végeztem vele 😞 de most jön majd valami Hinterland: Orc Lords
jopofa szorakoztato de legnehezebben is vegig lehet tolni 4 ora alatt:SS kaar:S
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Mar sokadszor olvasom HitlerLand-nek a topic cimet, es mindig felkapom ra a fejem😉 <#zavart2>#zavart2><#vigyor5>#vigyor5>
Kocka!!!
(én is)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(én is)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Marszitem Eastern Kingdoms 😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szeptember 30.-an megjelent Steamen elerheto a jatek.
A jatekhasonlithato a regebben megjelent Majestyhez, remelhetoleg ugyanolyan szorakoztato is.

A jatekhasonlithato a regebben megjelent Majestyhez, remelhetoleg ugyanolyan szorakoztato is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.