HinterLand

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

En is feltettem, nyomtam vele par menetet (az hogy az ember egyszer vegigtolja, nem jelenti azt hogy kijatszotta - ez egy joparszor ujratolhato game), nagyon szorakoztato par ora volt.

Nagyon sok potencial van benne, konnyen tanulhato de eleg komplex ahhoz hogy erdekes legyen egy ideig, udito a mai jatekkinalatban. De teny, heteket en se tudtam vele jatszani.

Mindenesetre az Orc Lordsot kiprobalom majd, jo kis game ez.

jó játék volt csak 2 óra alatt végeztem vele 😞 de most jön majd valami Hinterland: Orc Lords
jopofa szorakoztato de legnehezebben is vegig lehet tolni 4 ora alatt:SS kaar:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Alexease
Mar sokadszor olvasom HitlerLand-nek a topic cimet, es mindig felkapom ra a fejem😉 <#zavart2><#vigyor5>
edios
Kocka!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(én is)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sephi
Marszitem Eastern Kingdoms 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[Jakuza]
Szeptember 30.-an megjelent Steamen elerheto a jatek.
A jatekhasonlithato a regebben megjelent Majestyhez, remelhetoleg ugyanolyan szorakoztato is.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.