Érdekes fádalmak topicja
Oldal 1 / 7Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fos reklám
nyilván nem szednék ilyesmire semmi szart, butaság
tekerj egy gandzsát
nyilván nem szednék ilyesmire semmi szart, butaság
tekerj egy gandzsát
Voltak fájdalmaim a gerincem miatt, a térdem miatt, néha még most is van front változáskor, de hamar lerendezem gyógyszerek nélkül.
Olyan egyszerû, hogy sokan el sem hiszik.
Egyébként innen vettem: fájdalom ellen
Olyan egyszerû, hogy sokan el sem hiszik.
Egyébként innen vettem: fájdalom ellen
Na mi van? Nincsenek fájdalmaitok?
Én megtaláltam miért fáj egy évben 3-szor is iszonyúan, kimondhatatlanul a fejem. Migrénem van. :S Nem tudtam, hogy ez az, pedig sokszor hallottam.
A migrén bevezetõ szakaszát fáradtság, levertség, ingerlékenység, tompultság vagy indokolatlan jókedv jellemzi. Ezt követi az úgynevezett aura, melynek során az egyik vagy mindkét szem látóterében vakító fények, csillámló cikk-cakk vonalak, szikralátás vagy látótérkiesés alakulhat ki.
Néhány perccel, de maximum egy órával ezután jelentkezik a rendszerint féloldali, görcsös, lüktetõ, hasogató fejfájás. Ehhez hányinger, hányás csatlakozik és hang-, fény- vagy szagérzékenység, a beteg nem képes fizikai munkavégzésre és általában elsötétített szobában, ágynyugalomban keres enyhülést. A fejfájás elmúltával erõteljes fáradtságérzés, kimerültségérzés jelentkezik, amely azonban egyre csökken és hamarosan a szokott egészségi állapotába tér vissza a beteg.
Ez az utolsó szóig igaz nálam, a lüktetést azt hittem azért van mert magas a vérnyomásom. Bõvebben akit érdekel: Itt.
Én megtaláltam miért fáj egy évben 3-szor is iszonyúan, kimondhatatlanul a fejem. Migrénem van. :S Nem tudtam, hogy ez az, pedig sokszor hallottam.
A migrén bevezetõ szakaszát fáradtság, levertség, ingerlékenység, tompultság vagy indokolatlan jókedv jellemzi. Ezt követi az úgynevezett aura, melynek során az egyik vagy mindkét szem látóterében vakító fények, csillámló cikk-cakk vonalak, szikralátás vagy látótérkiesés alakulhat ki.
Néhány perccel, de maximum egy órával ezután jelentkezik a rendszerint féloldali, görcsös, lüktetõ, hasogató fejfájás. Ehhez hányinger, hányás csatlakozik és hang-, fény- vagy szagérzékenység, a beteg nem képes fizikai munkavégzésre és általában elsötétített szobában, ágynyugalomban keres enyhülést. A fejfájás elmúltával erõteljes fáradtságérzés, kimerültségérzés jelentkezik, amely azonban egyre csökken és hamarosan a szokott egészségi állapotába tér vissza a beteg.
Ez az utolsó szóig igaz nálam, a lüktetést azt hittem azért van mert magas a vérnyomásom. Bõvebben akit érdekel: Itt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pedig a gyógyszerek jók, elmúlik a fájdalom.
Itt rengeteg orvost találtam, de érdemes hozzájuk elmenni?
Mert ha csak gyógyszereket ajánlanak az nekem nem jó, mert a kicsi mellett nem akarok gyógyszereket szedni.
Mert ha csak gyógyszereket ajánlanak az nekem nem jó, mert a kicsi mellett nem akarok gyógyszereket szedni.
Így van, beszéld meg vele, aztán ha nem változik a helyzet menj el orvoshoz szerintem. Itt egy honlap ezen találsz sok okos dolgot + orvosokat is megyékre lebontva: www.szorongok.hu
így van. az a legalapvetõbb dolog h egy párkapcsolatban az emberek megbeszélik egymással a gondjaikat, azért alkotnak egy párt, h támogassák a másikat.
de ha úgy érzed, más nem segít, akkor menj orvoshoz.
de ha úgy érzed, más nem segít, akkor menj orvoshoz.
Ha nem próbálod meg nem is fogod megtudni...
Csak nem tudom, hogy valóban tud-e majd segíteni nekem.
tai chi, yoga, meditáció, futás. válassz amit szeretnél. a lehetõségek ott állnak elõtted.
pszichológushoz én nem nagyon mennék.
ha a pároddal meg nem tudod megbeszélni és nem tudod magad kisírni a vállán, akkor eléggé gázos a kapcsolatotok. szerintem ez alapvetõ lenne.
pszichológushoz én nem nagyon mennék.
ha a pároddal meg nem tudod megbeszélni és nem tudod magad kisírni a vállán, akkor eléggé gázos a kapcsolatotok. szerintem ez alapvetõ lenne.
Egyetértek a többiekkel, de legalább már kezded belátni hogy lehet el kell menned pszichológushoz
100%osan melletted állni nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában ott ül melletted. hanem azt, h ha szükséged van egy kis beszélgetésre, leül veled, ha szabadidõre, vigyáz a gyerekekre, ha fáradt vagy és rosszul érzed magad, beteszi a dvd-n a (nem tudom ti nõk miért szeretitek,mert irtó nagy baromság) Szex és New Yorkot vagy mit.. sztem.
Persze a férjeddel lehet beszélni. Nem mondtam hogy ne, csak azt hogy nem biztos hogy õ a legmegfelelõbb személy erre. Õ hogy érzi át az egész napos figyelmet és felelõsséget hogy elláss két gyereket, hogy egy perced sincs magaddal törõdni, hogy fõzöl egész nap, és két pelenka és ordítás között örülsz, ha van arra idõd hogy kitakarítsd a lakást. Szerintem ezt csak egy nõ értheti meg.
---life is a give me 5---
Már az orvoson gondolkoztam, de akkor elõtte biztos beszélnem kell a férjemmel is.
És a te gondjaid megoldódtak? Szerintem a férjével akkor is meg kell beszélnie a gondjaikat, még ha utána elmegy egy szakemberhez is. Fontos, hogy a férje tudja, hogy miért viselkedik így, mielõtt megromlik a házassága.
Mert szeret engem és ha látja rajtam, hogy valami nem 100%os akkor mindig mellettem akar lenni.
Így van, szerintem is az a jó ha megbeszéled a férjeddel. Õ áll a legközelebb hozzád, vagy talán anyukád
miért hagyná ott? az nem megoldás lenne h utcára kerültök. csak segíteni kellene, meghallgatni téged, támogatni, beszélgetni, esetleg szakembert keresni.
Nem biztos hogy a férjeddel kell ezt elsõdlegesen megoldanod. Jobbak az ilyenekre a barátnõk, mert általában õk már éltek át hasonló szituációkat, mint te. Vagy esetleg anyukád. Szerintem egy kis kikapcsolódásra lenne szükséged. Elkapott a gépszíj. Lazíts, pihenj egy kicsit. Bízd a gyerekeket a nagyszülõkre, rokonokra, vagy add õket napközibe, oviba, bölcsibe. És LAZÍTS! Találj valami hobbit, vagy menj el futni, törõdj kicsit csak saját magaddal. Vagy ha a férjed szabin lesz, mondd meg neki hogy vigyázzon kicsit õ a gyerekekre, amíg te elmész kicsit kikapcsolódni, barátnõkkel sétálni, beszélgetni.
És persze ha úgy érzed, akkor kérj orvosi segítséget.
Bocs hogy így ismeretlenül belepofázok, de már nekem is voltak hasonló gondjaim, és átérzem a dolgot.
És persze ha úgy érzed, akkor kérj orvosi segítséget.
Bocs hogy így ismeretlenül belepofázok, de már nekem is voltak hasonló gondjaim, és átérzem a dolgot.
---life is a give me 5---
De félek, hogy otthagyja miattam a munkáját, és akkor eléggé nagy anyagi zûrbe keveredünk, abban bízok, hogy rövid idõn belül elmúlnak a problémáim. Csak nem tudom, hogyan kezeljem és hogyan kezdjek el olyan utat választani, ami a gyógyuláshoz vezet.
Így van. Biztos hogy így hogy nem mondod el neki mibaj van és látja sokkal rosszabb lesz neki mintha elmondanád mia a gond és segítene ebben biztos vagyok
igaza van szannának! a férjed, nyílván õ is látja h baj van, viszont néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!! kiben bízzon az ember ha nem a párjában?
Mindenképpen oszd meg a problémáid a férjeddel, hiszen megfogadta, hogy jóban-rosszban kitart melletted, és ha elvett feleségül, akkor biztosan szeret. Ne akard egyedül megoldani az összes problémát, mert az lehetetlen.
Nem lehet õket, azaz csak az egyiket õ még csak 6 hónapos. Még vigyáznom kell rá. A férjemmel pedig azért nem osztom meg, mert nem akarom, h ez a dolog rá is kihasson.
És a férjeddel miért nem osztod meg a gondjaid? Nem bízol meg benne vagy mi a gond? :S
Hány évesek a gyerekeid? Nem lehet õket még egyedül hagyni?
sajnos a gyerekek miatt nincs idõm programokat szervezni, a férjem pedig egész nap dolgozik, tehát õ sincs mellettem, hogy segítsen, mondjuk neki nem is beszélek neki a problémáimról.
Szerintem menj, én is voltam hasonló dolgokkal orvosnál. Szerintem elsõ körben egy jó pszichológus kell, ki fog töltetni veled egy rakás személyiségi tesztet, aztán fogtok egy jót beszélgetni és mondani fogja, hogy ha nem segít a terápia akkor menj pszichiáterhez, ott gyógyszereket fogsz kapni és csak keveset beszélgetni. De a gyógyszerezés már eléggé a végsõ megoldás.
így van. õk is látják ha baj van, ha az édesanyjuk nem kiegyensúlyozott, az õ hangulatuk is rosszabb lesz.
szerintem is minél hamarabb kell vmit csinálnod mert ez a gyerekekre se lesz jó hatással az biztos
riddin, mindenképp beszélj vmelyik barátnõddel, szervezzetek vmi csajos programot. egy kávé, vagy vmi film, pletyka party bele kell h férjen még két gyerkõc mellett is.
Szerintem meg ez igen súlyos pszichózis(ha komoly), és saját "megoldással" többet ronthatsz a helyzeten, mint amennyit az használhat! AZONNAL keress szakorvosi segítséget! Nem feltétlen gyógyszert fog adni, sõt elsõ körben szinte biztosan nem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Otthon vagy a gyerkõcökkel, vagy dolgozol, õk meg ovi, suli, nagyinál vannak?
És a gyerekeid nem veszik észre rajtad ezt?
Nem járok már iskolába 2 gyerekem van...
Szerintem riddin mindenképp elösször próbáld meg magad megoldani, egy baráttal vagy ilyesmi. Ha ez nem jön össze akkor viszont elmehetsz egy orvohzo, ö biztos tud segíteni.
Dolgozni, suliba sem jársz be emiatt?
Szerinted segítene, ha elmennék egy orvoshoz, vagy próbáljam meg magam elintézni a problémákat?
riddin nem kell félned nem fog senki rádtámadni. Vagy ha mégis ennyire félsz hivj fel egy barátot és menjetek 2en
Nem támadnak rád. Változtasd meg a gondolkodásod, tisztítsd meg a gondolataid az ilyen hülyeségektõl és sorakoztass fel logikus érveket, hogy miért hülyeség amitõl félsz.
konkrétan mi az amitõl félsz? csak attól hogy valaki neked ugrik és megver vagy mi?
De félek, hogy valaki rámtámad, vagy valami történik velem😞
Menj emberek közé egy kicsit, pl. moziba vaaagy valamilyen sétányra ahol emberek vannak.
Nekem a lelkem fáj nagyon, nem tudom, hogy orvoshoz kéne fordulnom, vagy gyógyszerek segítenének csak. Napok óta nem mentem emberek közé.
de. ma kaptam egyet a szemem alá edzésen és vagy 30szor térden rúgtak, bár ez nem annyira érdekes.
Na mivan? Senkinek sincs érdekes fájdalma?
ha ilyen pro vagy a beképzelésben, akkor gondolj inkább orgazmusra :😄
mostansag meg zsibog a kezem XD bar lehet h csak bekepzelem 😄D
Oldal 1 / 7Következő →