Az internet elbutít?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrakistor, te nem bírsz magaddal... <#rolleyes>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

vajon kiki
az én nagyfaterom is dachauban halt meg .... leesett az õrtoronyból <#eplus2>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

zola2000
De ezt sem értem: mit gondolnak ki hiszi el, hogy nem volt holokauszt? Elég megkérdezni bármelyik 70 éven felüli idõset, azok tudnak beszélni arról, milyenek rohadékok voltak a nyilasok is, és a komcsik is. Szerintem a gulag tagadása sokkal elterjedtebb, inkább a gulagtagadó komcsikat kéne üldözni.

A

"holokauszt megtörténtének cáfolatáig"
Mér megtörtént??!!

vajon kiki
"holokauszt megtörténtének cáfolatáig"

néha van egy-egy holokauszt és akkor mi van? ok nélkül nem történik semmi. <#eplus2><#banplz><#violent><#bdead>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
ezt azoknak az okostojásoknak üzenem akik ilyen cikkekkel butítják az embereket...

Na ez a cikk tökéletes példája a digitális szemétnek. Semmi hasznos információ sincs benne, de elrabolta 2 percemet.