17
  • rudymester
    #17
    Megérdemli. A felelőtlen vezetőkkel így kell bánni. Semmi bajom nincs a motorosokkal, de ha vadállatkodnak, akkor nem csak a saját életükkel játszanak.
    Hasonlóan jártak Békés városi fiatalok, ők 120-al közlekedtek lakott területen és feltették valamelyik videómegosztóra.
  • bakagaijin
    #16
    Igen, az Irish Life and Permanent biztosítótársaságé. Három évre ítélték. Az eset nyolc éve volt.
  • Cleawer
    #15
    EZ kb ugyan olyan mint a játékok és az agresszivitás vitája.A nem a fegyver öl,hanem az aki kézben tartja.
    Ott sem a kamion ölt hanem a sofőr...De ha nem engedik be a kamiont akkor nem tud "ölni" a sofőr (ott).
  • Furky
    #14
    Hi!
    Az egy ír faszi volt, méghozzá valami ír cégnek a magyarországi főnöke, de ezt az utóbbit csak 99%-osra mondom, viszont azt, hogy ír, az 100%. És igen, ez brutálisan durva dolog, bennevagyunk az EU-ban, ki kellene adniuk a faszit, de semmi, a magyar kormányt leszarják ilyen téren (is)...
  • kicsizoz
    #13
    Nem a kamionnal van a baj, hanem a sofőrökkel!
    M0-son folyamatosan előzgetnek, nem figyelnek, fáradtak és türelmetlenek....
    M7-esen történt velem, hogy egy kamion szép lassan sodródott át a belső sávba,
    nézem, hogy ez tuti elaludt, már félig a belső sávban volt, amikor hirtelen elrántotta a kormányt át a leállóba, majd vissza a saját sávjába, olyan volt mint egy menekülő kígyó, óvatosan elmentem mellette, és látom, hogy egy lepedő méretű napilapot olvas a kormányra kiterítve..... Hát gratulálok neki is...
  • Cleawer
    #12
    " 60 éves papa a Suzukiban sokkal inkább veszélyes"
    link Tudom ez csak 1 példa ,de pont most olvastam.
    A motoroshoz: egy picit el volt szállva hogy kömény a moci miatt ,de remélhetőleg rájön hogy csak zárt pályán legyen kemény.
    Más: Én azt tiltanám hogy autópályán/főúton kamionok rohangáljanak.linkA zúzott követ miért kell autópályán szállítani? A sin nem bírná el? bár arról nem irnak hogy honnan hozták...
  • cobra64
    #11
    Nem lesittelni kell őket, hanem kötelet nekik, ha megölnek vagy nyomorékká tesznek valakit. A kötelet azért mert többször is fel lehet használni és olcsóbb, mint áramot használni a villamoszékben. Bár mindkét módszer hatásos lenne ellenük.
    Nem is beszélve a többi gyilkosról és bűnözöről, akik szintén hallált érdemelnek.
    Higyétek el kevesebb ember is hallna meg, mert az emberek többször is meggondolnák magukat, hogy mit is szabad tenni és mit nem.
  • lokko
    #10
    én a közúti ámokfutókat egytől egyig különleges kéjvágyból elkövetett emberölési kísérletsorozatért sittelném le ... nem csak azért amit tesznek, hanem az bunkó arroganciájuk miatt is ahogy megmagyarázzák, hogy a 60 éves papa a Suzukiban sokkal inkább veszélyes a közúton, mint ők gizdulás közben, mert nekik superman reflexeik vannak, a papák meg ...
  • kicsizoz
    #9
    Ebben az ügyben csak az zavar, hogy egy angol pofa beszáguldott a buszmegállóba (ha jól emlékszem leányfalu környékén) és az angol hatóságok védelmük alá vették, nem adják ki, és azóta sem kapott semmilyen büntetést... Pedig 1 pici gyerek meghalt... Ha neki az angolok szerint nem kell bűnhődnie, akkor ezt kicsit túlzásnak tartom. (mindamellett, hogy motoros létemre elítélem az ilyen embert aki nem meri versenypályán megmutatni a többieknek mit tud...)
  • dzsagon
    #8
    faszkalap
  • cobra64
    #7
    Megérdemelte azaz idióta amit kapott és szerenéje volt, hogy nem okozott halálos balesetett. Kellet neki a nagymenőt játszani, én személy szerint végleg eltiltotam volna a vezetéstől és sokkal súlyosabb bűntetést adtam volna neki hátha tanul abból.
    Sajnos sok ilyen idióta van és én is ismerek 1-2 ilyen fazont. MÁr töbször is totálkárosá törte a kocsiját és még mindig játsza az agyát, persze ha valaki belehall vagy súlyosan megsérül akkor persze bánja a dolgot.
    Ennek semmi köze a játékokhoz, mert akkor én már régen amókfutóvá váltam volna miattuk, mivel imádom a gta-t és társait. Illetve a horror játékokat is és eddig mégsem mentem darabolni az embereket.
    Szóval az aki idióta az idóta, nincs rá jobb szó, ez a fószer meg pláne, hogy az. Hülyeség volt tőle feltöteni a dolgait a youtube-ra, illetve, hogy egyáltalán neki ált játszani az agyát.
    Emberek hallhatak volna meg miatta, akkor már mehetet volna a villamosszékbe is szerintem, mert az ilyen nem édemel más, ha mások életét teszi kockára a sajátja mellett. Ha enyire meg akart volna halni, ugratot volna egy szakadékba. Vagy inkább mégsem, mert pechére agyon ütött volna valaki a motorjával.
  • Furky
    #6
    Induljunk ki abból, hogy nem a Rockstar találta ki ezeket a bűnözési módokat, melyek a játékban is szerepelnek. Nyílván ők is lemásolták a való világ eseményeit, mint a filmek. Aki meg nem tud elvonatkoztatni a játék, és a való élet között, az alapból valami zavarral szenved a fejében, mondhatjuk, hogy beteg. Aki meg benyeli azt, hogy az esetlegesen növekbő számú bűntények miatt a GTA a felelős, az épp olyan hülye, mint aki állítja ezt. Ilyen alapon a mindennapi híradó is bűnös, abban is csupa ilyesmivel találkozni, és ezek jórésze igaz is! Be is tilthatnák akkor ilyen alapon a CNN-t, a BBC-t, a HírTV-t, stb... Csupa büntény árad belőlük, csalás, lopás, sikkasztási ügyek, lefizetések, gyilkosságok stb. :)
    Az ilyen felelőtlen motorozás pedig azért van, mert az ember mindig törekszik a jobbra. Mindig többet, és többet akar, ez a vérünkben van, és nem sokan tudják kontrollálni magukat, persze vannak kivételek, akiknek sikerül. Aki meg van olyan hülye, hogy feltöltse, az egyrészt tényleg hülye, másrészt feltünési viszketeksége van, nagyzolási szándékból tölti fel ezeket.
    Peace.
  • Csaba42
    #5
    Két ilyen vak embert, mint ti, már bocs! Naná, hogy iróniával mondtam, nézd csak meg alaposan a második mondat végét (a "mert"-től kezdődően)! Persze használhattam volna smiley-t, de akkor senki sem vette volna be a hszem. :) bertino meg majdnem lazán alászaladt a szőnyegnek, nem is csodálkozom, elég sok csillagja van.:D

    Sorry amúgy mindkettőtöktől, csak egy kis kétirányú poénka volt - irónia és ugratás, utóbbival indul jól a nap. ;) Na meg mindjárt kijön a gamma, egy hónap van már csak hátra. :D

    Ja, hogy ne nagyon offoljunk túl sokat így hajnalban: én inkább 3 évre ültetném le, és örökre eltiltanám a vezetéstől. Elég lett volna egy kis gikszer, és más életébe került volna az eset, mint ahogy azt ezerszer olvashattuk a hírekben. :(
  • bertino
    #4


    fáking idiot.
  • Mcsiv
    #3
    Remélem ironiával mondtad, mert ha nem, akkor csak annyi a meglátásom:
    Pont az ilyen begyepesedett idióta emberek szoktak lövöldözni utcán/iskolában mint te, akik egyébként is képtelenek elvonatkoztatni dolgoktól(láttok egy durva akciófilmet, betiltanátok mert azt hiszitek ez a valóság, és pont ezért játszák el az ilyen idióták is a terminátor összes részét élőben), nameg pár halmozottan hátrányos helyzetű idióta adja a szátokba a szavakat ("a játékok tehetnek mindenről"), ti meg szó nélkül megeszitek és büfögitek vissza a hülyeséget.
    Ha meg nem gondoltad komolyan, kéretik a smileyk használata, ugyanis erre találták ki őket;)
  • Csaba42
    #2
    Ez egyértelműen a GTA hatása. Be kéne már tiltani azt az átkozott játékot, mert akkor végre nem lenne több gyilkosság, baleset, mindenki boldogságban élne.
  • marcee
    #1
    Hiszi a piszi, hogy megbánta, ezt csak az ügyvéd adta a szájába az enyhébb büntetés reményében. Amúgy megérdemelte, vastagon.