18
  • djfricsi
    http://www.youtube.com/watch?v=Ue79t30RVkA
    BobMR ezzel csak az a problémó, hogy a filmben meg a való életben tényleg nem tartozik a kifejezetten, csodálatosan gyönyörű nők közé. A linkelt videóban lévő képeken tényleg jól néz ki, de mintha nem is ő lenne. Egy IFA-nyi smink, jó beállítás, jó fotós, de lehet, hogy még a Photoshop is benézett. De mivel én sem vagyok egy bredpitt, ezért nem kritizálom Dunst kisasszonyt. Még annyi, hogy azért NEM rugdosnám ki az ágyamból.
  • BobMR
    "Szerintem meg amúgy is ronda, mint a lőtt seb, de legalábbis egy híres modell MJW-nek a szerepére veszettül nem jó nő, szóval nekem nem hiányzik"

Nem tudom mi a problémád a kinézetével, de ha így nézne ki egy lőtt seb én szitává lőném magamat.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ue79t30RVkA
  • smaszi
    Fika-mika...NEM TETSZIK, NEM NÉZED!!! ENNYI!!!
  • ldavid
    képregényben, de talán nem a képregény rajzolt szereplőihez kellene hasonlítgatni a húsvér színészeket

pl. a Daredevil-ben Fisk-et Michael Clarke Duncan játszotta, aki ugye feketebőrű, nem úgy mint a képregénybeli karakter
  • Neton
    Akarom mondani Ő. :)
  • Neton
    Szerintem Dunst nem MJ. :) Nos Ő MJ.
  • MiZo81
    Nézzétek meg az "A titkárnő" c. filmet. Abban jó. ;)
  • beef
    A hölgy amellett, hogy csúnya, a színészi játéka is hagy némi kivetni valót. Sőt megkockáztatom, hogy egy próbababa hihetőbben játszotta volna ezt a szerepet.
    Szóval nekem sem hiányzik.
  • CaptainRumi
    azt tedd hozzá, hogy a te véleményed szerint...
  • Molnibalage
    Katie Holmes egy vicc... Mondjuk a Dark Knight is az volt. Jó zene, a többi 0.
  • CaptainRumi
    neked lehet elfogadott...
    én személy szerint majdnem, hánytam a Maria Bello féle Evelyntől a Múmia 3-ban

nem is beszélve Katie Holmes lecseréléséről a Dark Knightban...
  • m minnifield
    mondjuk pont nem magasak, p.p. és m.j.w. oda-vissza egyaránt 177 cm :)
  • AZTA
    Melyik filmnek jelentette alapkövét az a csuda? Az a nő még midig ugyan ugy néz ki mint anno az interju a vámpirral cimu filmbe, lehet hogy tényleg vámpir? :D
  • Molnibalage
    Az is elég vicces, hogy mind Pókember mind M.J. a képregényekben magasak. A filmen alacsony ember játsza őket. Az első kettőt még láttam, de egyik sem volt nagy durranás..
  • Mister
    Szerintem meg amúgy is ronda, mint a lőtt seb, de legalábbis egy híres modell MJW-nek a szerepére veszettül nem jó nő, szóval nekem nem hiányzik
  • nessboth
    Manapság teljesen elfogadott, ha más játsza ugyanazt a karaktert. Szemem se rebbenne, ha Dunst helyett másik csaj játszik...
  • Waterhorse
    Depresszióra hivatkozva szanatóriumba vonult, már elég régi dolog, szal "Dunst"-om sincs mi köze ennek a 2 év múlva esedékes forgatáshoz
  • Chocho
    Mi baja Kirsten néninek?