Kiket érdekel a George Bush-mozifilm?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Amúgy sztem a következõ jelenetsor lazán lejátszódhatott:

- <éjjel 01:39, csing-csöng>
- Jó estét, a titkos szolgálattól vagyunk, kérem Mr.Stone, fáradjon velünk ebbe az autóba
- Jó estét Oliver
- ................. Jó estét elnök úr
- Oliver, ugye tudja miért látogattam meg?
- hmmm..... van róla elképzelésem elnõk úr...
- Szeretnék nyugodtan lefeküdni, így kérem erõsítsen meg abban a hitemben, hogy a legújabb filmjén jót fogok szórakozni?!
- hmmm....izé.....elnõk úr
- ugye nem azt akarja mondani, hogy csalódni fogok?
- hmmmmm.....nos.....
- Oliver. Én bízom az ítélõképességében és abban, hogy nem mazochista alkat. Remélem filmjének bemutatója után nem kell újra az éjszaka közepén meglátogatnom. Ugye a barátom Oliver?
- Hmmmm....igen elnök úr....akarom mondani...persze elnök úr.... a filmen remekül fog szórakozni....elnök úr...
- Köszönöm szépen Oliver, bízom magában! További szép estét kívánok, az urak majd hazakísérik.
- Minden jót elnök úr...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"Oliver Stone egyike a kedvenc rendezõimnek, szóval biztosan jó a film."

Úgyérted, valszeg NEKED tetszeni fog...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Oliver Stone egyike a kedvenc rendezõimnek, szóval biztosan jó a film. Az is biztos, hogy érdekes témát választott. Eddig nem sok film szólt az éppen aktuális elnökökrõl(én egyrõl se tudok), tehát ebben már valami újat mutat a film. Kiváncsi leszek milyen szemszögbõl ismerjük meg Bush-t. Én nem kedvelem õt, az alapján amilyen dokumentumfilmeket(Michael Moore) vagy híradásokat láttam róla. Azt hiszem ez a film se fog változtatni ezen. Remélem nem is ez a célja a filmnek. Az biztos, hogy én megnézem.
Human-t.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

zaki
Õ játssza Busht, lol.

Chocho
Meg nem nézném... egyszerûen telerókáznám a kukoricás zacskót.

Gaming is believing.

Egy bábfilmet azért el tudnék képzelni :)
Phate
kutyát-macskát..

[ edrink.blog.hu ]

Bush-nak van 1 arca!Egy vígjáték(mint az élete)azért benne van!Ki fogja ezt megnézni?Jó kérdés...:$
Broafka
azért érzitek a hasonlóságot :P

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hálás szerep lehet!:D
bertino
:DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Meg lehetne említeni, hogy Josh Brolin képe mit keres a cikkben.