13
-
#13 Amúgy sztem a következő jelenetsor lazán lejátszódhatott:
- [éjjel 01:39, csing-csöng]
- Jó estét, a titkos szolgálattól vagyunk, kérem Mr.Stone, fáradjon velünk ebbe az autóba
- Jó estét Oliver
- ................. Jó estét elnök úr
- Oliver, ugye tudja miért látogattam meg?
- hmmm..... van róla elképzelésem elnők úr...
- Szeretnék nyugodtan lefeküdni, így kérem erősítsen meg abban a hitemben, hogy a legújabb filmjén jót fogok szórakozni?!
- hmmm....izé.....elnők úr
- ugye nem azt akarja mondani, hogy csalódni fogok?
- hmmmmm.....nos.....
- Oliver. Én bízom az ítélőképességében és abban, hogy nem mazochista alkat. Remélem filmjének bemutatója után nem kell újra az éjszaka közepén meglátogatnom. Ugye a barátom Oliver?
- Hmmmm....igen elnök úr....akarom mondani...persze elnök úr.... a filmen remekül fog szórakozni....elnök úr...
- Köszönöm szépen Oliver, bízom magában! További szép estét kívánok, az urak majd hazakísérik.
- Minden jót elnök úr... -
#12 "Oliver Stone egyike a kedvenc rendezőimnek, szóval biztosan jó a film."
Úgyérted, valszeg NEKED tetszeni fog... -
berserk87 #11 Oliver Stone egyike a kedvenc rendezőimnek, szóval biztosan jó a film. Az is biztos, hogy érdekes témát választott. Eddig nem sok film szólt az éppen aktuális elnökökről(én egyről se tudok), tehát ebben már valami újat mutat a film. Kiváncsi leszek milyen szemszögből ismerjük meg Bush-t. Én nem kedvelem őt, az alapján amilyen dokumentumfilmeket(Michael Moore) vagy híradásokat láttam róla. Azt hiszem ez a film se fog változtatni ezen. Remélem nem is ez a célja a filmnek. Az biztos, hogy én megnézem. -
Thaddeus #10 Human-t. -
#9 Ő játssza Busht, lol. -
#8 Meg nem nézném... egyszerűen telerókáznám a kukoricás zacskót. -
beef #7 Egy bábfilmet azért el tudnék képzelni :) -
#6 kutyát-macskát.. -
hunator #5 Bush-nak van 1 arca!Egy vígjáték(mint az élete)azért benne van!Ki fogja ezt megnézni?Jó kérdés...:$ -
#4 azért érzitek a hasonlóságot :P -
hunator #3 Hálás szerep lehet!:D
-
#2 :DD -
marcee #1 Meg lehetne említeni, hogy Josh Brolin képe mit keres a cikkben.