Újabb sikeres kalózakciók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd sajnálom õket. Ha warez, azt csinálja mindenki magának ingyen. 😊 Bár 90 konzoljátékkal a polcomon én örülök az ilyen nagyhalaknak.<#eljen>#eljen>
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu
A PS3 konzol is fel van törve és virágzik is hozzá a kalózipar. Lehet nem tolják anyira az arcodba, meg nem olyan egyszerû, mint a X360 törése, de pl. a torrentoldalakon is vannak játékok, ha már egyszer tört a géped.
Persze nem K-Európából kell kiindulni. A konzoljátékokon még mindig sokkal nagyobb a profit, az egész moddolásos hercehurca sokaknak nem ismert. Meg van is pénzük az embereknek játékra 😊
Persze nem K-Európából kell kiindulni. A konzoljátékokon még mindig sokkal nagyobb a profit, az egész moddolásos hercehurca sokaknak nem ismert. Meg van is pénzük az embereknek játékra 😊
Hát igen szerintem is baromság, akkor szoktak félni a kiadónál, ha nem igazán jó, esetleg gagyi játékokat adnak ki, ha jó lesz úgyis megveszi az ember csak azt ne felejtsük el hogy nem 10 ezer ft-ért, ha tud vele játszani warezba, én személy szerint, soha nem veszek meg semmit sem eredeti áron vagy amikor lemegy vagy vaterán stb, de pl ittvan a stalker nagyon tetszett biztos meg fogom venni majd 3 ezerér, de ha nem töltöttem volna le lehet megvettem volna 9-ért csak hogy játszhassak vele, értitek a logikát
Egyébként csak hogy visszakanyarodjak a cikkhez, magyarországon tényleg vesz valaki ma 18 ezerér xbox360 játékot? De most komolyan kíváncsi vagyok írjon, és hogy mi a foglalkozása
Egyébként csak hogy visszakanyarodjak a cikkhez, magyarországon tényleg vesz valaki ma 18 ezerér xbox360 játékot? De most komolyan kíváncsi vagyok írjon, és hogy mi a foglalkozása
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ez tényleg nagy baromság. A Spore védelme pont, hogy azzal szúr ki aki megveszi.
Egyébként, ha lejár a 3 telepítésed, és 3-4 év múlva fel akarod rakni, akkor telefonálgatsz hogy újra aktiválhasd, vagy szépen 4-5 kattintásra letöltöd a cracket és bemásolod, és annyiszor futtatod ahányszor szeretnéd. Én valószínûleg az utóbbit választanám...
On-line regisztrációt nem õk találták fel. De a leghülyébben õk oldották meg... Akkor már inkább a Steam-rõl lehetne példát venni...
Egyébként, ha lejár a 3 telepítésed, és 3-4 év múlva fel akarod rakni, akkor telefonálgatsz hogy újra aktiválhasd, vagy szépen 4-5 kattintásra letöltöd a cracket és bemásolod, és annyiszor futtatod ahányszor szeretnéd. Én valószínûleg az utóbbit választanám...
On-line regisztrációt nem õk találták fel. De a leghülyébben õk oldották meg... Akkor már inkább a Steam-rõl lehetne példát venni...
jó nagy hülyeséget mondasz ember.
Azért, mert evvel a telepítõs cuccal csak az eredeti játékot vevõ egyéneket szivatják. A Diablo3 megoldása a jó megoldás: feltelepíteni fel tudod, de multira csak regisztrált Bnetesként tudod majd csak játszani. Márpedig a multi a legjobb része. Nem kicsit szimpatikusabb hozzáállás.
Beszélsz itt össze-vissza <#falbav>#falbav>
Azért, mert evvel a telepítõs cuccal csak az eredeti játékot vevõ egyéneket szivatják. A Diablo3 megoldása a jó megoldás: feltelepíteni fel tudod, de multira csak regisztrált Bnetesként tudod majd csak játszani. Márpedig a multi a legjobb része. Nem kicsit szimpatikusabb hozzáállás.
Beszélsz itt össze-vissza <#falbav>#falbav>
Nem is értem, miért nem kötik a játékkiadók egy olyan feltételhez a játék futtathatóságát, mint amit a SPORE megcsinált. On-line regisztráció lenne szükséges, meg max 3 telepítés, ezután/emelett telefonos aktiválás. Egy évben megjelenik kb 2-3 olyan játék ami ér is valamit, azt meg ki lehet bírni pénztárcával. No comment, ha meg lehet szerezni ingyen, naná, hogy letöltöm. Spore-t meg megvettem, és nem haltam bele.
Jaja így ne csodálkozzanak hogyha már a googliba is beütöm azt hogy pl fallout 3 és erre mit kapok elsõ vagy második találatnak hogy FALLOUT 3 LEAKED meg HIT THE WEB,WAREZ.Így nem csoda hogyha ennyire elterjed a kalózkodás mert ha egy ilyen történik mindenkinek a képébe nyomják a hír:/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Érdekes , hogy pl a blizzard nem nagyon nyomja a warez témát , mert egyserûen minõségi cuccot csinál , amit megvesze a nagytöbbség. Bezzeg ha egy kaki játékot levarezolnak és letöltés után a nép uninstallja is a dolgot , be kell adni a vezetõségnek , hogy egyébként 10 millió példányt adtunk volna el ha nem warezolnak. Ez a warez téma minden olyan érintettnek jól jön ami nem tudnak olyen cuccot csinálni , amit a nép szeret ( zene , mozi, játék), csak tolják az arcunkba a hulladékot , amit ha lemásolunk (és pénzért adunk) annyi évet kapunk börtönbe mintha egy 14 éven aluli gyereket erõszakolnánk meg...
Ez most reklám? Mert hírnek nem nevezném. Mi abban az új, hogy valami kiadás elõtt felkerül a net-re? Megszokhattuk már. Aki nem akarja, az nem tölti le. Ennyi, szerintem.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Imádom a sok gyökér embert akiknek nincs konzoljuk, az máris fikáza azt. Elõszõr is, a fable 2-ben több nyelv is van nem csak magyar, másodszor ps3-ra nincs warez, ergó megint miért általánosítunk ? x360-hoz megnemkell feltõrni semmit, hogy mûködjön, egyébként meg konzolon több játék fogy ( eredeti ) mint pc-n. Az meg hogy x360-on le warezolják az egy dolog, multizni nemfognak tudni vele..
Majd jövõ héten lerombolódik az illúziód😄 Ne aggódj.
Nem a konzolokról ennyit, hanem az X360-rõl. Ps3 nincs megtörve.
Az egészen biztos, hogy konzolgyártók pénzelik a kiadókat/fejlesztõket. Kizárt dolog, hogy Square csak merõ hasraütésbõl hozza X360ra a Final Fantasy 13at. <#nyes>#nyes>
<#eljen>#eljen>
De sajnos ezen nem múlik semmi, találnak majd más érvet, hogy néhány játékot késõbb, vagy egyáltalán ne adjanak ki PC-re. Ugyanis a látszat ellenére ez nem a kiadók és játék fejlesztõk érdeke, hanem a konzol készítõké, én továbbra is valószínûnek tartom, hogy ezért pénzelik õket! Úgyhogy ez teljesen mind1.
De sajnos ezen nem múlik semmi, találnak majd más érvet, hogy néhány játékot késõbb, vagy egyáltalán ne adjanak ki PC-re. Ugyanis a látszat ellenére ez nem a kiadók és játék fejlesztõk érdeke, hanem a konzol készítõké, én továbbra is valószínûnek tartom, hogy ezért pénzelik õket! Úgyhogy ez teljesen mind1.
Ennyit a szent és szûz konzolokról<#eplus2>#eplus2>
Pont ezt mondom én is, hogy konzolon is bõven van legalább annyi warez, mint PCn. Ezt nem mi nem tudjuk, ezt az idióta fõf.szok nem képesek látni/beismerni, és ez a része rohadt idegesítõ a dolognak.
Az meg sztem egyáltalán nem következik a kikerült verzió nyelvébõl, hogy olyan anyanyelvû egyéntõl került ki. Lehetnék pl japán-angol-német fordító SquareEnixnél, pedig magyar vagyok. És a magyar nyelvû változat is továbbmegy a magyar fordítótól vissza a céghez miután a szöveget megírták, szal nagyon állomáson "kipottyanhat" sztem...
Az meg sztem egyáltalán nem következik a kikerült verzió nyelvébõl, hogy olyan anyanyelvû egyéntõl került ki. Lehetnék pl japán-angol-német fordító SquareEnixnél, pedig magyar vagyok. És a magyar nyelvû változat is továbbmegy a magyar fordítótól vissza a céghez miután a szöveget megírták, szal nagyon állomáson "kipottyanhat" sztem...
haveromnak már mind lent van,én meg még várhatok 1-2 hetet a ps3ra :S
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Nem értem mi ezen a probléma. Akinek tetszik a játék, az majd úgyis megveszi. Tök mindegy hogy mikor warezolják le. Egyébként engem nem érdekel, mert nem játszom. Most pl nincs is játék a gépemen.
De majd felnyomom a letöltött Red Alertemet, és jónapot.
http://www.sg.hu/cikkek/62444/ingyen_letoltheto_a_red_alert
De majd felnyomom a letöltött Red Alertemet, és jónapot.
http://www.sg.hu/cikkek/62444/ingyen_letoltheto_a_red_alert
https://twitter.com/foodlfg
Mielõtt még valaki elkezdené a "PC-n már megszokott a warez", azt felvilágosítanánk, hogy mindkét játék X360-as változata találta meg az útját a netre. Ráadásul a magyar nyelvû Fable 2 került ki, ami tovább rontja a hazai honosítás helyzetét.
Hát a fable2 nagyon jó lett, majd megveszem eredetiben is, ha lemegy az ára 8000 forintra (de ha pl idõközben bannolnának a liverõl, akkor csakazért sem veszek több eredeti játékot x360ra, csak a többire).
Hát a fable2 nagyon jó lett, majd megveszem eredetiben is, ha lemegy az ára 8000 forintra (de ha pl idõközben bannolnának a liverõl, akkor csakazért sem veszek több eredeti játékot x360ra, csak a többire).
A
Ha megnézel akármilyen torrent oldalt, sokkal több a konolos játék rajta.
Másik kijelentéseddel viszont nem értek egyet: kikerült a magyar Fable 2, ami azt jelenti, hogy esetleg egy magyar újságíró tette ki? (Mármint PC-s lapnál dolgozó, nem feltétlen újságíró.)
Másik kijelentéseddel viszont nem értek egyet: kikerült a magyar Fable 2, ami azt jelenti, hogy esetleg egy magyar újságíró tette ki? (Mármint PC-s lapnál dolgozó, nem feltétlen újságíró.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Úgy kell nekik. Személy szerint nem tudok szomorkodni a dolgon: ezaz egész "adjuk ki konzolon elõbb, mert ha PCre is ugyanakkor megy, tuti nem lesz bevétel, mert mki warez verzióval fog játszani a szgépén" hozzáállás a fejlesztõktõl/kiadóktól (akiknek elég nagy része sehol nem lenne a PC nélkül) már épp eléggé vérlázító volt. Mintha konzolokra alig lennének feltört játékok... nem tudom, ki hogy van vele, de részemrõl nem tudok úgy bogarászni neten, hogy egy nap legalább 5-6 olyan hirdetésbe ne botlanék bele, ami akármilyen konzolhoz ajánl modchipeket, hogy a nem-eredeti játékok is játszhatók legyenek. És ezek fizetett hirdetések, tehát akárki van mögötte, bevétele is kell, hogy legyen. Szal, kezdik besz.pni a konzolosok, PCsként ennek csak örülni tudok.
Az pedig, hogy milyen nyelvû verzió került ki és honnan, szvsz teljesen irreleváns: tipikusan olyan részletkérdés, mint mondjuk, h egy vagy tíz ponton múlt vkinek egy jobb jegy az érettségin.
Az pedig, hogy milyen nyelvû verzió került ki és honnan, szvsz teljesen irreleváns: tipikusan olyan részletkérdés, mint mondjuk, h egy vagy tíz ponton múlt vkinek egy jobb jegy az érettségin.