Crusoe (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
leütötték, hehh, de amikor leütötték, akkor még semmi baja nem volt,futott, aztán hirtelen haldoklik...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és itt jött a reklám
majd a kövi jelenet,hogy másznak fel a hegyre.
szóval ez a két jelent között volt-e valami vagy vágtak ki belõle?
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
am jó látni,hogy aki megnézte eddig egytõl egyig mindenkinek tetszett a sorozat 😊
Nekem nagyon bejött végig élveztem kaland dús volt,meglepõen vicces (fõleg Péntek,õ nagyon kész😄) Néha Sitcomokban nincs ennyi poénos szöveg😊
Ahogy az elõzetes hírekben volt kb. a Kincses sziget,Karib-tenger kalózai és a Macgyver😊 egyvelege!
Ideje volt már vmi kalandsorozatnak...
Mindenképp érdemes bepróbálni az elsõ duplarészt h bejön-e vagy nem!
Vhogy minden forumon a kösztümös dologtól ijed meg mindenki...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ám! Ettõl függetlenül nagyszerû, izgalmas volt, teljesen lekötött, nem unatkoztam rajta egy percet sem.
A fényképezés csodálatos, a szövegek jók és viccesek, a megalkotott világ érdekes, a jelenetek jól megírtak. Ha a többi rész is ezen a színvonalon marad és érdekes -és nem idióta- történeteket hoz, akkor könnyen kedvencemmé válhat.
Persze volt benne pár "furcsaság", legalábbis olyan dolgok, amiket nem gondoltak végig (mennyi gyertyájuk van ezeknek?😛), de a pozitívumok mellett eltörpülnek ezek a dolgok.
Fokozottan várom a Kötélfetisiszta SzakiDani (miért, nem? de) további történeteit!
wikin több infó róla.
illetve innen vannak linkek is
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ez a sorozat kell!
végre egy olyan sorozat amire szükség van, a sok jelenben/jövõben játszodó sorozatok mellett.
Én személy szerint örülök neki,a kosztümös filmeket nem naon csípem,de sztem a sok fiatal sem(hiszen a tv-kben nem nagyon látni ilyen filmeket) pedig szükség van rá,mert nem minden a csupa betonos sorozatok 😄
remélem értitek mire célzok...
szal hajrá,jövõhét folyamán megnézem és majd eldöntöm nézni fogom-e.
esetleg vki egy infot adna róla,mármint mikor megy a tv-ben,az évad hány részes...
addig is +fav
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tegnap ment le az elsõ 2 rész az NBC-n ebbõl a sorozatból. Hamarosan a feliratok.hu-ra is készül felirat.
Kíváncsian várom milyen lesz ez az új sorozat 😊
Addig is: trailer