27
  • narumon
    Hát nálam ugyenezek érvényesek, TPS GOW abszolút nyerő, kaland / rpg best ever game a Mass Effect, Fable2-nek még ezután esek neki, majd kiderül. FPSből meg Halo3 ofcourse :P
  • Skyline
    Én effektíve nemhagyok ki semmit mint látod:D
    És valóban a főkérdés az exkluzívok,de az a kijelentés hogy ps3 minőségű játékokkal játszhatok féláron ettől még nem teljesen igaz mert TPS kategóriában MGS tróncsücsülés,Kaland kategóriában Uncharted,platform LBP....
    Ám valóben ugyanez igaz bogzra pár kategóriában,főleg Jrpg (FF13 megjelenéséig,ugyebár multi)...
  • narumon
    "Az olyanokat mint Littlebig planet,Killzone 2,stb...Azokat pedig elfelejtheted:)"

Te meg PS3-on az olyanokat mint a Fable2, Gears of War, Halo, Mass Effect amik egy pöttyet jobban érdekelnek mint bármelyik ps3 game.
    Ráadásul az exkluzivitást felhozni nagyon rossz érv, gyakorlatilag alig van néhány exkluziv játék, már régen nincs akkora jelentősége mint régen. Igy hirtelen pedig egyet sem tudok mondani ami Ps3 exkluziv és különösképpen érdekes lenne.
  • narumon
    "Nem,valamivel szebb multiplatfromokkal,pár komolyann exkluzívval és rengeteg szemét exkluzívval játszol,ps3 minőségü exkluzívval boxon legfeljebb akor fogsz jkátszani ha MGS4 tényleg kijön rá...:)"

Izlések és pofonok a box exkluzivok nálam tizenötször többet érnek mint bármelyik "komolyabb" Ps3 exkluziv (van ilyen egyáltalán?)
  • schrank
    már megint el vannak szállva itt páran maguktól akik aszt hiszik hogy ha nem vesznek br lejátszót akkor mekkora pénzügyi űrt hagynak a multik zsebén...
    már milliószor le lett írva hogy a csóri keleteurópai piac le van szarva nem oszt nem szoroz
  • Skyline
    Az olyanokat mint Littlebig planet,Killzone 2,stb...Azokat pedig elfelejtheted:)
  • Skyline
    "ps3 minőségű játékokkal játszhatok feleáron"
    Nem,valamivel szebb multiplatfromokkal,pár komolyann exkluzívval és rengeteg szemét exkluzívval játszol,ps3 minőségü exkluzívval boxon legfeljebb akor fogsz jkátszani ha MGS4 tényleg kijön rá...:)
  • qwas
    Abban mindenkeppen hogy gyakorlatilag egy komplett divx lejatszoval allsz szemben ami a feliratokat is kezeli. Egy ket peldatol eltekintve mindent lejatszott amit odaadtam neki.
    Hogy ki mennyi DVD-t nez a BOX-on az szerintem azon mulik foleg hogy mennyire birja a zajt. Szerintem hosszu tavon elegge zavaro a hangja foleg ha nem akciofilmet nezel ahol elnyomja a film hangja a konzolet.
  • narumon
    Miben tud lejátszásban többet? Megint valami használhatatlan featurrel?
    A nagyszobában is és a hálóban is 720ps LCD tévék vannak.
  • dez
    Nem "ugyanazt" kapod, legfeljebb "ugyanazt" használod belőle. (Xbox360 vs. PS3)

A PS3 lejátszásban is többet tud, mint egy sima player, szóval több pénzért kevesebbet kapsz, ha külön veszed.

Az nem egyedi esetet arra értettem, hogy valaki külön vesz egy Xbox360-at egy tévére, és egy BD playert egy másikra (tehát ezen belül) -- ami ezért nyilván HDTV. Utóbbi esetben kicsit furcsa lenne, hogy sima tévén játszik, amikor ott van egy HDTV is, tehát nagyobb eséllyel mindkettő HDTV ebben az esetben.

Mint kiderült, nálad az van, hogy a HDTV-n meg a box, és a hálószbában egy sima tévé is. Akkor miért is kellene neked egy külön asztali BD player, csak azért, hogy külön legyen?
  • narumon
    Igy van, mert "ugyanazt" kapom kevesebb pénzért. Ha meg érdekelne hogy a ps3ban bd lejátszó van (ergo érdekelne jelenleg a BD), akkor is egy külön lejátszóban gondolkodnék, pont ugy ahogy xboxon sem nézek dvdt. (tényleg hányan is néznek azon dvdt?) Én eddig is ezeket mondtam. Az eset meg nem hiszem, hogy annyira egyedi lenne nálam, ezt azért az arcade gépek nem rossz fogyásai is alátámasztják.
  • dez
    Ebből nekem nem az jött le, de mindegy: "Ha már választanom kell akkor 1 x360 + 1 asztali br lejátszó. Árban majdnem ugyanott vagyok mint egy ps3 hogy az előnyeiről már ne is beszéljek."

De akkor mint kiderült, téged jelenleg nem is érdekel a Blu-ray. Szóval egyszerűen azért veszel Xbox360-at, mert a legkisebbet jóval olcsóbban megkapod.
  • dez
    Én általánosságban beszéltem a dolgokról (a linkelt topikban is korábban is), te meg (szintén ott is és máshol is) ellenérveket hoztál fel a PS3 ellenében, az Xbox360 mellett. Nem igazán hívtad fel a figyelmet, hogy te nem hasonlóan általánosságban beszélsz, hanem pusztán az saját, egyedi, kivételes esetedet hozod a nagyérdemű tudomására.
  • dez
    Ember, csak szólok, hogy én csak idéztem. Tudod, idézőjel: "
  • narumon
    "Vinyó Felesleges extra????"

Nem mindenkinek de nekem az. És ezért jó, hogy nem akarják rámeröltetni.

"Ember csak szólok hogy mostanában egy 360 játék bőven 64 mb fölött vannak mentési fájlai."

Ilyennel elég ritkán találkozni, az én kártyámon kurvasok játéknak a mentései vannak, de több mint fele üres.

"Aztán ott vannak a DLC-k ami pár 360 játékhoz bonus"

Azt meg nem használom, nincs netre kötve a konzolom.

"Vagy a demók,előzetesek,arcade játékok."

Ilyenek sem jártak még a gépemben.

"Arról nem is beszéltünk hogy 360-ra is felehet telepíteni (jövőre jószerivel kötelező lesz mint ps3-nál is most) az adott játékot, ezzel a játék betöltési ideje is gyorsabb lesz."

ebayről 7e forintért vettem vinyót magyarországi cimre szállitással. (igaz azóta már eladtam de ha felmész akkor te is találsz ennyiért)

"Szóval szvsz nem annyira fölösleges az a merevlemez 360-ban sem."

Dez megint kifordigatta a szavaimat mint mindig. Soha nem azt mondtam, hogy fölösleges hanem azt hogy NEKEM AZ! Mivel semmi olyasmire nem használom a gépet amihez igazán vinyo kellne, így örülök hogy van olyan választási lehetőségem ahol nem kell ezt megvennem. Ez abból a vitából indult ki, hogy lefikázta, hogy a PS3-ban mindenféle nyalánkság van gyárilag ezért jobban megéri; pl wifi, HDD, BD. Viszont én meg örülök, hogy nem kell ezeket megvennem, mert egyiket sem használom. Én a konzolt játszani vettem. Berakok egy fifát és kész. Nekem nem kell wifi, nem kell a BD player és nem kell a HDD. És borzasztóan örülök, hogy ps3 minőségű játékokkal játszhatok feleáron. (mit fele, most voltam Corában 39.900 egy Arcade)
  • narumon
    Egyáltalán nem vennék Samsung akciós playert helyette, sőt semmilyet, hiszen ismered az álláspontomat ami jelenleg: Majd ha lemegy a BD ára akkor veszek addig meg nem.
  • narumon
    Hagyjuk már ezt a 70kt nézzél szét, ennél lényegesen olcsóbb lejátszók is vannak. (már ha egyáltalán akar valaki jelenleg ilyet venni)
  • Karez
    Vinyó Felesleges extra????
    Ember csak szólok hogy mostanában egy 360 játék bőven 64 mb fölött vannak mentési fájlai.
    Aztán ott vannak a DLC-k ami pár 360 játékhoz bonus pályákat,karaktereket,lehetőségekez,zenéket (ala guitar hero) kínálnak fel és ahoz egy 64 MB memóriakártyával kb nyalhatod a 360-ast ha neked ilyesmik kellenek.
    Vagy a demók,előzetesek,arcade játékok.
    Arról nem is beszéltünk hogy 360-ra is felehet telepíteni (jövőre jószerivel kötelező lesz mint ps3-nál is most) az adott játékot, ezzel a játék betöltési ideje is gyorsabb lesz.

Szóval szvsz nem annyira fölösleges az a merevlemez 360-ban sem.
  • dez
    Akinek van egy méretesebb full-HD-s tévéje... (Oké, ez ma nem az átlagember.)
  • dez
    Akad, aki - bár két nappalija van - inkább vesz egy Xbox360 Arcade-et (mert a vinyó "felesleges extra") meg egy gagyi akciós Samsung BD playert helyette... l. másik topik
  • NEXUS6
    "hát igen...régen még egyszerű volt, ott volt a ps mint egyetlen konzol,..."

Hát ilyen meg sose vót, de mindegy!;)))

Azért vannak a PS3-ra is exkluzívok szép számmal, más kérdés, hogy a M$ olyan aggresszív politikát folytat, hogy megpróbálja az összes 3rd party exlkuzívot elszedni a PS-től.
    Viszont ugye a Sonyinak rengeteg saját fejlesztő stúdiója van.
    Sajna viszont az utóbbi fél évben nem sok olyan projektet jelentettek be, ami a most kifutó projektek után következik, ráadásul 1-2 ígéretes címet meg töröltek;(((
  • thomee84
    hát igen...régen még egyszerű volt, ott volt a ps mint egyetlen konzol, igy senki se csodálkozzon, hogy ma már kevés az exkluzív...de ez talán így is jó, kinek melyik gép tetszi jobban. amúgy meg BD filmeket normális boltokban 5 körül adják:)
  • Tinman #5
    És kit érdekel a BR egyelőre?
    8k-s film árak, 2-3k/25GB lemez árak? Egyelőre még drága hobbinak is rossz.
  • zola2000
    Nem ez a legolcsóbb, de ki vesz csak BR lejátszót 70ért, ha rak hozzá 10K forintot, és kap egy ps3mat? Talán ha lemenne a sima jejátszók ára...
  • dez
    Hát, a HD-s lemezformátum-háborút már megnyerte nekik, már nem is ez a legolcsóbb Blu-ray lejátszó a piacon, így most már akár a játékokra is fordíthatnak némi figyelmet.
  • NEXUS6
    Hát ezzel teljesen egyetértek.
  • gyuri12
    Ideje volt már,gyakorlatilag a Sony belső fejlesztésein kívül nincs normális,exkluzív játék ps3-ra.
    Az MGS4 is jó eséllyel fog átjönni x360-ra,ráadásul.