Hoffenheim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Német kupa
Oberneuland 0 - 2 Hoffenheim
47' - C.Obasi
53' - Maicosuel
Oberneuland 0 - 2 Hoffenheim
47' - C.Obasi
53' - Maicosuel
ja errõl jut eszembe :D 3 évvel ezelõtt asszem a bremen minden felkészülési mecsét megnyerte majd abajnokságban elég gyatrán szerepelt :D
szóval tényleg nem mérvadó de azért egy fenerbahce b csapatnak sem szabadott volna kikapnia :D
szóval tényleg nem mérvadó de azért egy fenerbahce b csapatnak sem szabadott volna kikapnia :D
A felkészülési meccseken nem az eredmény a lényeg. Fõleg a törököknél, ahol a nemrég kinevezett Daum valószinû még csak most próbálgatja a csapatát.
Szar Bayern, szar Bayern :)
hetedik :D
Errõl a meccsrõl sajnos lemaradtam:S
Na ennyit errõl a Bundesliga 8. helyezetje legyûri a törökök eggyik legjobb csapapatát:D
Na ennyit errõl a Bundesliga 8. helyezetje legyûri a törökök eggyik legjobb csapapatát:D
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Gross 30 méteres gólt akasztott :D a törökök is csak nézték...
Hoffenheim - Fenerbahce
0-1 * 26'Alex
1-1 * 69'Tarrazzino
2-1 * 76'Gross
hát gyerekek ez nekem meglepõ!
jó tdtam,hogy a fener a kerete ellenére nem egy nagy eresztés de ez túlzás!
szóval egyben reménykedem!A felkészülési eredményeket hozni fogja a Hoff a bundesligában akkor nem lesz gond!
0-1 * 26'Alex
1-1 * 69'Tarrazzino
2-1 * 76'Gross
hát gyerekek ez nekem meglepõ!
jó tdtam,hogy a fener a kerete ellenére nem egy nagy eresztés de ez túlzás!
szóval egyben reménykedem!A felkészülési eredményeket hozni fogja a Hoff a bundesligában akkor nem lesz gond!
Simunicon kívül noname játékosok, de tudnak valamit... :D
A Hoffenheim igazolásairól eddig ti milyen véleménnyel vagytok?
AZ ISTEN VISSZATÉRT!!!:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Hoffenheim 1 - 0 Panathinaikos
gólszerzõ.: Ibisevic
gólszerzõ.: Ibisevic
31 éves... simán van még benne 2 jó szezon és a Hamburg is vitte volna, csak õk 6 milliót ajánlottak
Hát mert nem ér meg annyit pár éve még igen de most már öreg és a szabálytalanságaival tûnik inkább ki.
miért?
szintén ^^,
Kedvenc számom :)
REAL MADRID
akkor máris lesz egy rangadó az 1. fordulóban <#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a legnehezebb ellenfelek egyike :D
a Bayernt kaptuk

valamelyik nap meg már azt írták, hogy volt orvosin, most már csak a kluboknak kell megegyezni :D
de mindjárt lefordítom a hírt...
de mindjárt lefordítom a hírt...
VfB Stuttgart: Demba Ba jöhet, ha megfelel az orvosi vizsgálaton
A német Bild információi szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata szerzõdteti a Hoffenheim csatárát, Demba Bát.
A 24 éves szenegáli támadóért 12 millió eurót fizetnének a svábok. Ba hároméves szerzõdést írhat alá.
A Bild úgy tudja, hogy a két klub mindenben megegyezett, és ha Ba átmegy a kötelezõ orvosi vizsgálaton, aláírja szerzõdését a Stuttgarthoz.
A német Bild információi szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapata szerzõdteti a Hoffenheim csatárát, Demba Bát.
A 24 éves szenegáli támadóért 12 millió eurót fizetnének a svábok. Ba hároméves szerzõdést írhat alá.
A Bild úgy tudja, hogy a két klub mindenben megegyezett, és ha Ba átmegy a kötelezõ orvosi vizsgálaton, aláírja szerzõdését a Stuttgarthoz.
legközelebb már bérelt tárhely lesz meg .hu domain, ha lesz rá igény :D
ki kell tenni vmi külhoni tárhelyre, a magyarok többségében egyik másik funkció blokkolva lesz mindenféleképpen
a php-fusion a hír írásban meg az oldalsó blokkok kezelésében bonyolultabb volt, meg ennél sokkal szebb a dizájn is, ott körülményesebb volt bármit is változtatni rajta...
a drupal szerintem felhasználóbarátabb, csak normális tárhely kéne neki, mert pl atw korlátozza a bejövõ tartalmakat, ezért nemtudok pl külsõ rss híreket sem megjelentetni az oldalon, meg az intstall is egy többórás baszakodás volt a korlátok miatt
a drupal szerintem felhasználóbarátabb, csak normális tárhely kéne neki, mert pl atw korlátozza a bejövõ tartalmakat, ezért nemtudok pl külsõ rss híreket sem megjelentetni az oldalon, meg az intstall is egy többórás baszakodás volt a korlátok miatt
nem sok jót hallottam a drupalról eddig, szted jobb mint a joomla vagy a php-fusion?
az egészet :D
meg atw-re, az amcsi szerverhez képest ez fényévekkel gyorsabb :D
meg atw-re, az amcsi szerverhez képest ez fényévekkel gyorsabb :D
este csinálok majd ide új bannert
nekem volt amikor azt írta, hogy kétszer vagyok fent :D
szerintem a tárhellyel van a gond, de legalább ez nem fog ingadozni
szerintem a tárhellyel van a gond, de legalább ez nem fog ingadozni
de amúgy fasza,grat hozzá
Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.
ilyet nem is irhat ki ha én fent vagyok nemde?:D
ilyet nem is irhat ki ha én fent vagyok nemde?:D
szép!!:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
na elindult az új oldal, továbbra is a hoffentim.tk-n érhetõ el
szééép!!! <#eljen>#eljen>
Hoffenheim: Maradona-kedvenccel erõsítettek a kék-fehérek
A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapata 4.6 millió euróért szerzõdtette a hatalmas tehetségnek tartott argentin Franco Zuculinit a Racing Clubtól.
A 18 éves középpályás a szövetségi kapitány Diego Maradona egyik kedvenc játékosa, a szakvezetõ májusban már a nagyválogatottban is lehetõséget adott Zuculininek.
Az ifjú játékos a napokban Németországba utazik orvosi vizsgálatokra, majd aláírja szerzõdését.
A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapata 4.6 millió euróért szerzõdtette a hatalmas tehetségnek tartott argentin Franco Zuculinit a Racing Clubtól.
A 18 éves középpályás a szövetségi kapitány Diego Maradona egyik kedvenc játékosa, a szakvezetõ májusban már a nagyválogatottban is lehetõséget adott Zuculininek.
Az ifjú játékos a napokban Németországba utazik orvosi vizsgálatokra, majd aláírja szerzõdését.
készülget a kicsike!

készül az új oldal, végre van rá idõm!