1454
-
karajjj #1294 új igazolás Stuttgartból
-
karajjj #1293
-
geo91 #1292 széééép :D -
#1291 Hoffenheim-Werder Bremen 4-1 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/hoffenheim-werder-bremen-4-1-bundesliga-foci-golok-TORxc7e7UYKDrMpL -
#1290 4-1 lett a végeredmény a 2. félidőbe semmi különös nem történt támadott egy picit a bréma de lényegébe az első félidőbe itt eldőlt a meccs.
Jól kezdjük a szezont. -
#1289 KO a Brémának az első félidőbe:D
azé durva a Samp ellen azért jobban játszottak, de én nem bánom h msot alázzuk őket:D -
#1288 Vajon lesz ez is 9 gólos meccs? -
#1287 nagyon durva loool -
#1286 bexarás:D
4-1 Salihovic szabadból:D -
karajjj #1285 4:1
alázás van :D -
karajjj #1284 3:1
Ibi -
#1283 3-1 Ibisevic :) -
#1282 2-1 -
#1281 mlapa már megszerezte a vezetést is:) -
#1280 BABA egyenlített:D
-
#1279 Hoffenheim-Werder stream
sajna egy korai tizivel vezet a bréma:S -
#1278 Jah az jó lenne.
-
#1277 fuhh mekkora fogás lenne -
karajjj #1276 pont most olvastam, kurvajó igazolás lenne -
Dean Winchester #1275 Hoffenheimben folytathajta a francia bajnok csillaga! A válogatott 23 éves támadója, Hatem Ben Arfával kapcsolatban már megkezdődtek a tárgyalások a felek között. Jelentések szerint a 23 éves labdarúgó akár már a jövő héten aláírhat a Bundesligás együtteshez! -
karajjj #1274 ő volt -
karajjj #1273 mi van vele? -
#1272 Ő volt aki játszott a vb-n is a ghánai válogatottba talán?:D
nem tudom már pontosan, de hoffi játékos volt. -
#1271 Prince Tagoe?? -
karajjj #1270 mai edzőmeccs:
1899 Hoffenheim - SpVgg Greuther Fürth 0:0
1899 Hoffenheim: Starke - Raitala (46. Eichner), Simunic (46. Neupert), Compper, Ibertsberger - Carlos Eduardo (46. Jabiri), Luiz Gustavo (66. Kaiser), Salihovic (66. Ludwig) - Vukcevic (46.Thomalla), Ibisevic (58. Ba (69. Hemlein), Mlapa (46. Tagoe).
-
karajjj #1269 az új mez a lényeg -
#1268 maradjunk abban hogy a jobb szélső az Andreas Beck :D -
#1267 Salihovic,Ibisevic,Becks vagy Weiss így részegen nem vágom XD -
karajjj #1266 -
#1265 Félek most is a 2-fogja adni így tv-be sztem msot se tudom követni, de neten mindenképp:D
-
#1264 Igen de eddig az eurosport2 adta a bundesliga meccseket ahogy a premier ligát is.
-
karajjj #1263 fogalmam sincs, hogy a kettő közül melyik, csak hogy mostmár az anyacég nem adja át a diginek -
Dean Winchester #1262 akkora odarakta volna 2-est ha a 2es adja -.- -
#1261 de az eurosport2 vagy a sima eurosport?
-
karajjj #1260 most már az eurosport fogja adni a meccseket hála Istennek :D -
#1259 Engem érdekelne csak épp semmi nincs róluk és a szezon még nem kezdődött el.
Az idei szezonba már követni fogom a bl meccseit.
Amúgy én is azóta nézem őket mikor ott mondták h titkos esélyes a feljutásra a Hoffenheim tetszett is a játékuk aztán feljutottak.
Szerintme még így is ő bennük van egy nagyon nagy potenciál amit végre ki kéne használni. -
karajjj #1258 én a Bundesliga ketes Horti Gábor ordítozásaival teletűzdelt meccseik óta fiygelem őket, még most is napi szinten nézegetem a weboldalukat, meg tavaly kb 3 meccset hagytam, amiket sehol nem tudtam nézni, csak hát itt nem nagyon érdekli a népet... :D -
#1257 Bundesliga eggyik legjobban játszó csapata míg így is ha egy szezonra össze tudnák rakni magukat és nem csak fél szezonokra akkor több lenne év végén.
Nem baj h nem igazolnak össze-vissza mert elég sok nem jött be nekik.
A csapat jelenlegi keretébe is benne lenne akár egy bajnoki cím is.
nem az a legfőbb problémájuk h mindenképp kellene új játékos.
vagy ha igazolnak akkor legalább olyat aki már korábban is bizonyított és nem olyat akit odahoznak braziliából és nem játszik. -
#1256 én nem is nagyon szoktam sehol híreket látni tőlük :S nemzetisporton elszoktam olvasni a meccseik eredményét de ennyi.mást nem is nagyon írnak róluk :S -
Dean Winchester #1255 antalya ellen vezet a csapat :D azért látom ennyi volt a divatdrukkolás :D
mikor feljutottak és az első helyen volt a csapat akkor egyből ment minden hír h ezt igazolják meg amazt minden info.
most h lepusztultak ,nem szerepelnek annyira jól egyből a nagy csönd van :D
a mai meccsről előre semmi hír :D
Hoffenheim 1 - 0 Antalyaspor
28' - Ibisevic