1454
-
#654 TOP 4. a topic ilyen se volt még!:D -
Dean Winchester #653 jahm,csak mikor leírtam már aztán olvastam el ,hogy van hosszabb vidi is szal köszi! -
karajjj #652 fúú köszi :D -
#651 Karesz, cikkírásban én is szívesen segítek csak írj rám msnen :D -
#650 Nem baj,ráérünk ^^ -
#649 nagyon úgy néz ki, hogy ebből csak holnap lesz valami :( -
karajjj #648 kibővítem :D -
#647 Köszönjük a tippet Karesz nevében is. (Mer ő a Webmaster) -
#646 Premiere-s videót akarok.
A cikk jó főleg a jegyzőkönyv doboz. a nézőszám meg a bíró kiléte az ami talán még hiányzik belőle. -
#645 Jól sikerül Karesz :D és szivesen,máskor is!! -
karajjj #644 na szerintem egész pofás cikket hoztunk össze :D
köszi mindenkinek, aki segített! -
#643 Csak mert megérdemli a mai produkciója után
-
Rudee #642 Akkor nézd a másikat, ennyi :D -
#641 Akkor majd banok hoz :D -
Dean Winchester #640 ez szar...
első gól utan 30 másodperces reklám van ,természeteen kakaó gólját nem is mutatja na és ba 2dik goljat sem :D (csak annyi hogy a labda a hálóba) -
#639 Ezeket is tedd ki az oldalra Karesz -
Rudee #638 Sőt, 6:37 hosszú összefoglaló is van. -
Rudee #637 A gólok már elérhetőek. -
#636 Várjuk és köszönjük! -
#635 nagyon valószínű, hogy én meg összefoglalót fogok hozni. remélem még ma -
#634 Németországban,természetesen. -
#633 Sok a döntetlen de Kloppot jó edzőnek tartom,Ragnick után a 2. legjobbnak! -
#632 Ha abból csak négyet győzelemmel hoztak volna... -
#631 Jah,11 döntetlen :D -
#630 Totóban is jók a srácok, mert általában mindig 1,2-t lehet rakni a sok gól miatt. Kicsi az esélye az ikszeknek némethonban. Csak a Dortmund az iksz király ebben az évben. :D -
#629 Kétségtelen,nagyon izgalmas bajnokság! -
campy #628 - moderalva - -
#627 Azért szóltam ^^ -
karajjj #626 na ezt nem vettem észre :D -
#625 Amugy csak segítségként mondom hogy a "Doppingolással gyanúsítanak.." hírbe hét játékost írtál két helyett. ^^ -
#624 Okés,thanks :D Ha írónak engem írsz akkor ne Patoca-t hanem simán pAtO-t írj ki,köszi :D -
karajjj #623 jó lesz :D, még van egy kis dolgom, de utána megcsinálom -
#622 Jah és rakj be képeket meg írj kezdőcsapatot (ill. cseréket). Ez 1 5let,bár sztem így csináltad volna :D -
#621 Hoffenheim fantasztikus támadó játéka* ezt a hibámat javítanám :D -
#620 Hát nincs nagyon ihlet de tessék:
A Stuttgart–Hoffenheim meccs előzetesen is jó meccsnek ígérkezett főleg a Hoffenheim fantasztikus támadü játéka és a Stuttgart remek formája miatt. Az első félidőben Demba Ba a 24.percben megszerezte a vezetést a vendégeknek. 2 perccel később Cacau kiegyenlített a Stuttgartnak majd később Mario Gomez góljával már a hazaiak vezettek. De itt még nem volt vége az első félidei gólözönnek,mert jött ismét Demba Ba és a lefújás előtt 2-2re alakította az eredményt.
A fordulás után ismét Gomezen volt a sor, aki remekbe szabott találatával újra vezetéshez juttatta a VfB-t – kerek négy percig, ugyanis Ba megszerezte harmadik gólját a meccsen, 3–3-ra alakítva az állást. A hosszabbítás perceiben hatalmas lehetőséghez jutott az újonc, a bíró ugyanis talán túl szigorúan tizenegyest ítélt a Hoffenheim javára, de Sejad Salihovic idegei felmondták a szolgálatot, és Jens Lehmann kapuja fölé bombázott ezzel nem tudta megszerezni a győzelmet a vendég csapat,de egy remek meccsen szerzett 1 pont is jól jött hiszen a fő riválisok Hertha,Bayern mindaránt 2-1-es vereséget szenvedett. A Hamburg (39pont) holnap játszanak a Bayer Leverkusennel (36pont). Amennyiben a Leverkusen begyűjti a 3 pontot,a Hoffenheim marad a táblázat élén jobb gólkülömbségének köszönhetően. -
karajjj #619 A meccsről írjál most valamit :D -
#618 Hát ahogy gondolod ^^ egyébként már nagyon segítenék :D írjak a játéksokról adatokat?? -
karajjj #617 lehet, hogy megint átszabom az oldalt, átpakolom egy teljesen más rendszerre és sokkal szebb is lesz, mert jó a mostani, csak könnyen feltörhető :S -
#616 Ismét az élen ^^ -
karajjj #615 frissített tabella az oldalon