1454
1234233168.jpg
  • Darthmushroom
    TOP 4. a topic ilyen se volt még!:D
  • Dean Winchester
    jahm,csak mikor leírtam már aztán olvastam el ,hogy van hosszabb vidi is szal köszi!
  • karajjj
    fúú köszi :D
  • Fabio Capello
    Karesz, cikkírásban én is szívesen segítek csak írj rám msnen :D
  • pAtOcA
    Nem baj,ráérünk ^^
  • banok
    nagyon úgy néz ki, hogy ebből csak holnap lesz valami :(
  • karajjj
    kibővítem :D
  • pAtOcA
    Köszönjük a tippet Karesz nevében is. (Mer ő a Webmaster)
  • banok
    Premiere-s videót akarok.
    A cikk jó főleg a jegyzőkönyv doboz. a nézőszám meg a bíró kiléte az ami talán még hiányzik belőle.
  • pAtOcA
    Jól sikerül Karesz :D és szivesen,máskor is!!
  • karajjj
    na szerintem egész pofás cikket hoztunk össze :D

köszi mindenkinek, aki segített!
  • pAtOcA
    Csak mert megérdemli a mai produkciója után

• Rudee
    Akkor nézd a másikat, ennyi :D
  • pAtOcA
    Akkor majd banok hoz :D
  • Dean Winchester
    ez szar...
    első gól utan 30 másodperces reklám van ,természeteen kakaó gólját nem is mutatja na és ba 2dik goljat sem :D (csak annyi hogy a labda a hálóba)
  • pAtOcA
    Ezeket is tedd ki az oldalra Karesz
  • Rudee
    Sőt, 6:37 hosszú összefoglaló is van.
  • Rudee
    A gólok már elérhetőek.
  • pAtOcA
    Várjuk és köszönjük!
  • banok
    nagyon valószínű, hogy én meg összefoglalót fogok hozni. remélem még ma
  • pAtOcA
    Németországban,természetesen.
  • pAtOcA
    Sok a döntetlen de Kloppot jó edzőnek tartom,Ragnick után a 2. legjobbnak!
  • Kaplan
    Ha abból csak négyet győzelemmel hoztak volna...
  • pAtOcA
    Jah,11 döntetlen :D
  • Kaplan
    Totóban is jók a srácok, mert általában mindig 1,2-t lehet rakni a sok gól miatt. Kicsi az esélye az ikszeknek némethonban. Csak a Dortmund az iksz király ebben az évben. :D
  • pAtOcA
    Kétségtelen,nagyon izgalmas bajnokság!
  • campy
    - moderalva -
  • pAtOcA
    Azért szóltam ^^
  • karajjj
    na ezt nem vettem észre :D
  • pAtOcA
    Amugy csak segítségként mondom hogy a "Doppingolással gyanúsítanak.." hírbe hét játékost írtál két helyett. ^^
  • pAtOcA
    Okés,thanks :D Ha írónak engem írsz akkor ne Patoca-t hanem simán pAtO-t írj ki,köszi :D
  • karajjj
    jó lesz :D, még van egy kis dolgom, de utána megcsinálom
  • pAtOcA
    Jah és rakj be képeket meg írj kezdőcsapatot (ill. cseréket). Ez 1 5let,bár sztem így csináltad volna :D
  • pAtOcA
    Hoffenheim fantasztikus támadó játéka* ezt a hibámat javítanám :D
  • pAtOcA
    Hát nincs nagyon ihlet de tessék:

A Stuttgart–Hoffenheim meccs előzetesen is jó meccsnek ígérkezett főleg a Hoffenheim fantasztikus támadü játéka és a Stuttgart remek formája miatt. Az első félidőben Demba Ba a 24.percben megszerezte a vezetést a vendégeknek. 2 perccel később Cacau kiegyenlített a Stuttgartnak majd később Mario Gomez góljával már a hazaiak vezettek. De itt még nem volt vége az első félidei gólözönnek,mert jött ismét Demba Ba és a lefújás előtt 2-2re alakította az eredményt.
    A fordulás után ismét Gomezen volt a sor, aki remekbe szabott találatával újra vezetéshez juttatta a VfB-t – kerek négy percig, ugyanis Ba megszerezte harmadik gólját a meccsen, 3–3-ra alakítva az állást. A hosszabbítás perceiben hatalmas lehetőséghez jutott az újonc, a bíró ugyanis talán túl szigorúan tizenegyest ítélt a Hoffenheim javára, de Sejad Salihovic idegei felmondták a szolgálatot, és Jens Lehmann kapuja fölé bombázott ezzel nem tudta megszerezni a győzelmet a vendég csapat,de egy remek meccsen szerzett 1 pont is jól jött hiszen a fő riválisok Hertha,Bayern mindaránt 2-1-es vereséget szenvedett. A Hamburg (39pont) holnap játszanak a Bayer Leverkusennel (36pont). Amennyiben a Leverkusen begyűjti a 3 pontot,a Hoffenheim marad a táblázat élén jobb gólkülömbségének köszönhetően.
  • karajjj
    A meccsről írjál most valamit :D
  • pAtOcA
    Hát ahogy gondolod ^^ egyébként már nagyon segítenék :D írjak a játéksokról adatokat??
  • karajjj
    lehet, hogy megint átszabom az oldalt, átpakolom egy teljesen más rendszerre és sokkal szebb is lesz, mert jó a mostani, csak könnyen feltörhető :S
  • pAtOcA
    Ismét az élen ^^
  • karajjj
    frissített tabella az oldalon