1454
1234233168.jpg
  • karajjj
    ctrl+f5?
  • Fabio Capello
    nem css-hibának tűnik, f5re sem reagál

• karajjj
    nekem működik minden az összes böngészőben
  • Di Santo9
    Ott a banner
  • Fabio Capello
    úgy látom nem tetted fel az rss-t, cserébe a bannert eltüntetted

tipp: ajaxos bannerrotaitor, be lehetne csemegézni pár parádésabb mozdulatot
  • Di Santo9
    Hát a másikkal rúgta,de akkoris Lehmann tehet róla xD
  • karajjj
    fentvan
  • Di Santo9
    Okés,marha kiváncsi vagyok rá
  • karajjj
    megkérdezték Salihovictól :D
    mingyárt kirakom az interjút az oldalra, csak megcsinálom az rss-t
  • Di Santo9
    Jens Lehmann a BOSZORKÁNY XD Szegény Salihovic.. ^^
  • karajjj
    nem nézted a meccset? megállította a játékot és leküldte Salihovicot felvenni a cipőjét, akkor csak közbeavatkozott
  • campy
    szakadok xD péntek 13 elmult már:(
  • Rudee
    Max akkor avatkozott volna közbe, ha Ő veszi le Salihovic lábáról. Vissza nem vehette (ugye csak a pályán kívül lehet) így semmit nem befolyásolt :)
  • Di Santo9
    Megátkozta Salihovic cipőjét :D
  • campy
    a varázscipő esete xD ez a Lehmann hatalmas forma mennyien utálják a stílusa miatt mégis mennyire elnyűhetetlen és valamiben mindig benne van lool xD nem unalmas alak az már biztos
  • Di Santo9
    Haggyuk má,ez 1 majom.
  • karajjj
    :DDDD
    hát tökmind1, hogy kidobta, mert ígyis közbeavatkozott, mert felvetette Salihoviccal a cipőjét :D
  • Rudee
    *hazaiak=vendégek, hizs Stuttgartban volt a meccs
  • Rudee
    Ha ideges, akkor nem kell elvállalni a büntetőt :)
    Lehmann (a szabályok szerint) nem volt sportszerű, max a hazaiak szemében lehet ez egy szálka.

Amúgy nekem se szimpi, de nem is ez alapján kell megítélni egy-egy cselekedetét.
    Egyébként meg, ha nem dobja ki és a bíró avatkozik közbe, akkor minden máshogy alakul (lehet hogy 6-3, lehet hogy 3-6 lett volna, ezt már sose tudjuk meg) és a végén a 11es sincs.
  • karajjj
    "Teljességgel sportszerűtlen volt, Lehmannak sárga lapot kellett volna adni" - háborgott a Hoffenheim edzője, Ralf Rangnick. A kapus válasza persze nem késett, és elmondta, hogy ha a tréner ismerné a szabályokat, tudhatná, hogy a bírónak félbe kellene szakítania a meccset, ha idegen tárgy kerül a pályára, és ő csak kidobta azt a büntetőterületen kívülre, mert zavarta a kirúgásban. A szemtelen kapus persze tudatosan cselekedett így, és elképzelhető, hogy ez az eset döntően befolyásolta a végeredményt, Salihovic ugyanis a 93. percben fölé rúgta a tizenegyest, amivel nyerhettek volna. Ki tudja, lehet, hogy Lehmann ennyire felidegesítette?
  • Di Santo9
    Majd meglátjuk :D
  • campy
    xd szép álom:D
  • Di Santo9
    Oks!
  • karajjj
    megy majd az oldalra
  • Di Santo9
    Oks,az oldalra is feldobhatod v ide!
  • karajjj
    ha lesz időm, fordítok egy interjút, abből kiderül, hogy mivolt
  • Di Santo9
    1 biztos,Lehmann 1 tapló
  • Rudee
    Nem. A pályán volt, azért dobta ki.
  • Di Santo9
    Hajnalnak én is drukkolok majd 1 gólt rúghat,aztán Ba meg Wellington fordit
  • campy
    ne haragudjatok szimpatikus a Hoffenheim, de Hajnal miatt én a Dortmundnak fogok szurkolni...így legalább nekik is meg lesz az esélyük a bajnoki címre... +magyar vagyok
  • Di Santo9
    Hát hogyne menne,sőt a honlapot is tervezgetjük ^^ főleg Karesz meg Pato
  • Darthmushroom
    Láttom megy a topic meccs nap nélkül is!!:D
  • karajjj
    fentvagyok
  • pAtOcA
    di Santo

Mikor jössz msnre Karesz?
  • Di Santo9
    Mondtam én hogy kreativ :D:D Amugy az őszi Dortmund meccset 4-1re megnyertük Ibisevic(2),Salihovic és Carlos Eduardo góljával.Ezzel az eredménnyel most is elégedett lenen a publikum sztem!
  • karajjj
    na ez jó ötlet! :D
  • Di Santo9
    Elég kreativ vagy info órán Am télleg nagyon jó az oldal és a hirek!
  • Kaplan
    Kösz!
  • pAtOcA
    Amugy megoldható lenne hogy csinálsz 1 olyan menüpontot hogy "Szezon" és abba belerakni az idei összes meccset? PL úgy gondoltam hogy:

Szezon menüpont-> És odabeleírni 2008/2009-es szezon és a meccsek gólszerzőkkel együtt (már levan mentve egy jegyzetömbbe az összes cucc) átküldöm neked msnen és berakod jah és a további sorsolást is szépen megformázva,ha van kedved/időd akkor még csapatnév mellé egy címert is kirakni. Thx előre is
  • pAtOcA
    Jó lett a hír Kaplan,és jól alakul az oldal. Ma d.u. írok 1-2 játékosról infokat és ki lehet tenni.