23
  • birdo #23
    Hopp, fordítva van az ürhajó
  • Zro
    Ráértek fikázni, ha már láttátok, már ha megnézitek :)
  • orkaman
    a star trek fimek eddig nem negyon jöttek be nekem, de a voyager/DS9/enterprise az nagyon. Inkább egy klasz sorozatot készítenének.

na mindegy, majd jön az új SG...
  • Igazamvan
    Már bocs, de ennél nagyobb buziság nincs a filmtörténetben.
  • Chocho
    Nekem tetszenek a képek. Szvsz ami a múltban jó volt, ma már nem biztos, hogy az lenne, ezért is kell a designváltás.
  • gyuri12
    Ezt szerintem mindenki tudja,de miért írod ide?
  • hunator
    Kár lenne a képek alapján szarozni(bár tényleg fura valamelyik),lássuk a filmet!!!!!!!!!!:0
  • LegionarR
    Szerintem érdemes kivárni, hogy mi is lesz ebből... Én is Star Trek rajongó vagyok, az összes szériát kedvelem, de kétlem hogy rosszul esne a sorozatnak egy kis modernizálás, vérfrissítés... Ha a régi színészeket szeretnéd látni, a régi díszletekkel, tudod a megoldást...

Persze megvan az esély a filmnek a pofáraesésre, de én adok egy esélyt neki...
  • akyyy
    scifi lesz, hoppá
  • akyyy
    téged jobban elcsesztek
  • akyyy
    képlopás!
  • Mister
    tinifilm lesz :(
  • duke
    jo lesz az,vegre valami scifi a sok buzisag utan
  • Narxis
    Jó lesz ez.
  • sandor8206
    Eric Bana nagyon kemény:-D ha nem tudnám, hogy ő az nem ismerném fel
  • 0Speed0
    Sylar beszivárgott ide is és most fogja megskalpolni...
    Elveszi az ürge 'mojo' -ját (monyóját - austin powers -)
  • gyuri12
    Én várom,de Spockot nagyon elcseszték...
  • Carbine
    Egyetértek... ez a Híd úgy nézki, mintha az Apple tervezte volna, lekerekített formák ahol a fehér és a szürke dominál. Egyszerűen a hányinger kap el tőle. Az 1. képen meg ahol az Spock-nak álcázótt bohóc fojtgat valakit, szinte már dühít. Annyira látszik a dűh az arcán, hogy az már fáj. lehetséges, hogy a forgazókönyv szerint kellett ezt csinálnia, de akkor meg az írókkal van egy kis probléma. A 3. képről meg akaratlanúl is az SG-1 200. című epizódja jut eszembe. Amikor fiatalítják a csapatot.
    A Filmet muszáj lesz megnézni, de már előre félek, hogy csalódok, persze éljen az optimista hozzáállás.
  • Zocsi
    true
  • Neton
    Ne feledjük: Spock félig ember, lehet Ő sem volt mindig olyan, mint amilyen. :) Amúgy meg nekem a híddal van bajom, túl csillivilli, fehér és világos. Szerintem nagyobb poén lett volna megcsinálni a hidat ugyanúgy, mint az eredeti sorozatban, max annyi különbséggel, h már ott is LCARS van, nem gumicukor. :)
  • Dakkon
    tényleg így van, nekem sem tetszik benne. vhogy az a pökhendi, unszimpatikus karakter jön vissza, amit a hősökben volt: a mérhetetlen gonoszság, és nem az érzelemmentesség, nyugalom és objektivitás példaképe, mint egy vulkáni!
  • Adam II
    A rajongóknak nem fog tetszeni.
  • Chris05
    Király, hogy Sylar is játszik benne! Jó arc!