23
-
#23 Hopp, fordítva van az ürhajó -
Zro #22 Ráértek fikázni, ha már láttátok, már ha megnézitek :)
-
orkaman #21 a star trek fimek eddig nem negyon jöttek be nekem, de a voyager/DS9/enterprise az nagyon. Inkább egy klasz sorozatot készítenének.
na mindegy, majd jön az új SG... -
Igazamvan #20 Már bocs, de ennél nagyobb buziság nincs a filmtörténetben. -
#19 Nekem tetszenek a képek. Szvsz ami a múltban jó volt, ma már nem biztos, hogy az lenne, ezért is kell a designváltás. -
gyuri12 #18 Ezt szerintem mindenki tudja,de miért írod ide? -
hunator #17 Kár lenne a képek alapján szarozni(bár tényleg fura valamelyik),lássuk a filmet!!!!!!!!!!:0 -
#16 Szerintem érdemes kivárni, hogy mi is lesz ebből... Én is Star Trek rajongó vagyok, az összes szériát kedvelem, de kétlem hogy rosszul esne a sorozatnak egy kis modernizálás, vérfrissítés... Ha a régi színészeket szeretnéd látni, a régi díszletekkel, tudod a megoldást...
Persze megvan az esély a filmnek a pofáraesésre, de én adok egy esélyt neki... -
#15 scifi lesz, hoppá -
#14 téged jobban elcsesztek -
#13 képlopás! -
Mister #12 tinifilm lesz :( -
duke #11 jo lesz az,vegre valami scifi a sok buzisag utan -
#10 Jó lesz ez. -
sandor8206 #9 Eric Bana nagyon kemény:-D ha nem tudnám, hogy ő az nem ismerném fel -
#8 Sylar beszivárgott ide is és most fogja megskalpolni...
Elveszi az ürge 'mojo' -ját (monyóját - austin powers -) -
gyuri12 #7 Én várom,de Spockot nagyon elcseszték... -
Carbine #6 Egyetértek... ez a Híd úgy nézki, mintha az Apple tervezte volna, lekerekített formák ahol a fehér és a szürke dominál. Egyszerűen a hányinger kap el tőle. Az 1. képen meg ahol az Spock-nak álcázótt bohóc fojtgat valakit, szinte már dühít. Annyira látszik a dűh az arcán, hogy az már fáj. lehetséges, hogy a forgazókönyv szerint kellett ezt csinálnia, de akkor meg az írókkal van egy kis probléma. A 3. képről meg akaratlanúl is az SG-1 200. című epizódja jut eszembe. Amikor fiatalítják a csapatot.
A Filmet muszáj lesz megnézni, de már előre félek, hogy csalódok, persze éljen az optimista hozzáállás. -
#5 true -
Neton #4 Ne feledjük: Spock félig ember, lehet Ő sem volt mindig olyan, mint amilyen. :) Amúgy meg nekem a híddal van bajom, túl csillivilli, fehér és világos. Szerintem nagyobb poén lett volna megcsinálni a hidat ugyanúgy, mint az eredeti sorozatban, max annyi különbséggel, h már ott is LCARS van, nem gumicukor. :) -
Dakkon #3 tényleg így van, nekem sem tetszik benne. vhogy az a pökhendi, unszimpatikus karakter jön vissza, amit a hősökben volt: a mérhetetlen gonoszság, és nem az érzelemmentesség, nyugalom és objektivitás példaképe, mint egy vulkáni! -
#2 A rajongóknak nem fog tetszeni. -
Chris05 #1 Király, hogy Sylar is játszik benne! Jó arc!