Elkészült az új Joost

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Tavaly én is regisztráltam a bétára. Nem is a Joost-tal volt baj, hanem hogy tõlünk nem volt nézhetõ. Nemrég visszanéztem és meglepõdve tapasztaltam, hogy már bármi megtekinthetõ tõlünk.
A YouTube-bal max annyi elõnye lesz/van, hogy itt nincsennek kaszabolva a 10 perces limit miatt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Zocsi
regisztráltam de ez egy kalap kakki...
nincs rajta semmi, csak ilyen olcsó szarok, meg mindenféle "amatõr" hülyeség.
nem értem miért akarnak vérgyenge módon a youtube babérjaira törni, mert egyelõre a tecsõ még mindig többet tud. szvsz

NEXUS6
Inyternyet televízió!!!!

Eredetileg P2p módszerrel mûködött, most szerintem már nem.
Volt egy két film, amit megnéztem rajta, de nem nagyon akar beindulni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

a "régi" Joost-tal a legtöbb embernek az volt a baja, hogy nem talált néznivalót. az új annyit változtat, hogy sokkal több ember jön rá, hogy nem tud mit nézni. a meghívásos regisztráció hülyeség volt, de aki azon túlesett, annak szerintem nem a program volt a gond...

amúgy oké hogy a cikk valóban nem mondja el rendesen, hogy mi ez, de "semmit" hozzászólni ugyanannyira fölösleges, nézzetek utána inkább...

énsetudommiez :S De örülök, hogy már van újabb 😊 Az újabb, mindig jó... asszem... Pl. Vista? 😄
n3whous3
ezmiafranc, életemben nem hallottam róla 😄

púúúúú