32
Avagy miért nyit az ember topikot?
-
#32 dupla reg :D... amúgy oké. sztem egyik regedtől vállj meg, ha vmelyik tied, mert a modik nem csípik a több nickű felhasználót, vagy regűt. -
#31 nem azért linkeltem, hogy van már ilyen topic, henm mert csak egyszerűen ilyen kedvem volt... de lehet, hogy belinkelem másikba ezt :F -
#30 ...
asszed nem vettem észre? de én előbb nyitottam baszki ezt a topikot és leszarom :DD... és az mindenről gondolkozik a topik, emmeg csak erről :D.
... -
#29 Gondolkozz! -
#28 Minek? -
Mirk #27 valaki zárja már be... -
#26 déndzsör... a léjmör ár hijör.... jú szák széna.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#25 "DÉNDZSÖR - ENTÖRING ÁTMOSZFÍR" :D
FAILxD -
#24 állat... -
tomonor #23 /facepalm
-
#22 túl elmélkedte magát -
#21 már maga a gyereken kéne elmélkedni:D -
#20 Paradoxon xD -
Aspyrin #19 Persze lehet, hogy csak én öregszem :) -
Aspyrin #18 Régebben úgy gondoltam, egy érdekes témára sok intelligens emberke ráharap, de tévedtem. Manapság, az értelmetlen flame topikok (pl. az xxx játékoknak leáldozott), és a játék ami csúcsokat dönget.
Ez van. -
#17 mama2 egy elmélkedő topicban... Háhloólz... :D -
#16 leírok egy soort.. 3 lesz belőle meg megin átírom meg megin átírom.. miii kiii één?? -
#15 igazából minden topik arról szól, hogy az azonos érdeklődési körrel rendelkező egyéneket összegyűjtse. :) ez lehet egy PC-s játék, és lehet egy csempézés trükkjei topik is. -
#14 :DD
-
#13 2 dolog miatt.
1: Újreg, lusta a keresőt használni, és nyit egyetlen(!!!) kérdésnek topikot, ami zárásra kerül. Aztán ha zárták megkérdezi abba a topikba amibe a kérdés illik.
2: Vagy nem újreg, és egy olyan topikot nyit meg, ami valamiről szól, és hát ha az sg-seket is érdekli(ez a topik kivétel:P)! -
#12 ez egy jó topic ! lehet valaki azért nyit topicot hogy ő legyen a Number one contender :P "aki a legtöbb topicot nyitja az menő":D -
#11 :DD -
Fbn Lx #10 mert unatkozik, és még annyi élete sincs, mint nekem -
#9 #6 :D
meg kellet egy hely ahol kiélhetem moderálási vágyaim:DD -
Freeda Krueger #8 Mert egyes témák megérdemlik...
-
#7 Munkanap... -
#6 Én azért nyitottam, mert olyan még nem volt... -
#5 arról is lehetne elmélkedni, hogy miért ugatják le az új topikokat :D... de látom nem teccik a népnek, hűdejó, akkor zárjuk be gyorsan :P :D. -
#4 voltam...voltázásért büntetőpontokat adnak, szóval vigyázzatok fiúk:s -
#3 Azért, hogy a modiknak legyen munkája szombat délelőtt. -
#2 [elmélkedik] -
#1 Van, aki azért nyit az sg-n topikot, mert topik nyitási kényszere van :D... de van más is, szóval én azért nyitottam, hogy elmondjátok: ti miért nyittok általában topikot? :D
Tudom hülye topik :D.