Elmélkedõ topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
dupla reg :D... amúgy oké. sztem egyik regedtõl vállj meg, ha vmelyik tied, mert a modik nem csípik a több nickû felhasználót, vagy regût.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nearoalregje
nem azért linkeltem, hogy van már ilyen topic, henm mert csak egyszerûen ilyen kedvem volt... de lehet, hogy belinkelem másikba ezt :F

tényleg alreg vagyok ám-.-

Legend Killer
...

asszed nem vettem észre? de én elõbb nyitottam baszki ezt a topikot és leszarom :DD... és az mindenrõl gondolkozik a topik, emmeg csak errõl :D.

...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Legend Killer
Minek?

valaki zárja már be...
Legend Killer
déndzsör... a léjmör ár hijör.... jú szák széna.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

John Cena
"DÉNDZSÖR - ENTÖRING ÁTMOSZFÍR" :D
FAILxD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Legend Killer
állat...

/facepalm

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Legend Killer
túl elmélkedte magát

John Cena
már maga a gyereken kéne elmélkedni:D

csgery
Paradoxon xD
Persze lehet, hogy csak én öregszem :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Régebben úgy gondoltam, egy érdekes témára sok intelligens emberke ráharap, de tévedtem. Manapság, az értelmetlen flame topikok (pl. az xxx játékoknak leáldozott), és a játék ami csúcsokat dönget.
Ez van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

theone91
mama2 egy elmélkedõ topicban... Háhloólz... :D

Rockynhooo
leírok egy soort.. 3 lesz belõle meg megin átírom meg megin átírom.. miii kiii één??

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DJ Skyline
igazából minden topik arról szól, hogy az azonos érdeklõdési körrel rendelkezõ egyéneket összegyûjtse. :) ez lehet egy PC-s játék, és lehet egy csempézés trükkjei topik is.

Legend Killer
:DD

mama 2
2 dolog miatt.
1: Újreg, lusta a keresõt használni, és nyit egyetlen(!!!) kérdésnek topikot, ami zárásra kerül. Aztán ha zárták megkérdezi abba a topikba amibe a kérdés illik.
2: Vagy nem újreg, és egy olyan topikot nyit meg, ami valamirõl szól, és hát ha az sg-seket is érdekli(ez a topik kivétel:P)!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

John Cena
ez egy jó topic ! lehet valaki azért nyit topicot hogy õ legyen a Number one contender :P "aki a legtöbb topicot nyitja az menõ":D

Legend Killer
:DD

mert unatkozik, és még annyi élete sincs, mint nekem
Picar77
#6 :D
meg kellet egy hely ahol kiélhetem moderálási vágyaim:DD

()() (^^)

Mert egyes témák megérdemlik...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Petka
Munkanap...

Rita79
Én azért nyitottam, mert olyan még nem volt...<#smile>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Legend Killer
arról is lehetne elmélkedni, hogy miért ugatják le az új topikokat :D... de látom nem teccik a népnek, hûdejó, akkor zárjuk be gyorsan :P :D.

Doomista
voltam...voltázásért büntetõpontokat adnak, szóval vigyázzatok fiúk:s

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

wantonly
Azért, hogy a modiknak legyen munkája szombat délelõtt.
akyyy
<#fejvakaras>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Legend Killer
Van, aki azért nyit az sg-n topikot, mert topik nyitási kényszere van :D... de van más is, szóval én azért nyitottam, hogy elmondjátok: ti miért nyittok általában topikot? :D

Tudom hülye topik :D.