Elmélkedõ topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
tényleg alreg vagyok ám-.-
asszed nem vettem észre? de én elõbb nyitottam baszki ezt a topikot és leszarom :DD... és az mindenrõl gondolkozik a topik, emmeg csak errõl :D.
...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ez van.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
1: Újreg, lusta a keresõt használni, és nyit egyetlen(!!!) kérdésnek topikot, ami zárásra kerül. Aztán ha zárták megkérdezi abba a topikba amibe a kérdés illik.
2: Vagy nem újreg, és egy olyan topikot nyit meg, ami valamirõl szól, és hát ha az sg-seket is érdekli(ez a topik kivétel:P)!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudom hülye topik :D.