10
-
#10 torrent és hasonló elven működő rendszerekkel semmit sem tudnak kezdeni... én mint LEtöltő nagyívben f*s*k arra hogy mi jogvédett és mi nem.. beírom a gúgölbe amit keresek, mittomén megtetszett egy szám a rádióban .. s a címét beirom a gugülbe... én nem vagyok köteles tudni hogy az most jogvédett-e vagy sem.. a torrent mint program és mint eljárás full legális innentől kezdve becsókolhat bármilyen bíróság.. ha akarják keressék meg az EREDETI SEED-ert (!) mert én mint letöltő nem vagyok köteles tudni, hogy a torrent programom tovább seedeli a cumót letöltés után.. innentől megint becsókolhat bármilyen bíróság.. pereljék a torrent program íróját, hogy miért így irta meg ezt a programot, viszont jó nagyot fognak sz*pni, mert a torrent program írója azzal fog érvelni hogy ő bizony legális anyagok terjesztésére írta meg a szoftverét ilyenre és ő is mossa kezeit ..ugyhogy maximux megpukkadhatnak mérgükben ennyi az össz. amit tenni tudnak a mélyen (LE)tisztelt fajvédő jogvédők.
és akkor még hol beszéltem arról hogy pl. hozzám hogyan is jutnak el egyáltalán amikor bekapcsolom , vagy akár erőltetve is bekapcsolhatom a titkosításokat és állcázásokat a torrent kliensemben.. -
#9 pffff. nagyon gagyi sztori a tereza orlowsky videós duma is gyenge de az viszont nagyon beteg, perverz aki karikás szemekkel figyeli más adatforgalmát, hogy mikor mit tölt le és ha talál valami gyanúsat akkor leveleket küld hogy fizess adós ! Fizess, adózz ! Adnék neki egy pofontot hogy felébredjen csipkerózsika álmából : s minthahogy jó öreg ganxsta zolee is megmonta : isten hozott nálam öcsém , ez a való világ ! -
#8 ilyen spamszűrő az otthoni postaládámba is kéne mint ami neked van...jólgondolom, h ledarálja, megemészti és oxigénné alakítja át, a nemkívánt leveleket?^^ -
Lameth #7 A lépcsőházban is be lehet állítani spam-szűrőt? Faja!
Nem e-mailben hanem normál levélben kaptak felszólítást szerintem. -
tar86 #6 A postafiókom úgy van beállítva, hogy az ilyen leveleket csípőből törli. -
inkvisitor #5 Esetleg célszerű lenne természetben fizetni.
pl azonos értékű nitroglicerinben.
És grátisz utánadobni egy kalapácsot. -
AzUs #4 dicsértessék -
Turul1 #3 "Jonas H. például azt hitte, hogy Jimi Hendrix egyik koncertjének részletét töltötte le és csak később döbbent rá, hogy a felvétel voltaképpen egy az 1980-as években készült Teresa Orlowski videó."
ja... én meg terézanya vagyok.. :D