Uralkodói látogatás a Google-nál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ziipp
Már az elég lenne, ha nem lennének.

A bevezetõmondatból ez jött le nekem is. :-)

Ilyenek tucatszámra születhetnének, pl. "Alonso a 100%-os Szingapúr-gyõztes!" :-)))))) A bevezetõmondat a Blikk színvonalát idézi...

Hattyú? Hol?

bardocz
Pedig már olyan jót flémeltem volna<#nevetes1>
te mi a fenérõl beszélsz? Elgurult a gyógyszer? Írjak fel?

kifejthetnéd, hogy egészen pontosan mit kellett volna letenniük az asztalra?
vajon kiki
neked kár is volt beszólnod, akinek a szappanról a nagypapi jut az eszébe

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Bocs, félrement. vajonkiki a címzett, nem bardocz. A többi marad.
Szegény szûkagyú vadbarom... Mondd, nem Bivalybasznádról szalasztottak téged?<#gun><#violent><#banplz>

Amúgy tényleg minden tiszteletem Õfelségéé, ha ebben a korban így tud lépést tartani a világgal. Boldogult II. János Pál pápa is kedvelte az Internetet.
Aranyapam te nagyon szegeny lehetsz agyilag. Nem lepodnek meg, ha arrakistor lennel, vagy vmelyik falkatarsa. Megismerni a sekelyes es beszukult gondolkodasmodotokat.

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

ziipp
Az a helyzet, hogy részben igaza van... Itt ez a királyi család. Mit tettek le az asztalra? Semmit. De azt 100 éve folyamatosan.

Bordapapa
Te egy gyökér vagy.

Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------

mad mind
Semmit se tudsz.

RESPECT a királynõnek.<#eljen>

vajon kiki meg egy tapló.<#levele>

Nos,miután látható mit örököltél a nagyszüleidtõl,nem meglepõ,hogy szegények....ezt a génállományt kár volt továbbvinni
vajon kiki
magasról tisztelek én az ilyenek és a hozzájuk hasonlóak fejére... az én nagyszüleim is így néznének ki ha õk is annyi pénz összeharácsoltak, összesanyargattak , összeraboltak és összeraboltattattattattattattak volna életükben mint ez a görény. az führer pont az ilyeneket tolta be elõször a tepsibe és hozzáteszem teljesen jogosan és megérdemelten.

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

bardocz
aztapasztacipõpaszta :o
Dynamic
"II. Erzsébet, az elsõ brit uralkodó, aki e-mailezik, sms-ezik és van saját honlapja."

Na még jó, hogy nem I.György. Ilyen erõvel sokminden másban is elsõ, tekintve, hogy több mint 50 éve uralkodik és ez idõ alatt feltaláltak 1-2 dolgot.
ziipp
Forog a PR, itt is forog.

Narxis
Így van, jó arc az öreg bõr.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Basic
Több tiszteletet érdemelne egy királynõ.
"Csúnya" - Nem tudom, hogy tudtad-e, de a cikkben is teljesen világosan le van írva, hogy II. Erzsébet királynõ 82 éves. Ne várd el, hogy egy topmodellhez hasonlítson. Amúgy korához képest jól tartja magát. De ha a te nagyszüleid úgy néznek ki, mint egy 30-as éveit járó ember, akkor komolyan minden elismerésem nekik.

Szép dolog a királynõtõl, hogy így halad a korral,és közben tiszteletben tartja a brit hagyományokat. Azért be kell vallani, hogy ritkaság a jelenlegi világban, hogy vki 80 év feltt sms-t és e-mail-t ír, ráadásul még honlapja is van 😊

vajon kiki
pfff .. hát ezt a szenzációs hírt mindjárt a fejlécbe kellett volna rakni ... <#banplz>

amugy szegénykém olyan csúnya hogy a gyerekek megállnak a fejlõdésbe ha ránéznek...

uralkodó ... hahaha <#eplus2><#szomoru1><#taps>