Megjelent az Adobe Flash Player 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a különbség a 2 verzió között? 😄
Néhány weboldalt nem akar betölteni a gépem. Lehet-e ez a szolgáltató hibája?
Feltelepítve:
Adobe Flash Player 10.1.53.54 ActiveX (NON-IE)
Adobe Flash Player 10 plugin
Mi a különbség a 2 verzió között?
Fontos, hogy a böngészõnek megfelelõ flash-t kell utána feltelepíteni. Van egy activeX-es az Internet Explorernek, meg egy sima az összes többinek (Firefox, Opera, Safari, stb.)
Sürgõs segítséget szeretnénk kérni!
Valami vacak leszedte az adobe flash playert és hiába installálom újra és újra, egyszerûen felinstallálódik, de nem jelenik meg sehol a gépen, a kislányom flash alapú játékokkal nem tud játszani, meg index videók se játszódnak le stb.
Mi lehet a baj??????!!!
Sürgõs segítséget, ötleteket szeretnék kérni, mert a lányom azóta is szomorú....
Köszi elõre is annak aki segít...
Várom a választ
Zita
Nem csak a videa.hu-s videókat nem viszi nálam, pl az rtlh*rek.hu oldalon a videókat bár viszi, és a hangerõszabályzás-vezérlõ is mûködik, a leállítás/szünet gomb már nem, és még hasonló "apróságok"! Ez elég ciki az Adobera nézve, sõt annál is több sztm, nagyon gáz :S Legalább tették volna utána a BETA jelzést, vagy nincsenek ennek tesztelõi? Ész megáll... amúgy az Adobe Flash 10.0.12.36 verziója volt telepítve, elméletileg a legfrissebb...
ui.: ebbõl lehet vmi nagyobb méretû gáz lesz, ugyanis uninstalláltam a 10-est hogy visszarakjam a régit, de az Adobe letöltõoldalról meg már le is került a 9-es verzió, legalábbis én nem találtam sehol... hm-hm😄 még jó hogy megvolt gépen install mappában, érdekes módon most hogy visszaraktam újra jók a videás klippek & az említett fenti oldal (rtlhirek) vezérlõelemei is 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
toltam olyan jól optimalizált 3d-s flsah játékkal, ami a 2õvel elõtti lejátszót használta és tényleg csapott a grafikája is. Pl hógolyózós, még az árnéykok is le voltak számoilva meg stb.
Viszont ennél sokkal trébb szarabb gammával is akadtam össze, ami meg úgy laggolt a 128 megás radeonon hogy csak néztem.
Szóval lehet csak optimalizálni kéne fejlesztõi oldalról?
csak azért hoztam fel, mert számomra még mindig röhejes, hogy egy 2d-s elbaszott alacsony felbontású AntBuster nevû játék, amiben van 60 ikon méretû objektum vektoros mozgással... huggyá izzasztja a procit, míg ittvan a COD4 amiben lényegesen több object van és kicsavar 40%-ot a pronyóból.
oldják akkor meg hogy a GPU is segítsen számolni mozgást.... ha jelszófeltörõ programok tudják kigasználni a kakaót benne....
Gondolom itt az lehet a kakaózabáló, hogy végtelenségig nagyítható a vektoros grafika...sajna nemértek hozzá, de abszurdum hogy egy flashben megírt 300X300 pixeles játékhoz 2 magos pronyó kell high grafikán....míg pl az ugyancsak 2d-s Jack Jazzrabit sokkal kúlabb grafikán elment egy 100 mhz-es 4 mb-os videókártyás oldtimer PC-n
máshol még nem találkozhatsz ilyesmivel😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Általában a 3 dimenziós teret vektorosan ábrázolják, de a ráhúzott textúrák raszteres képek.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na tisztázzuk... a Flash az Adobe SVG-je. Valójában annál már sokkal sokkat több, de úgy indult.
Nem játékra lett kitalálva. Sõt régebbi verziókban nehéz is volt vele játékot csinálni. De persze ma már tökéletes hozzá.
A Flash vaktorgrafikus és multiplatform. ergo: olyan gépen is fut, ami azt se tudja, mi az a 3d gyorsítás... architektúrától igyekszik független maradni.
az opengl, meg a d3d amirõl ti beszéltek egész más tészta. fõleg a d3d. ezek grafikus gyorsításra tervezõdtek.
Most jön a cikk: Az Adobe Flash Player 10 új egyéni szûrõket és hatásokat, beépített 3D transzformációkat és animációkat, fejlett hangtechnikát és hardveres grafikagyorsítást kínál.
Ergo, a Flash felváltja a VRML-t is (na nem lesz nehéz dolga, mert a VRML amilyen jól kitalált nyelv, annyira nincs hozzá rendes megvalósítás.)
De jelzem újra, itt se 3D-s játékokat várjatok... csak 3D-s megjelenítési lehetõségeket. Sõt, lesz hardveres gyorsítás is, gondolom opengl alapú, vagy hasonló, remélhetõleg így kihasználva a grafikus kártyákat is.
Játék? majd... egyenlõre max 3D-s kockaforgatósak.. arra azért ne számítsatok, hogy a Cod5 már flashes lesz.
Ilyen labirintusjátékok, vagy apró ügyességi játékok lesznek 3D-sek.
Adobe.... inkább adnál már ki egy 64 bites verziót....
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a Flash 10 pontosan azt hivatott kiváltani , hogy a proci számítsa és tegye ki a képernyõre a grafikai motor által számított és kinyomott adatot. Ezt veszi át bármilyen Direct-3D, Open-GL kompatibilis videokari amiben több vagy egyenlõ mint 16 mega ram van.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
-CPU számol
-vektor grafika
COD4
-GPU számol
-Raszter grafika
Nem nagyon értem miért hasonlítod össze a kettõt.
2 magos notiról meg szedi le az akksit, ha netezek és nézem a flashes site-okat....
Durva hogy a COD4 kevesebb procit zabál, mint néhány flash játék. nemkamu