20
-
mozart #20 Jól tippeltem. A UPC volt a hibás. Most már mindent fél másodperc alatt betölt. Amúgy még mindig azt kérdezném:
Mi a különbség a 2 verzió között? :D -
mozart #19 Sziasztok!
Néhány weboldalt nem akar betölteni a gépem. Lehet-e ez a szolgáltató hibája?
Feltelepítve:
Adobe Flash Player 10.1.53.54 ActiveX (NON-IE)
Adobe Flash Player 10 plugin
Mi a különbség a 2 verzió között? -
bippo #18 Érdemes lenne lefuttatni az Adobe-féle Uninstallert, majd utána újra próbálkozni.
Fontos, hogy a böngészőnek megfelelő flash-t kell utána feltelepíteni. Van egy activeX-es az Internet Explorernek, meg egy sima az összes többinek (Firefox, Opera, Safari, stb.) -
zitababa #17 Sziasztok!
Sürgős segítséget szeretnénk kérni!
Valami vacak leszedte az adobe flash playert és hiába installálom újra és újra, egyszerűen felinstallálódik, de nem jelenik meg sehol a gépen, a kislányom flash alapú játékokkal nem tud játszani, meg index videók se játszódnak le stb.
Mi lehet a baj??????!!!
Sürgős segítséget, ötleteket szeretnék kérni, mert a lányom azóta is szomorú....
Köszi előre is annak aki segít...
Várom a választ
Zita -
Bluestar88 #16 Amilyen gyorsan lehet uninstalláltam is, inkompatibilis hulladék egyelőre! :S
Nem csak a videa.hu-s videókat nem viszi nálam, pl az rtlh*rek.hu oldalon a videókat bár viszi, és a hangerőszabályzás-vezérlő is működik, a leállítás/szünet gomb már nem, és még hasonló "apróságok"! Ez elég ciki az Adobera nézve, sőt annál is több sztm, nagyon gáz :S Legalább tették volna utána a BETA jelzést, vagy nincsenek ennek tesztelői? Ész megáll... amúgy az Adobe Flash 10.0.12.36 verziója volt telepítve, elméletileg a legfrissebb...
ui.: ebből lehet vmi nagyobb méretű gáz lesz, ugyanis uninstalláltam a 10-est hogy visszarakjam a régit, de az Adobe letöltőoldalról meg már le is került a 9-es verzió, legalábbis én nem találtam sehol... hm-hm:D még jó hogy megvolt gépen install mappában, érdekes módon most hogy visszaraktam újra jók a videás klippek & az említett fenti oldal (rtlhirek) vezérlőelemei is :) -
cousin333 #15 Nekem sem. Szerencse, hogy nem nézem őket... :) -
vmiki88 #14 hát mióta felraktam, nem játsza le e Videa.hu-s videókat XD. -
Drawain #13 A lehetőség most már adott egy komolyabb 3d-s játék írásához. Kérdés mennyire gyors az új flash és ugye az, hogy flash program esetén fontos szempont a fájlméret, így nem lehet nagy textúrákkal számolni. -
Ahoy #12 takysoft, azért a kockaforgatás eléggé túlzás!
toltam olyan jól optimalizált 3d-s flsah játékkal, ami a 2ővel előtti lejátszót használta és tényleg csapott a grafikája is. Pl hógolyózós, még az árnéykok is le voltak számoilva meg stb.
Viszont ennél sokkal trébb szarabb gammával is akadtam össze, ami meg úgy laggolt a 128 megás radeonon hogy csak néztem.
Szóval lehet csak optimalizálni kéne fejlesztői oldalról? -
Ahoy #11 nemkamu, küldök szkrínshotot... de lényegtelen, mert más kategória a kettő, azé COD-nál besegít rendesen a GPU is.
csak azért hoztam fel, mert számomra még mindig röhejes, hogy egy 2d-s elbaszott alacsony felbontású AntBuster nevű játék, amiben van 60 ikon méretű objektum vektoros mozgással... huggyá izzasztja a procit, míg ittvan a COD4 amiben lényegesen több object van és kicsavar 40%-ot a pronyóból.
oldják akkor meg hogy a GPU is segítsen számolni mozgást.... ha jelszófeltörő programok tudják kigasználni a kakaót benne....
Gondolom itt az lehet a kakaózabáló, hogy végtelenségig nagyítható a vektoros grafika...sajna nemértek hozzá, de abszurdum hogy egy flashben megírt 300X300 pixeles játékhoz 2 magos pronyó kell high grafikán....míg pl az ugyancsak 2d-s Jack Jazzrabit sokkal kúlabb grafikán elment egy 100 mhz-es 4 mb-os videókártyás oldtimer PC-n
-
#10 Demókat érdemes megnézni
máshol még nem találkozhatsz ilyesmivel:D -
#9 a 3D-s játékok nagy része(mint a Cod4) meg vektoros és raszteres elemekből is.
Általában a 3 dimenziós teret vektorosan ábrázolják, de a ráhúzott textúrák raszteres képek. -
#8 Ti olvastátok egyáltalán a cikket?
Na tisztázzuk... a Flash az Adobe SVG-je. Valójában annál már sokkal sokkat több, de úgy indult.
Nem játékra lett kitalálva. Sőt régebbi verziókban nehéz is volt vele játékot csinálni. De persze ma már tökéletes hozzá.
A Flash vaktorgrafikus és multiplatform. ergo: olyan gépen is fut, ami azt se tudja, mi az a 3d gyorsítás... architektúrától igyekszik független maradni.
az opengl, meg a d3d amiről ti beszéltek egész más tészta. főleg a d3d. ezek grafikus gyorsításra terveződtek.
Most jön a cikk: Az Adobe Flash Player 10 új egyéni szűrőket és hatásokat, beépített 3D transzformációkat és animációkat, fejlett hangtechnikát és hardveres grafikagyorsítást kínál.
Ergo, a Flash felváltja a VRML-t is (na nem lesz nehéz dolga, mert a VRML amilyen jól kitalált nyelv, annyira nincs hozzá rendes megvalósítás.)
De jelzem újra, itt se 3D-s játékokat várjatok... csak 3D-s megjelenítési lehetőségeket. Sőt, lesz hardveres gyorsítás is, gondolom opengl alapú, vagy hasonló, remélhetőleg így kihasználva a grafikus kártyákat is.
Játék? majd... egyenlőre max 3D-s kockaforgatósak.. arra azért ne számítsatok, hogy a Cod5 már flashes lesz.
Ilyen labirintusjátékok, vagy apró ügyességi játékok lesznek 3D-sek.
Adobe.... inkább adnál már ki egy 64 bites verziót.... -
#7 Neharagudj, de a COD4(sőt minden játék) vektor grafikus. -
#6 na talán így megváltozik a "flash szar" véleményem, legalábbis ha tényleg normálisan működik a grafikus gyorsítás. -
#5 (minden mai játék beleértve a COD4-et is textúrázott VEKTOR alapú)
a Flash 10 pontosan azt hivatott kiváltani , hogy a proci számítsa és tegye ki a képernyőre a grafikai motor által számított és kinyomott adatot. Ezt veszi át bármilyen Direct-3D, Open-GL kompatibilis videokari amiben több vagy egyenlő mint 16 mega ram van. -
#4 Talán ez már kiküszöböli a Firefox - youtube 2 másodperces hibát? Reméljük... -
#3 Flash:
-CPU számol
-vektor grafika
COD4
-GPU számol
-Raszter grafika
Nem nagyon értem miért hasonlítod össze a kettőt. -
#2 kamu -
Ahoy #1 csak lenne már gyorsabb, mert a cerkámat megizzasztja egy hangyavadászós 2d-s játék :( 300X300 pixel felbontásban, atomgagyi grafikával.
2 magos notiról meg szedi le az akksit, ha netezek és nézem a flashes site-okat....
Durva hogy a COD4 kevesebb procit zabál, mint néhány flash játék. nemkamu