Német rendőrségi hálózat - 3 Kbit/s adatátviteli sebességgel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345
Írni nem olyan könnyû ennyit másodpercenként, de olvasni lehet, egyszerûbb szöveget.
az, hogy a hálózat képes tényleg átvinni egy ilyen kisméretû adatot, az príma. de szerintem a mobillal történõ feldolgozás még lassabb, mintha az egészet átküldenénk, majd ott egy PC elvégzi a dolgát.
olyan vészhelyzet esetén, amikor már a gsm hálózat sem megy, kisebb dolguk is nagyobb lesz a rendõröknek, hogy fényképeket küldözgessenek. még akkor is, ha a hálózat Gbit/s-os sebességgel üzemelne.
kvp - ennyivel is okosabb lettem. még mindig elcsodálkozok, miket csináltak néhányan a hõskorban, pedig én is benne vagyok már legalább 10 éve a szétszed-összerak-telepít-konfigol vonalban.
Ujjlenyomatokra mondjuk talán el tudom képzelni ezt a sebességet, mert ott általában csak a fõbb jegyeket szokás kategorizálni, küldeni és összehasonlítani (értsd: kevés info), de beszédre már, hááát, 4kbps is durván rossz...
És még mire? És ha másra nem, akkor miben jobb, mint az analóg? Ja, hogy ez már digitális!? Akkor tényleg modern...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Ez pont az a technologia. Annyibol all, hogy egy cb radiot es egy analog modemet osszekotunk, tovabba biztositjuk, hogy a modemek egymas utan beszelve, reselt modon osztozzanak a csatornan (tdma). Igy a maximalis elmeleti sebesseg 33.6kbaud, osztva a felhasznalok szamaval. Anno az amator technika meg csak 1.2 kbaud-ot tudott, tehat 1 kbit-en osztozott az osszes ember aki a muegyetemi radioklub gateway-et hasznalta. Ezt kesobb jobb hardverrel sikerult felvinni 9.6 kbaud-ig, ugy hogy a halozat ad-hoc modon epult fel az eppen bekapcsolt radiokbol es az egyetlen bazisallomas a villanykaros kolesz tetejen volt (lasd: ha5kfu).
A nyilatkozo egy dolgot nem emlitett, meghozza azt, hogy a tetra-s keszulekekbe tobbnyire lehet sim kartyat is tenni, igy sima gsm mobilkent is lehet oket hasznalni. A tetra rendszer csak egy veszhelyezti rendszer, ami akkor is mukodik, ha a gsm adotornyok vagy a gerinchalozat megsemmisul. A 3.5 kbit/sec pedig azert ennyi, mert 1 dedikalt gsm csatorna helyen 4 tetra van. (valojaban 14kbit-es a csatorna, azaz egy szabvany fullduplex 14.4k-s radios modemrol van szo) A rendszer masik elonye, hogy hasznalhato digitalis cb radiokent is, tehat ilyenkor hatotavon belul mindenki hallja amit az ember mond, ez ehhez adotorony sem kell. (katasztrofahelyzetekben hasznos) Alapvetoen ez a tartalek rendszer, normal napi hasznalatra a tervezok is a gsm rendszert szantak. (a regi elsogeneracios gsm-et, a 9.6k-s modemeivel)
Az igazi kerdes, hogy miert kerult ez ennyibe? A keszulekek eseten egyszeru gsm/cbradio kombinaciorol van szo, megnovelt adoteljesitmennyel es beepitett analog modemmel. Az atjatszotornyok sem olyan koltsegesek, semmivel nem kerulnek tobbe mint amennyibe egy orszagos gsm halozat. (valoszinuleg uj tornyokat a nemetek sem epitenek, ezert nem no a lefedettseguk a regi analoghoz kepest, mert csak atjatszo hardvert cserelnek)
Máshol is rendelkeznek vastag bõröndökkel emberek 😊.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1. Mert teszem azt, ha uramisten 3 mb/s sebességgel mûködne, akár 1-2 órán belül el fel lehetne göngyölíteni a bûnesetek 90%-át. Ez az állomány leépítését vonná maga után.
2. A fejlesztésekre nemcsak ma de holnap is el lehet majd költeni a költségvetés jelentõs hányadát, így az nem az ENSz vagy az Unió lyukas markába és onnan afrikai fegyverkezésre és brazil erdõvágásra csordogál.
3. A németek tudják mit csinálnak, még akkor is, a magyar lúzer nem látja.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ott is pár ember megtömi a zsebét a többi meg nézi és tûri, mert mit tehetne? csináljon forradalmat? értelmetlen...