Bulgáriába készül a Rambo 5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Airplane 2-ben volt egy plakát a bomba vásárlós csóka mögött amin épp a Rocky XXXXXXXXVIII. Részét reklámozták <#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
Ez is pont olyan lesz.<#crazya>#crazya>
Ez is pont olyan lesz.<#crazya>#crazya>
Igazi győzelem, ha veszteségek nélkül nyered meg a csatát. Háborút vívni veszteségek nélkül... lehetetlen. - Én :) Én normális vagyok... Ezt a hangok is meg mondták.
Azt még senki nem mondta, hogy ott készül. Hanem ODA készül. A stáb.
Pedig már megijedtem, hogy Bulgáriába kell utazni, ha meg akarjuk nézni.
(Lásd a cikk címét: BulgáriáBA készül a Rambo 5?)
Saját anyanyelvünk, emberek!!! 😊
(Lásd a cikk címét: BulgáriáBA készül a Rambo 5?)
Saját anyanyelvünk, emberek!!! 😊
És, te sose mész el otthonról?
Vesz repülõjegyet, átruccan Bulgáriába, beszólnak neki, kiirtja a köscsögöket <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>, stáblista, oszt várhatjuk a 6-ost. <#nyes>#nyes>
Vesz repülõjegyet, átruccan Bulgáriába, beszólnak neki, kiirtja a köscsögöket <#violent>#violent><#kocsog>#kocsog>, stáblista, oszt várhatjuk a 6-ost. <#nyes>#nyes>
Rambo nem haza ment?
Swarzenegger volt a Predatorba, es ha szerinted ennyi a kulonbseg a 2 film kozott, akkor inkabb nezd meg mindkettot megegyszer 😄
svájci
a Predator-ban stallone szerepelt vagy a svájcinegger, mer most nem ugrik be meik volt. az is hasonló film volt azért, csak ott 1vs.1 volt, de ez predator, Ramboba meg 1vs.hadsereg volt, de azok emberek.
ez már azért túl van erõltetve szerintem.... mi lesz még itt, 10 év múlva a rambo 20-ban meg stallone papa a tolószékre erõsített m16-ossal meg járókeretre erõsített bajonettel hadonászva fogja irtani a gonosz ápolókat, akik történetesen mind kolumbiai drogdílerek lesznek vagy mi? 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
AZTA, kurvajót röhögtem ezen 😄 igen pénz, pénz, pénz és a végére biggyesszük oda azt amit említettél <#idiota>#idiota>
Azért mert pénz pénz pin@ , ja itt nem is szóval pénz pénz pénz <#idiota>#idiota>
Szerintem sem kellene eröltetni, pedig tetszett a negyedik rész.
jó volt a 4. rész. a háború élettani hatásai nagyon hitelesek voltak. egy bajom van vele:túl rövid. ha jól emlékszem 1h:15 volt az egész. de jól keretbe is tették a részeket, azzal h a végén Rambó hazatért. éppen ezért nem értem mindek még egy rókabõr.
"nálunk John Rambo néven futott, hiszen az elsõ részre itthon már ellõtték a Rambo címet"
Már amcsiban is elsütötték ezt a töltetet. A 2. részt Rambo: First Blood part II. címen látott napvilágot...
Már amcsiban is elsütötték ezt a töltetet. A 2. részt Rambo: First Blood part II. címen látott napvilágot...
Gaming is believing.
na erre kiváncsiak leszünk...