15
  • TH0R
    Az Airplane 2-ben volt egy plakát a bomba vásárlós csóka mögött amin épp a Rocky XXXXXXXXVIII. Részét reklámozták

Ez is pont olyan lesz.
  • 05lampard
    Azt még senki nem mondta, hogy ott készül. Hanem ODA készül. A stáb.
  • MiZo81
    Pedig már megijedtem, hogy Bulgáriába kell utazni, ha meg akarjuk nézni.

(Lásd a cikk címét: BulgáriáBA készül a Rambo 5?)

Saját anyanyelvünk, emberek!!! :)
  • BobMR
    És, te sose mész el otthonról?
    Vesz repülőjegyet, átruccan Bulgáriába, beszólnak neki, kiirtja a köscsögöket , stáblista, oszt várhatjuk a 6-ost.
  • hunator
    Rambo nem haza ment?
  • moRtiZ
    Swarzenegger volt a Predatorba, es ha szerinted ennyi a kulonbseg a 2 film kozott, akkor inkabb nezd meg mindkettot megegyszer :D
  • neoG
    svájci
  • sylvanor
    a Predator-ban stallone szerepelt vagy a svájcinegger, mer most nem ugrik be meik volt. az is hasonló film volt azért, csak ott 1vs.1 volt, de ez predator, Ramboba meg 1vs.hadsereg volt, de azok emberek.
  • Nethyrrea
    ez már azért túl van erőltetve szerintem.... mi lesz még itt, 10 év múlva a rambo 20-ban meg stallone papa a tolószékre erősített m16-ossal meg járókeretre erősített bajonettel hadonászva fogja irtani a gonosz ápolókat, akik történetesen mind kolumbiai drogdílerek lesznek vagy mi? :D
  • BRobee
    AZTA, kurvajót röhögtem ezen :D igen pénz, pénz, pénz és a végére biggyesszük oda azt amit említettél
  • AZTA
    Azért mert pénz pénz pin@ , ja itt nem is szóval pénz pénz pénz
  • marcee
    Szerintem sem kellene eröltetni, pedig tetszett a negyedik rész.
  • Stonee
    jó volt a 4. rész. a háború élettani hatásai nagyon hitelesek voltak. egy bajom van vele:túl rövid. ha jól emlékszem 1h:15 volt az egész. de jól keretbe is tették a részeket, azzal h a végén Rambó hazatért. éppen ezért nem értem mindek még egy rókabőr.
  • Chocho
    "nálunk John Rambo néven futott, hiszen az első részre itthon már ellőtték a Rambo címet"

Már amcsiban is elsütötték ezt a töltetet. A 2. részt Rambo: First Blood part II. címen látott napvilágot...
  • Cekrény
    na erre kiváncsiak leszünk...