15
-
#15 Az Airplane 2-ben volt egy plakát a bomba vásárlós csóka mögött amin épp a Rocky XXXXXXXXVIII. Részét reklámozták
Ez is pont olyan lesz. -
05lampard #14 Azt még senki nem mondta, hogy ott készül. Hanem ODA készül. A stáb. -
MiZo81 #13 Pedig már megijedtem, hogy Bulgáriába kell utazni, ha meg akarjuk nézni.
(Lásd a cikk címét: BulgáriáBA készül a Rambo 5?)
Saját anyanyelvünk, emberek!!! :) -
BobMR #12 És, te sose mész el otthonról?
Vesz repülőjegyet, átruccan Bulgáriába, beszólnak neki, kiirtja a köscsögöket , stáblista, oszt várhatjuk a 6-ost. -
hunator #11 Rambo nem haza ment? -
moRtiZ #10 Swarzenegger volt a Predatorba, es ha szerinted ennyi a kulonbseg a 2 film kozott, akkor inkabb nezd meg mindkettot megegyszer :D -
neoG #9 svájci -
sylvanor #8 a Predator-ban stallone szerepelt vagy a svájcinegger, mer most nem ugrik be meik volt. az is hasonló film volt azért, csak ott 1vs.1 volt, de ez predator, Ramboba meg 1vs.hadsereg volt, de azok emberek. -
#7 ez már azért túl van erőltetve szerintem.... mi lesz még itt, 10 év múlva a rambo 20-ban meg stallone papa a tolószékre erősített m16-ossal meg járókeretre erősített bajonettel hadonászva fogja irtani a gonosz ápolókat, akik történetesen mind kolumbiai drogdílerek lesznek vagy mi? :D -
BRobee #6 AZTA, kurvajót röhögtem ezen :D igen pénz, pénz, pénz és a végére biggyesszük oda azt amit említettél -
AZTA #5 Azért mert pénz pénz pin@ , ja itt nem is szóval pénz pénz pénz -
marcee #4 Szerintem sem kellene eröltetni, pedig tetszett a negyedik rész. -
Stonee #3 jó volt a 4. rész. a háború élettani hatásai nagyon hitelesek voltak. egy bajom van vele:túl rövid. ha jól emlékszem 1h:15 volt az egész. de jól keretbe is tették a részeket, azzal h a végén Rambó hazatért. éppen ezért nem értem mindek még egy rókabőr. -
#2 "nálunk John Rambo néven futott, hiszen az első részre itthon már ellőtték a Rambo címet"
Már amcsiban is elsütötték ezt a töltetet. A 2. részt Rambo: First Blood part II. címen látott napvilágot... -
Cekrény #1 na erre kiváncsiak leszünk...