23
Telefon magyaritas
-
TenacS #23 Sziasztok, nekem most lett egy T-Mobile Pule-om, de nincs rajta magyar nyelv és sehol nem találom a neten sem.
Előre is köszi :) -
sbala89 #22 sziasztok!
Nemrég vettem egy Nokia 6100 telefon, és nicns rajta megyar nyelv! Tudnátok segíteni hogy "varázsolhatnék" rá magyar nyelvet, s új szoftvert?!
Várom válaszotok!
köszi! -
atomkrumpli #21 itt a linked ...jó lusta vagy -
#20 :) mindent vagok a telon. nem az a gond hogy tok kinai, csak azt gondoltam hogy vki majd tud valamit es ad egy linket es mehet a kukaba a topiv. nemhittem hogy ennyi marhasagot fogtok ideirni. meg 1x mondom nem azert mert nem tudok, csak szeretnem ha magyar lenne rajta -
Dean Winchester #19 miért kell lenézni ha vki nem tud angolul ?egy angol miért nem tud magyarul,mondhatnánk ezt is!
amúgy nemtudod hány éves lehet még csak 12 és akkor honnan a fenéből kéne angolul tudnia?sehonnan .... -
#18 Nekem is, és az amegdöbbentő, hogy angol nyelven sokkal gyorsabb, mint gányolt magyar nyelvvel : OOOOOOOOOO -
#17 Gondolom mert külföldről hozták be a telefont és ezért a product code alapján az eredeti angolt teszi rá. -
#16 jaja! 007 fíling mi? :D -
#15 angol telo rulllz -
tomonor #14 vagy az. Ám az enyém csak angolt rak rá valamiért, de nem érdekel (mer tudok angolul :D ) -
tomonor #13 vidd el a mobilboltba és mond meg hogy rakják rá a legfrissebb magyar szoftvert. kb 3000-be fog kerülni (ha szerencséd van, ingyen) -
#12 nekem is :D de néha orosz vagy német :D mikor milyen a kedvem... de pl magyar sosem :D -
#11 dettó. bár az enyémben hivatalosan még nincs is magyar nyelv :) -
atomkrumpli #10 USB adatkábellel számítógéphez csatlakoztatva a Nokia Software Update (NSU) program segítségével....
a terminál fórumán rákeresel mondjuk a *A MAGYARÍTÁS TITKAI* topikra, sok hasznos infót kaphatsz -
#9 Nekem is. Engem idegesit ha nem angol nyelvu egy telo :D Eltevedek :) -
#8 pf. ha lenne benne magyar akkor nem irtam volna. -
#7 nekem direkt angol a mobilom.... jobb is így -
#6 Nem az a gond, hogy a telefon Angol nyelvu, hanem hogy te nem tudsz 8 Angol szot sem;) Hihetetlen, hogy 2008-ban az embereknek ilyen problemaja legyen:( -
Vlala #5 Biztosan találsz a menüben olyat, hogy Settings. Benne kell lennie egy Language menüpontnak, amiben szinte tuti, hogy találsz magyar nyelvet. Ha nem, akkor szoftverflash következik. -
#4 Link -
#3 Angol ... -
#2 hááááááááááhhh
és milyen nokia az vazzeg? -
#1 hy!
nekem van egy nokiam es az a gond hogy angol.
ha lehetseges hogyan tudom magyarositani?
ha vki tud valami megoldas, vagy link azt megkoszonnem
THX