Telefon magyaritas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, nekem most lett egy T-Mobile Pule-om, de nincs rajta magyar nyelv és sehol nem találom a neten sem.

Elõre is köszi 😊
sziasztok!
Nemrég vettem egy Nokia 6100 telefon, és nicns rajta megyar nyelv! Tudnátok segíteni hogy "varázsolhatnék" rá magyar nyelvet, s új szoftvert?!

Várom válaszotok!
köszi!

itt a linked ...jó lusta vagy

HP+

baunty
😊 mindent vagok a telon. nem az a gond hogy tok kinai, csak azt gondoltam hogy vki majd tud valamit es ad egy linket es mehet a kukaba a topiv. nemhittem hogy ennyi marhasagot fogtok ideirni. meg 1x mondom nem azert mert nem tudok, csak szeretnem ha magyar lenne rajta

miért kell lenézni ha vki nem tud angolul ?egy angol miért nem tud magyarul,mondhatnánk ezt is!
amúgy nemtudod hány éves lehet még csak 12 és akkor honnan a fenébõl kéne angolul tudnia?sehonnan ....
solo
Nekem is, és az amegdöbbentõ, hogy angol nyelven sokkal gyorsabb, mint gányolt magyar nyelvvel : OOOOOOOOOO

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

KILLER2
Gondolom mert külföldrõl hozták be a telefont és ezért a product code alapján az eredeti angolt teszi rá.

Töltsük le az internetet!

Super Saiyan
jaja! 007 fíling mi? 😄

>:C

Slayerboy
angol telo rulllz

Voltam zárás előtt. _______________

vagy az. Ám az enyém csak angolt rak rá valamiért, de nem érdekel (mer tudok angolul 😄 )

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

vidd el a mobilboltba és mond meg hogy rakják rá a legfrissebb magyar szoftvert. kb 3000-be fog kerülni (ha szerencséd van, ingyen)

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pepsi Twist
nekem is 😄 de néha orosz vagy német 😄 mikor milyen a kedvem... de pl magyar sosem 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

pyrohun
dettó. bár az enyémben hivatalosan még nincs is magyar nyelv 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

USB adatkábellel számítógéphez csatlakoztatva a Nokia Software Update (NSU) program segítségével....

a terminál fórumán rákeresel mondjuk a *A MAGYARÍTÁS TITKAI* topikra, sok hasznos infót kaphatsz

HP+

Sephi
Nekem is. Engem idegesit ha nem angol nyelvu egy telo 😄 Eltevedek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

baunty
pf. ha lenne benne magyar akkor nem irtam volna.

w77d
nekem direkt angol a mobilom.... jobb is így

Alexease
Nem az a gond, hogy a telefon Angol nyelvu, hanem hogy te nem tudsz 8 Angol szot sem😉 Hihetetlen, hogy 2008-ban az embereknek ilyen problemaja legyen😞
Biztosan találsz a menüben olyat, hogy Settings. Benne kell lennie egy Language menüpontnak, amiben szinte tuti, hogy találsz magyar nyelvet. Ha nem, akkor szoftverflash következik.

Petka
LeonSilver
Angol ... <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

b1t3gr1ff
hááááááááááhhh

és milyen nokia az vazzeg?

Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!

baunty
hy!
nekem van egy nokiam es az a gond hogy angol.
ha lehetseges hogyan tudom magyarositani?
ha vki tud valami megoldas, vagy link azt megkoszonnem
THX