12
-
sylvanor #12 Bioshock film? ha ez a játék alapján készült, akkor tuti megnézem, ha közesincs hozzá, akkor már nem biztos, de mivel a áték jó volt, biztos a film is jó lesz. -
CaptainRumi #11 na már meg is lett cáfolva az egész...
akik szívesen látták volna Burton a rendezői székben azoknak volt egy teljes boldog napuk :) -
#10 Kár, hogy sült kacsa szaga van a dolognak. Pedig megnéznék egy Karibot TB világban. -
Hoz_Hun #9 Tim Burton
Szinte bármit rendezhet a hangulat és a képi világ tuti ott lesz a szeren! -
mcgrape #8 Nem Nem nem nem , ne csesszék mán el. Tim Burton-el semmi bajom, de ebbe a világba nem illik bele és késsz, nehogymán megint valami szürreális, letargikusabb sötétebb, dolgot keljen néznem ,egy vidám kalózos kalnd film helyet. És ez a Sparrow öcse dolog is egy kurva nagy baromságde tényleg. Maradjon a Régi stáb engem nem érdekel, mikó lessz kész 2012 vagy 2015 vagy akármi, de a régi bevált banda maragyon -
Mister #7 nekem tetszene :) -
Cekrény #6 szeretem a kacsát... -
koimbra1978 #5 És Tim Burton rá fog érni? Neki is van vagy 3 film megrendezése a naptárában....szóval ahogy mondták alább, háp háp háp. -
#4 Off, de fontos lehet... -
#3 Nah azt megnézném! Biztos jó lenne, ugyanakkor más hangulata lenne mint az első háromnak. Sztem' is kacsa.. -
Drawain #2 Milyen jó is lenne egy Tim Burton-ös KTK... Szép álom :) -
CaptainRumi #1 háp háp háp !
Kacsa szaga van az egésznek...