51
  • mousee
    Nembaj, hogy kilátástalan, öljünk még bele pénzt, hátha még gazdagabb lesz valaki, aki egész nap nem csinál semmit. Normális áron kell adni a dolgokat, és egyből nem lesz ennyi töltögetés. Pl nekem van rakat eredeti CD-m olyan előadóktól, akiket szeretek, és vannak eredeti programjaim is. Csak normális áron kéne adni.

pl
    zenei cd max ezer huf
    program max 10ezer huf (és cserébe hozza azt a szintet)

Ilyen árak mellett nem lenne egy darab másolt cd-m se, azt hótziher.
  • hdo
    APEH tud róla hogy a tied?
  • rigidus
    > Az érdekvédő szervezetek becslései szerint a fájlcserélés évente világszerte több milliárd eurós károkat okoz a film- és a zeneiparnak...

Nekem meg evente tobbmillios kart okoznak az utcaban parkolok miota kitettem a hazam elotti parkolohelyhez egy fizetoautomatat.
  • BlackShadow
    sok majma zenekiadó félti a kis pénzeszsákját.. majd egyszer felfogják, h már nincs több szükség rájuk.. ingyenes albumok lesznek úgyis :) a zenekarok a koncertekből élnek meg nem az albumeladásokból

a filmekről.. olcsó dvd a megoldás. jó filmeket úgy is megnéznek moziban. (mellékhatás: nem éri meg gagyi filmeket gyártani >> kevesebb lesz)
  • Adenoma
    látszik fingod nincs a dolgokról. most egy ügyész hogy mondjon ilyet a jogvédőknek?
  • Tomasz Man
    200 euró 1db IP címért, ez kicsit olcsó mulatság nekik, szerintem minimum 10 000 000 eurót kéne IP címenként kifizettetni a jogvédőkkel!
  • Grifidos
    "Kilátástalan a fájlcserélők elleni harc"

Sok lúd diszót győz!
  • zola2000
    Jah, töltögetnek maguknak, felírják a többi letöltő ip címét, majd küldik a rendőrségre.
  • hdo

"Az első lépés a gyógyulás felé, a beismerés!"
  • FoodLFG

Olyannyira, hogy már Kanadában az egyik párt (New Democrats) az internet szabadsága mellett (torrent mellett!) kampányol (videó is van).
    http://torrentfreak.com/canadian-democrats-are-pro-bittorrent-and-against-throttling-081011/
    Ezek eléggé politikus dumák, de azért rajta vannak az ügyön. >.<

Egyébként meg elindult a torrentfreak Tv is, bár még kicsit gagyi :P
    http://torrentfreak.com/torrentfreak-tv-081012/
  • Roli
    Hm már arra is gondoltam, hogy a törvény módosításra jogosult illetékesek is ugyan úgy kalózkodnak és nem akarják maguk alatt kivágni a fát :D A jogvédők meg úgyis elszórakoznak, meg töltögetnek maguknak ők is...