51
-
#11 Nembaj, hogy kilátástalan, öljünk még bele pénzt, hátha még gazdagabb lesz valaki, aki egész nap nem csinál semmit. Normális áron kell adni a dolgokat, és egyből nem lesz ennyi töltögetés. Pl nekem van rakat eredeti CD-m olyan előadóktól, akiket szeretek, és vannak eredeti programjaim is. Csak normális áron kéne adni.
pl
zenei cd max ezer huf
program max 10ezer huf (és cserébe hozza azt a szintet)
Ilyen árak mellett nem lenne egy darab másolt cd-m se, azt hótziher. -
#10 APEH tud róla hogy a tied? -
#9 > Az érdekvédő szervezetek becslései szerint a fájlcserélés évente világszerte több milliárd eurós károkat okoz a film- és a zeneiparnak...
Nekem meg evente tobbmillios kart okoznak az utcaban parkolok miota kitettem a hazam elotti parkolohelyhez egy fizetoautomatat. -
#8 sok majma zenekiadó félti a kis pénzeszsákját.. majd egyszer felfogják, h már nincs több szükség rájuk.. ingyenes albumok lesznek úgyis :) a zenekarok a koncertekből élnek meg nem az albumeladásokból
a filmekről.. olcsó dvd a megoldás. jó filmeket úgy is megnéznek moziban. (mellékhatás: nem éri meg gagyi filmeket gyártani >> kevesebb lesz) -
Adenoma #7 látszik fingod nincs a dolgokról. most egy ügyész hogy mondjon ilyet a jogvédőknek? -
Tomasz Man #6 200 euró 1db IP címért, ez kicsit olcsó mulatság nekik, szerintem minimum 10 000 000 eurót kéne IP címenként kifizettetni a jogvédőkkel! -
Grifidos #5 "Kilátástalan a fájlcserélők elleni harc"
Sok lúd diszót győz! -
#4 Jah, töltögetnek maguknak, felírják a többi letöltő ip címét, majd küldik a rendőrségre. -
#3 "Kilátástalan a fájlcserélők elleni harc"
"Az első lépés a gyógyulás felé, a beismerés!" -
FoodLFG #2 "Kilátástalan a fájlcserélők elleni harc"
Olyannyira, hogy már Kanadában az egyik párt (New Democrats) az internet szabadsága mellett (torrent mellett!) kampányol (videó is van).
http://torrentfreak.com/canadian-democrats-are-pro-bittorrent-and-against-throttling-081011/
Ezek eléggé politikus dumák, de azért rajta vannak az ügyön. >.<
Egyébként meg elindult a torrentfreak Tv is, bár még kicsit gagyi :P
http://torrentfreak.com/torrentfreak-tv-081012/ -
Roli #1 Hm már arra is gondoltam, hogy a törvény módosításra jogosult illetékesek is ugyan úgy kalózkodnak és nem akarják maguk alatt kivágni a fát :D A jogvédők meg úgyis elszórakoznak, meg töltögetnek maguknak ők is...