16
-
#16 Valószínű hogy ugyanaz a laptopunk van, viszont én inkább kellemesen csalódtam, mivel elvesztettem a garanciát nem vihettem szervízbe ezért sztétzsedtem megnéztem ki lehet e cserélni no hát nem, oké elvittem barátom cégébe ott kicserélték nagyon nehezen. Pár hónap megint lemerült, de meglett a gari. Jöttek érte elvitte csehországba (igaz hazai szervíz is van de az nem asus hanem vmi nec) 2 hét múlva jött vissza ahogy mondták, kicserélték az alaplapot, kicserélték a bill-t amit mi basztunk el meg mindent ami hibádzott. Szal szerintem nagyon korrektek voltak. De a köv akkor is msi lesz :P -
zentus #15 Emlékszem olyan időkre is amikor Asus alaplapot raktak FS-be.... -
Kaadi #14 a Lenovo piszok jo munkat csinal a Thinkpad-ekkel. asztali gepem nem volt toluk, de ha azoknal megtartjak a a FSC desktop minoseget akkor nem lesz baj. lattam irodaban 7 celsius munkaallomast, de a 7nek nem volt osszesen annyi hangja mint egy hagyomanyos gepnek. tegla nagysagu bordakkal es nagy ventikkel hutik a 3.2-3.4 GHz-es procikat. siman ott felejted oket bekapcsolva, mindegy milyen csend van az irodaban.
-
#13 Abban amelyikben Lucas és Spielberg megerőszakolta Indiána Dzsonszt.;DDD -
Rexhawk #12 "Ok, akkor innentől az IBM-et is kerülöm mint a forró vasat."
miről beszélsz te ? az IBM nem gyárt laptopokat csak 2005ben adta el a lenovonak gondolkozz mielőtt írsz
"A szószparkban is megmonták!"
hol, meik rész? :)
amúgy nekem gigabyte volt és asrock van, szerintem mindkettő jó -
chronos75 #11 p4p800 sajnos egy kalap sz**.. tudom, minden gyártónak vannak szégyenteljes modelljei, az asusnál pont ez, és pont az akkori csúcskategóriás..
-
Unreal1942 #10 Hát ha ennek a híre még csak most jutott el hozzád akkor megnyugtatlak a Lenovo IBM Thinkpadek tökéletesek még mindig.
Továbbra is etalon és nem csak a nevéből él. -
#9 Mosmár ezt is tuggyuk, hogy az egész világválság mögött a kínaiak vannak, hogy olcsóért felvásárolják a cégek részvényeit!;D
A szószparkban is megmonták! -
Roli #8 Örülj, hogy csak két hét veszett el. A laptopba belenyugodtam, hogy pont kifogtam vagy a szálltáskor történt vele valami, de elég bosszantó, másfél hónapja jóformán nem tudom használni, mivel itthon sincs. Az alaplapoknál általános, legalább 20 esetről tudok ebből 6 gép a városgondokságon zsennyegett. Ennek ellenére tudom, hogy amikor kiforr a Nehalem proci az újra egy Asus alaplapban fog dobogni, vagy talán MSI de egyáltalán nem biztos. Remélem, mikor visszahozzák a szervízből míg egyetemre járok már kiszolgál a laptop. -
#7 ASUS A7N8X-X alaplapom van 5 éve egyik gépemben. Túlélt egy bios frissítés közbeni áramszünetet is. 4 éves ASUS laptopomat úgy hordtam ki _1_akksival_, hogy szervízt soha nem látott, pedig párszor közelebbi ismerettséget kötött a padlóval. Mikor már nem volt képes ellátni azokat a feladatokat amiket útközben el kellett volna neki, voltam akkora marha, hogy FuSert vettem ... 2 hétig volt meg, elröppent a 160 gigás winchester minden adatommal együtt. Azonnal kértem a vételárát és megint vettem egy ASUS-t. Nem tudom hogy mire véljem, bosszankodjak hogy vettem egy szar laptopot, vagy hálálkodjak, hogy még időben elszállt, és csak 2 héttel vetette vissza a munkámat. -
Roli #6 Asus laptopot vettem én is, nem a legerősebb de nekem pont jó. Majdnem egy éve, augusztus végén azt mondta az akkuja, hogy őt többé nem töltöm fel ( előző nap még nem volt semmi baja, másnap már nem lehetett tölteni ), elvitték, 3 hét múlva visszakaptam,hogy arra panaszkodott, lemerült a CMOS eleme, mivel kellett ezért 1 hét múlva visszavittem, hogy mi van aztán csak használtam mert a szintén Asus alaplap az asztali gépemben elérte a kritikus 3,5 éves kort és véletlenszerűen lefagy ( mindenkinek akinek P4P800-as sorozata van ismerőseim körében pontosan 3,5 éves korában elromlott, volt akinek szimplán átégett ) A laptopom két hete lefagyott Photoshop közben és azóta nem kapcsol be, most megint a szervízben van és nem itthon, hanem Szlovákiába viszik ki újabban... Kiábrándultam belőle eléggé... Az Asus-ból. Még ha csak velem esett volna meg ilyesmi, de többfelől hallottam főleg az alaplapok 3-4 év közti hirtelen kipurcanását, pedig nem húztam, nem ment sosem éjjel nappal mondhatni nagyon is megkíméltem, a laptopot is! -
#5 Nézd, FuSer lehet hogy kiváló gyors szervízzel rendelkezik, de azért mert iszonyat kegyetlen nagy a forgalmuk, tehát ha szar termékek mellett még a szervízük is szar lenne, akkor nem lenne érdemes egyáltalán megvenni. ASUS országos garanciafutárral rendelkezik ami háztól házig viszi az elromlott gépet, oké, ez még nem biztosíték arra hogy gyorsan meg is csinálják szervízben, de nézd meg hogy egy ASUS gépre hány FS jut .... ASUS-nak nem kell kapkodnia mint a polipnak hogy megcsinálják azt a rengeteg cuccot amit visszaküldenek. -
chronos75 #4 meg kell hogy védjem a Fusit: én is amit eladtam (legolcsóbb kategória), mind visszakerült de marha gyorsan megjavitotta a Fusi márkaszerviz. Az Asusnál volt, hogy 2 hónapot vártam mire lett másik gép, az ügyfél leugatta a hajamat (bár, ez legutóbb 2 hétre rövidült, úghogy nem általános).. szóval, a fusi átka, hogy a legolcsóbb akar lenni, és ezért tejfölösdobozba épiti a notijait de a supportja az kiváló.. -
#3 Ok, akkor innentől az IBM-et is kerülöm mint a forró vasat. Fujitsu Siemens messze kerülendő márka. Ami hibás laptopot hoztak szervizelni nekem mind FS volt, asztali PC-ből ami nem random konfig, úgyszint. Sose Asus vagy HP ... pedig utóbbit is divat szidni mint a bokrot mostanság. Lehet hogy van akinek más a tapasztalata, nekem ez, mintha ide szórnák le ebbe a régióba az összes gyári selejtjüket. -
ihateworkdays #2 Fu-Si-ról az egyetlen jó hír, hogy a gépeik az árukhoz képest elég erősek. Más kérdés, hogy melegszenek, és instabilak. -
Unreal1942 #1 Ha már talán a legjobbat is megvette. (IBM) és jelentős minőség romlás nélkül tudja tovább vinni. Akkor ez csak jó hatással lehet a fusi ra :P