Rárontana az internetre a TV2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy olvashattam azt, hogy "rántotta az internetre.. a TV2" <#confused>#confused><#zavart1>#zavart1>
ez is olyan videómegosztó oldal, mint a többi egymillió vagy ezen csak a saját gyártású mûsoraik vannak fent??
az online sugárzás meg abból lenne jó, hogy jobb minõségben lehetne felvenni a mûsorokat, mint az analóg adást TV-kártyával vagy éppen merevlemezes DVD/TV-vel.
az online sugárzás meg abból lenne jó, hogy jobb minõségben lehetne felvenni a mûsorokat, mint az analóg adást TV-kártyával vagy éppen merevlemezes DVD/TV-vel.
TV2 ismét hozta a bevált taktikát.Fél év múltán lekoppintotta az RTL lépését és kilépett a netre...Gratula a fejlõdéshez.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Tetszik, hogy jó minõségû videókat pakolnak fel és, hogy Silverlight-ot használnak 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
És így a 21 század hajnalán, eszükbe jut-e, hogy online stream is felkerülhetne a netre?
Mondjuk engem nem érdekel különösebben (az antennás sem), de biztos volna olyan aki szeretné pécén nézni az aktuális "keresztnevem" sót.
Mondjuk engem nem érdekel különösebben (az antennás sem), de biztos volna olyan aki szeretné pécén nézni az aktuális "keresztnevem" sót.
tények.hu
The page cannot be found
Talán tenyek.hu ?
The page cannot be found
Talán tenyek.hu ?
Minden jog fenntartva!