Döbbenetes bukás a Bár 2.0

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
lime a sex on the beach-be? Gianni, mi van veled? :D
Egyébként jo fonok, de ne o keverje a koktélomat :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A mûsor alapötlete jó, Majka és Gianni jók.

Nálam ott bukott a mûsor, hogy a szereplõk írtó unszimpatikusak. Mûmájer, képmutató bagázs. Díszribancok, meg pénzéhes selyemfiúk gyülekezete. Már a becenevük is unszimpatikus: Baba, Duda, Escobar
A Tomi még elmegy, mert rajta látszik, hogy vendéglátózni akar, talán õ az egyetlen kivétel.

Komolyan õket akarjuk látni a közeljövõben, mint celebeket?
A vv szereplõi így is szellemként kísértenek. Nem Majkáról beszélek, szerintem õ letett valamit az asztalra. Ahogy beeszi õket a fene a bárba, mintha csak arra jártak volna. Szánalom!
Hogy ezek mennyire tepernek azért, hogy a képernyõre kerüljenek!
Ebbe a mûsorba tényleg túl sok kétszínû erkölcsi nulla került be egyszerre. Ha valakin el kell verni a port a mûsor bukásáért, akkor javaslom, hogy a szereplõválogatókon tegyék ezt!
Sajnálom a mûsor többi készítõjét, mert jó munkát végeznek.

Van egy mûsor ami csupa derût sugároz, és optimizmust, tehetséget, és inteligenciát. Mindíg felvidít (Beugró). Hát ez a mûsor annak éppen az ellentéte. Annyi emberi rákfenét, erkölcsi visszásságot, bunkóságot, kétszínûséget, a szereplõk saját önbecsülésük teljes hiányát látom benne, hogy kész letargia fog el este, ha belenézek.
Mielõtt valaki ellát azzal a jótanáccsal, hogy: "akkor ne nézd!"
Nem is fogom, de elõtte szerettem volna leírni a véleményem.

Hát emberek, ez most tényleg ilyen komoly probléma??? Akit nem érdekel, az miért olvassa el egyáltalán a róla szóló híreket??? <#ejnye1> Ha nem érdekel, nem nézed/nem olvasol róla... (most azért egy kicsit ellent is mondok magamnak, mert engem érdekelt, addíg, amíg le nem szedtem FTP-rõl az elsõ részt és meg nem néztem azt..na ott bukott az egész...mûmájerek, r'bancok és még sorolhatnám...)
Ezt a cikket/hozzászólásokat is csak azért olvastam el, h. lássam nem én vagyok egyedül a problémámmal: XAR a mûsor a tévében (kivételek mindíg akadnak, de nagyon kell keresni)!!! <#gonosz3>
Rosco
Mi, van ilyen mûsor?

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

100%-ban egyetértek veled <#eljen>

REAL MADRID

Mi ez a mizéria a TV-nézés, nem nézése között? Mióta észfelmérõ a nézése, nem nézése? Különbözõek vagyunk, van akit nem érdekel a TV, van akit a könyvek nem érdekelnek, van akit a számgépezés hagy hidegen. Ennek semmi köze ahhoz, hogy "Végre egy értelmes ember aki nem néz Tv-t...". Amúgy vannak olyan csatornák mint pl Discovery, National Geographic, Spectrum. Ezeken kifejezetten érdekes és informatív adások mennek. Könyvekben is van ponyva meg tudományos és sorolhatnánk.
Szerintem az a csõlátás, ha egy kalap alá veszitek a TV nézõket. Ez miféle kategória? Van aki csak a híradót nézi meg, akkor õ most TV-nézõ vagy sem? Ha igen akkor most hülyébb mint aki híradót sem néz?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

immovable
ja. nem néz tévét, de lehet van élete, és nem másokat akar bámulni a dobozban. vagy olvas, mert 10x jobb kikapcsolódást nyújt számára. ó, csõlátás...
Ja, nem néz tévét, de lehet, hogy felesége van és gyereke, sokat dolgozik, nincs ideje idõpontra tv elé ülni szar szinkronnal, reklámokkal agyonvágottan nézni a jobb filemket/sorozatokat, inkább amikor ráér, lepihen 40/90/120 percre és kényelmesen, kettesben végignéz egy filmet/sorozatot (urambocsá, gyönyörû HD képpel, 5.1-ben felirattal...). ó, csõlátás...

\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"

ja. nem néz tévét, de lehet, hogy otthon bombát készít, miközben pedofil képekre alszik el és szabadidejében katanával vág a hasfalára különbözõ óegyiptomi szimbólumokat, mert szereti a vér látványát. a lényeg, hogy a tévé nem nézése teszi értelmessé. ó, csõlátás...
Ez a mai mûsor, nemcsoda ha bukott:

Bár 2.0
"A munka meg a romantika
Duda rövid magányát Zsófi és a munkahelyi párkapcsolatok témája oldotta fel. A békés disputa alatt a játékosok érveket ütköztettek."

Erre azt mondhatja egy értelmes ember, hogy ehhez képest Gyõzike legalább hitelesen idióta. Most én vagyok okos, vagy a többiek is okosodnak, hogy nem nézik ezt a xart?
Végre egy értelmes ember aki nem néz Tv-t, lassan nagyítóval kell keresni az egészséges embereket :)
Ha 100%-osan kiszurod a TV-t az eletedbol, nem fogsz ilyenek miatt idegeskedni. En pl a felerol nem is hallottam azoknak, amit irtal, nincs TV-m, igy kimaradok minden nepi jobol :)
Nem csoda, hogy nem nézi senki. Ez nem a 'bár' c. mûsör felélesztése, hanem egy szarul megcsinált ValóVilág akármennyi. Már a címe is fos. Bár 2.0. Ki találta ki ezt a pont nullát??? Na mindegy. Este 11-re rakva: hát csak ezért nem maradok fent. Weblap? Egy nagy kaki az egész, semmi infó, a streamen meg sosem láttam soha semmi történést.
És a szereplõkrõl még nem mondtam semmit, de rájuk a szavakat is kár pazarolni.
Én azt se tudom mi ez.... Vmelyik nap egy plakáton láttam, de amúgy nem is tudtam hogy valóságshow :D

PS4 ID: Vordengo

abban a pillanatban, ahogy áttették 11re, meg is halt az egész. tv2 szereti még igy kivégezni a mûsorait, potty periféria aztán 1xcsak nincs többé..

Commodore Plus4 forever!

akyyy
csak te hiszed hogy a nép azt hiszi hogy kiváncsi, mert igen, kiváncsi...sajnos

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Azért még vannak "jó" mûsorok: Monika show, Balázs show, Gyözike show, Senorita szöszi, Celeb vagyok szabadíts ki, Joshi Barát. Ez a sok tr'gya még leírva is sok. Fõleg, hogy ez fõmûsor idõkben van. Tragikus hogy a tv fejesek azt hiszik, hogy a nép erre kiváncsi és ezt kell mutogatni. .... Na nem is irok többet mert így is fel forr az agyvizem.

jól szóltál<#eljen>

<#hehe> ez jó volt :)

Nethyrrea
ki döbbent meg hogy bukás ez a kultúrtrágya? :D õszintén :D

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Rage47
ott a pont :D
Az elsõ évadban emberek szerepeltek, ezek csak mûmajmok. Tovább nem is kell boncolgatni a bukás okát. Ja de még1. 1 db fix kamerát mutatni neten...
nincs benne gyõzike azért nem nézi a nép biztos...... xD
A ripacsja..
az elsõ széria még egész nézhetõ is volt, vagy csak azért tetszett mer akkor tényleg ez volt a legelsõ valóságshow. Ezt nem nézem bár nem hiszem h kisebb szinvonalú lenne mint a többi csatornákon adott mindeféle söpredék, celebek meg egyéb undorító sztárnak nevezett "emberek" életét bemutató mûsorok :)

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

azirafael
A Viasatnak van egy bazinagy raktára ipari áramfejlesztõvel és ide zsúfolt be 42999 db tévét mérõkészülékkel... :)

Vajon hány háztartásban nézték ezt ahol van mérõ készülék, hogy 45ezer jött ki?
<#wow1>