47
PS3 linux telepítési gond
-
borsodi76 #47 ps3-mat hogyan lehet meg csinálni hogy vigye a ps2 es játékokat -
n3whous3 #46 Erre pedig kb azt tudom mondani, hogy majdnem biztosan úgy lehet felrakni, ahogy bármilyen linuxra, szóval keresgélj kicsit még neten is közben, míg várod a választ. -
rolandosss21 #45 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Nem tudom hogyan kell rárakni a linuxos részre a flash player-t
ha valaki tud akkor segítsen. "de csak akik tényleg tudják" mert nincs szükségem a hülyeségekre azt máshol is tudom hallgatni. -
n3whous3 #44 frenkizésre -
#43 megkérdezhetem mire használod? NEm baszogatásból csak kiváncsi vagyok rá -
#42 volt linkelve egy videó nemtom láttad-e ahol megnézték mire is használható. Naggyábol semmire még youtube videót sem lehet megnézni -
rolandosss21 #41 Sziasztok!
Köszönöm a segítséget, már aki segített és nem azoknak a nyomi idiótáknak akik csak a fórumba is veszekedni tudnak.
Amúgy bármilyen érdekes is de sikerült a ps3-ba "életetlehelnem" és felraktam rá a linuxot is és lehet válatni a ps3 szoftja és a linux között.
Szóval a kárörvendésetek nem jött össze!
ÜDV: ROLAND -
#40 -
#39 de ő nem nő hanem fiú... -
#38 -
#37 Hát, ta jó hülye vagy :)
Most OSX tigeren gondolkozom:P -
Monoton #36 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1174563681 -
#35 Egyetértek MerlinW-vel, nekem nincs PS3-am, de tudom, hogy legálisan lehet rá telepíteni linux-ot, ti meg akiknek fogalmatok nincs róla mit beszéltek azt hiszitek, hogy a srác buherálással próbálkozott.... -
#34 Azoknak akik forgatják a szemüket:
A PS+ teljes értékű új genererációs PC-nek felel meg, és úgy fut rajta a linux, mint az álom. Gyakorlatilag HAsználható hibrid Konzol+PC módban.
Persze nem árt előtte olvasni, és érteni kicsit a linuxhoz.
Egyébként pont azt kapta az SG lakóitól a srác amire számítottam. Gratulálhattok magatoknak, egyszerűek vagytok mint a lapra rajzolt Rubik kocka...
Ha valamihez nem értetek, vagy nem tudjátok a választ nem kell hozzászólni. Ha hülyék vagytok a témához és úgy röhögtök máson, az meg a legalja. -
#33 Már írták, de megerősítem. Baromi egyszerű a dolog:
- elindítod
- megvárod amíg elő nem bújuk a Kboot prompt
- beírod ezt: boot-game-os
Vissza is tértél. Ezután System Settings - Default OS menüben visszatérhetsz bármikor pingvinhez. -
#32 Van aki örül ennek. Megkímélsz minket pár triviális kérdéstől. -
#31 de a topiknyito se 100. segitség topikot nyit, ,és felése néz:) -
karajjj #30 hogy te milyen hülye vagy, istenem látszik, hogy közöd sincs a dologhoz... -
#29 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=496028 -
#28 na én meg kijelent hogy te meg egy telibebaszott kocka vagy -
#27 Képet is mellékelek. Ez én vagyok kedves ismerőseimmel.
-
#26 Én mint elitista pszeudo-intellektuális Linux felhasználó kijelentem, hogy te egy alacsonyabbrendű apró koponya űrmérettel rendelkező véglény vagy és pusztán csak azért köpöd le a modern technológia eme szent eszközét mert agykapacitásod végességének köszönhetően nem vagy képes használni ezt a bonyolult, felsőbbrendű, kifinomult rendszert.
De megbocsáás nem pazarlom rád drága időmet mert még meg kell néznem néhány Naruto részt és a holnapi D&D játszmára is fel kell készülnöm.
[/szarkazmus] -
#25 Arrol nem tehetunk, hogy fingod sincs a linuxrol, marpedig amihez az ember nem ert, azt nem szivesen hasznalja... -
#24 a ps3-ra lehet telepíteni linuxot, először olvass.... -
#23 mert nem értesz hozzá! -
#22 Faszfej! Látszik hogy mindenhez hülye vagy... -
#21 fail. -
#20 de csak azért, mert te túlságosan hülye vagy linux-hoz. -
#19 PS3-ra linux! Még gépre se raknám fel nem hogy PS3-ra:D! Fail! -
#18 kereső. -
karajjj #17 jééézus, minek arra linux??????? :S -
#16 szerintem firmware-t, vagy mi a tököt frissíts -
#15 PS3 + Linux = fekete lyuk -
#14 Hmm, hát ez gáz.
Ezze azt tudom mondani, nevegyél drágáért szart :) -
#13 bazdmeg... itt ötleteket adsz aztán majd nyílni fog 1 PS3 Winfos gond tápig :D -
#12 Kellett neked konzolt venni :D -
#11 winfost nem akartok feltenni konzolra? -
#10 -
n3whous3 #9 Olyan jó látni, hogy valaki próbálkozik a drága cuccokat hozzáértés nélkül baszogatni és elkúrja. Ahogy mondják, a legjobb öröm a káröröm. -