The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Börtönõr
Motiváció
90%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 24
Tapasztalati pont 63 tapasztalati pont
Sérülés Egy fegyenc beléd rúg. 3 életerõpontot veszítettél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Te vennél ? :p
Mert nekem lenne akkor eladó 46 és 34 es párbajos 😄 (s1 és s4)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

elitehun
Hát a munkás az nem izgat és párbajosom nekem is van 34-es szintû
Rendben 😊
Én sajna már kicsit ráuntam, de ettõl függetlenül semmilyen tekintetben nincs elhanyagolva, tessék megvenni ócsó =P =D
Hm, szólj ha valaki megveszi, mert akkor hirdetném én is 😄

Néhány The-West karakterem eladóvá vált, olcsón!

Szerver 2 - 29-es Munkás.
Mintegy 1200 dollár költõpénzzel, a táskájában durván 500-1000 dollár értékû felszereléssel. Az általa viselt ruha, illetve fegyverzet fõképpen párbajozó jellegû, de építéshez használatos ruházattal is rendelkezik! Még 150 tapasztalat múlva szintet lép! Hátasa egy Pej Ló, ami a játék második leggyorsabb állata!

Ára: Megegyezés szerint, de alapárképpen 2000-3000 forint között.

Szerver 5 - 17-es Párbajozó
1300 dollár költõpénzzel, plusz rengeteg egyéb tárgyal a hátizsákjában! Felszerelése a küldetések során kapott tárgyakból áll! Ezek összértéke durván 500 dollár!

Ára: 1000 forint.

Várom a kedves érdeklõdõket következõ elérhetõségi címeimen:
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
Azt tudom. Köszi.

Azt tudja valaki, h miután meglelem Thomast és le is gyõzöm, miért nem tudom elkezdeni a paradicsomos questet ?

Punker
ja és fegyver nélkül kell.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Köszi. A szerdát nem írja, azt írta menjek vissza holnap. Még egyszer köszönöm.

Megvan. Csak elõbb kiabáltam, utána néztem, és olvastam el azt amit az elején kellett volna.

Punker
csak szerdán lehet elkapni a csókát.

Hali!
46 szint, Kate gyûrûje.Tudja valaki hol lehet megtalálni?
Tolvaj legyõzve, 5 ezüst oda adva, és semmi új küldetés.

Punkerwork
magyar 1-es is áll/német/megyeget ciklusban van most.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

angol szerot szépen elbaszták.német lett,és hiányzik a kaland menüpont,0% sebeséget ir ki hol ott ponim van.ki ir 1 energia,1 életerõpontot.kész.pedig szintetlépnék ma de igy nem fogok.mikor lesz jó tudja vki?
Burdi
neem a serveren.
azt azért tudom😄
csak van 1-2 server ahogy láttam.
és h azok közül, h ott hol is tartanak.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

rékusmékus
Öhm, rangsor? 😄 Jobb felsõ sarok/ikon

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!

Burdi
egyb. lehet tudni h jelenleg ki az elsõ?😄
a legmagasabb elért szint.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

kabel15
Valami instrukció hogy hova lõjek? Vagy hogy hogy hajoljak el?
Mert majdnem megölt <#wow1>

BattleTag: kabel15#2672

elitehun
Csak próbálkozz nekem ment 😊
kabel15
Hello!

Megint én.
Elakadtam. Le kéne gyõznöm a vörös kéz harcosát. De egyszerûen nem tudom eltalálni.
3 párbajból 1x sikerült eltalálnom õ meg levitte 600 életemet.
Mire kell célozni?

kabel15
Ó köszönöm!

Punker
fehér pötty a térképen.

kabel15
Hello!

Hol találom azt az idõs indiánt?
Egyszer már megvolt csak elkalandoztam és most nem találom 😞

Punker
Lõszerszállítás
Motiváció
91%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 36
Tapasztalati pont 22 tapasztalati pont
Szerencse
Pej ló

megint el kell adnom 1 lovat 😄

elitehun
Itt megnézheted
elitehun
Párbajhõs. De kell hozzá 30 lovaglás és 30 állatokkal bánás :S
Punker
melyik karakter kap olyan pacit?

elitehun
Én nem veszek quartert mert majd azt is kapok 😛
És a ló nekem nem szükséges csak egy kis bónus. tehát ha ad akkor jó 😄
Punker
sokkal hamarabb vettem quarter-t a mustang csak eladni jó olyan szinten 😄

4-es világon várjuk a vásárlókat.

elitehun
Én is ott vok. de még nem csinálhatom 😞(
Pedig ennek a kalandsornak a végén kapunk egy musztángot 😄
Punker
lovasszekér javítás

gabo91
tál melegételt honnét lehet szerezni? Serif adta a küldetést, 2 db kellene neki 30-as szinten vagyok, de nincs munkám amibõl lenne. "vadlovak John éhes" 20$ jár érte nem nagy meló.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Igen azt én is tudtam csak éppen nem találtam a táblákat. Mindenhol csak kalandosztóba futottam.

Igen, igazatok van a két pont között 16 óra az út.

Punker
nem kalandosztó kell hanem útjelzõ tábla!

Basszus megtaláltam viszont összesen 6 kalandosztót találtam! Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most már tuti menni fog.

De akkor 3 kalandosztó nem lehet, vagy igen?

5w0rdf15h
Legjobb lóval is több mind 10 óra, valamit nagyon benézett.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Punker
ezt mondom én is a teljes térképen átmenni rohad hosszú

Apus
az hogy ilyen rövid? nekem a nyugati pontból a keletibe 16 óra volt az út. (térkép bal-jobb széle)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Most nekikezdek futok még egy kört aztán majd meglátjuk. Addig is köszi a segítséget!<#wave>

Akkor nekem szerencsém van mert 3 órára van tõlem a kalandosztó és 1.20 ra nyugat 1,55 re meg keleti pont. Igen elfogadtam mindent és meg is csináltam minden küldetést, probáltam a két pontot összekötni majd kalandosztó de még mindig nem fogadja el. <#szomoru1>

Punker
elfogadtad a küldetést rendesen mindenhol? kalandosztónál elfogad, keleten lepipál, nyugaton lepipál, kalandosztó a sorrend

Sajnos megprobáltam, ide oda mentem de mindig csak azt irja ki, hogy nem teljesítettem az elöfeltételeket, pedig mindent megszereztem csak az iránytü kellene. Nem értem mit hagytam ki?<#wow1>

Értem, köszönöm. Megprobálom. <#wink>

Punker
elõször elmész a kalandosztóhoz, õ kiadja a küldit és utána kell lepipálni kelet-nyugatot!

Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy a Fekete hegyek ( kalandra fel ) játéknál, hogy kell megcsinálni Mr. Brown által adott munkát? Ugyebár felkerestem a keleti és nyugati pontot de nem történt semmi, se plusz kaland de még csak el sem fogadta, hogy ott jártam. <#shakehead> Szóval, hogyan tovább?

elitehun
Én rögtön találtam a város elsõ szövetségesénél 😄
rékusmékus
Ha 3as világban játszol, keresd meg kék nyakpántért Las Noches városát 😊

Globális felmelegedést! Magyarországon hideg van, és nincs tengerpartunk! Úgy lenne meleg is, tenger is!