The West

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
minden munkáról van stat, a szerencse meg random.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gondolom õ tárgyra gondolt nem termékre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
miért is? minden munka termék, tárgy ott van a listában......

ha nehéz értelmezni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

aha és ezzel nagyon sokat segítettél annak segítségével nem vagyok elõrébb
Punker
nézz rá a bannere.

Hoppá, és egy olyan oldalt tudtok ami azt mutatja hogy milyen munkából milyen tárgy jöhet ki szerencse folytán, és hány % szerencséjû munkát kell végeznem ahhoz hogy feljegyzés darab 1. részét találjam meg?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, jobban mindva 2😄 hogy sétabotot honnan lehet szerezni és honnan lehet feljegyzés darab 3. részét megszerezni
Ha tud valaki erre írjon választ
köszönöm
Üdv.: KáKóóó
Zs0lt1
Ha várostag vagy akkor látod az összes szintet. Ha nem annak a városnak vagy a tagja, akkor két szinttel 'kissebb' árukat látsz csak.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Szabó (10. szint)
Áruk: 8. szint

Fegyverkovács (15. szint)
Áruk: 13. szint

Vegyesbolt (10. szint)
Áruk: 8. szint

erre gondoltam 😄

Burdi
ima ima😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hehe 😄

asd

circa
Talán ha magát a boltot húzzátok fel minél jobban? <#whatever>

most teljesen elvesztettem a fonalat. eddig azt hittem, h a boltokban az áruk szintje attol lesz nagyobb, minnél jobban huzzuk fel a városházát. de nem. hát akkor? 😄

Punker
Sarlatán
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 179
Tapasztalati pont 53 tapasztalati pont
Szerencse
Kék ing
Elixír
Sérülés Egy beteged megfertõz. 13 életerõpontot veszítettél.

Zs0lt1
Kösz! 😄
Amennyi idõt elqrtam már tûzoltásra, az alapján már rég járt volna nekem egy ilyen vagy hasonló 😄
A baj egyébként az, hogy kurvára nem tudom használni semmire, mert ütõerõn vannak pontjaim.

Burdi
egyb iet hol/hogy lehet találni? Rózsaszín tütü 😄
össz 2dbot találtak belõle
illetve: 1. kulcs 2,kulcs, meg cipõkefe😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
teh mocsok.😄
grat hozzá😛

Zs0lt1
Munka kész: Tûzoltás Ma 15:59-kor delete
Tûzoltás
Motiváció
54%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 22
Tapasztalati pont 49 tapasztalati pont
Szerencse
Huckleberry Csúzlija

Punker
Punker
69. szint
110. Párbajszint

mapec
75. szint
127. Párbajszint

Punker nyeri a párbajt, 343 tapasztalati pontot és mapec-tõl 22 $-t kap.

na ez már jobban tetszik 😄

2 új ezüst rekord egymás után 😄

Ezüstbányászat
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 542
Tapasztalati pont 15 tapasztalati pont
Szerencse
Ezüst

2

Ezüstbányászat
Motiváció
89%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 473
Tapasztalati pont 14 tapasztalati pont
Szerencse
Ezüst

3

asd

1 ? ^^

Ám az ilyen stattal az a baj sztem h mindenbõl egy kicsi, az meg sucks >.<

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
ez mind ruhában, lövésre pakolok még sokat most, mert csinálnom kéne a fejvadász küldetést.

hát jah énis sokszor voltam úgy, mm h én nyertem... mikor kezdtem pakoltam reflexre is, topos voltam meg egész jó ütõerõ, célzás... szal 10-15 szinttel nagyobb lövõsökön fejlõdtem
aztán elszedtem mindent és átraktam csak szívósságra, ütõerõre, célzásra... szal utána topos ütõsökön kezdtem fejlõdni 😄

nemtom én helyedben taktika, fellépést átraknám lövésre... reflexet meg szívósságra, nagyrészt úgyis ütõsök ellenfeleid gondolom... vagy új update miatt esetleg mehet belõle pár pont kitérésre is
bár nemtom 50 célzás az ruhában vagy ruha nélkül van?

asd

Punker
fegyver pontos peace maker
célzás:50
kitérés:55
fellépés:78
taktika:70
lövés:113
reflex:39
szívósság:49

és egy majd 20 szinttel kisebb katona simán szétvágott spanyol karddal pedig csak 3x talált 😞

hát én végig kitérés, fellépés, taktika nélkül toltam és nem nagyképûségbõl de végigvertem a szervert. mondjuk folyamatosan pontoztam át karim, mindig aktuális ellenfelek ellen.

most új patch-ban változni fog valamennyire helyzet, kitérés talán többet fog számítani, de már negyedszer nem statolom át magam...

asd

Punker
hanyas világ?

Nekem 2-es szívósságom és 11-es reflexem van és 100-200 között kapok max... ki meg csak ritkán.

Punker
a köv patch-csel a szívósság/reflex 25%-kal kevesebbet számít majd, úgyhogy a fellépés.célzás-taktika-kitérés fog számítani.

amúgy meg 10-20 szint különbséget simán átlehet sámánozni, 6-oson mos tpl azzal szívok hogy nincs elég nagy lövésem még, hiába sebzek 8* 7-10 pontot, ha más üt rajtam 3-ból 150 pontot 😞

Próbáltad mér anélkül ? v5ön 23 as fellépéssel 35ösként most vertem el egy 57-est... v1-en taktikám 25ös és 3/2-t megnyertem, utolsóban is csak hp-m fogyott el.

Zs0lt1
Ok, köszi. Alapból én munkás vagyok, csak mostanában kezdtem fejleszteni a párbajos skilleket és nem sokat értek hozzá 😄

Punker
Telepeskaraván védelme
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 10
Tapasztalati pont 100 tapasztalati pont
Szerencse
Fazék
« »

27-es fellépés???? az lófaszra se elég, 50 alatt nagy szinten meg se próbálj párbajozni.

Zs0lt1
27

Punker
fellépésed mekkora?

Zs0lt1
Juteszembe, párbajozással kapcsolatban van egy kérdésem 😄

Nemrég egy valagnyi pénzért átsámánoztam pár pontot. Perpill az ütõerõm kb 120, a szívósságom 80, az életerõm 70, a célzásom 60. Az éles spanyol karddal átlagban 130-140-es nagyságban ütök, de egy párbajban kb 2-3-nál többször nem nagyon találok be.

Mi a faszt kéne csinálnom, a célzásra rakjak még vagy hova, hogy többször eltaláljam az ellent?

Nem akarom magam átképezni párbajosnak, csak van néhány faszkalap akinek a régebbi támadásait meg akarom bosszulni 😄
Pl Lucky Death Cave-bõl folyton támadtak, most bele is íródtam a temetkezési vállalkozójukba 😄

meguntam, h mindenkit megverek ;D
am nem...
1. alig van pár ember akit kitudok hívni, mm olyanok akik normális tp-t adnak
2. top 30as ütõsök ellen fejlesztettem magam, szal vertem is õket, de most elkezdtek õkis ellenem fejleszteni, szal már csak 50% az esély h nyerjek... azért meg nem megyek el 2 óra távolságba h talán nyerek és lesz tp ^^

asd

Zs0lt1
Miért nem párbajozol?

Zs0lt1
Nem értem, hogy tudott az ace szövetséget kötni a melizával bazzeg.
Régen folyamatosan támadta a munkásokat, köztük engem is, azért is költöztem el onnan. Örültem nagyon, mikor azt írta, hogy kilépett, de számítani lehetett arra, hogy kamu az egész.

Punker
Tûzoltás
Motiváció
97%
Idõtartam 1 óra
Fizetség $ 10
Tapasztalati pont 40 tapasztalati pont
Szerencse
Vörös nyakkendõ
Dokumentumok
Sérülés A fapadló beszakad alattad. 23 életerõpontot veszítettél.

ami ACE azt simán 😄

am nem párbajozok már 😄

asd

Szerintem nem. Üssed amíg még lehet, én nem merem 35ösönen 😄
Ám Los Nachos ACE-t lehet ütni nem ?

kiez Meliza? 😄
azthittem abbahagyta már rég...

asd

"Akármerre nézel szét
Sehol sincs aki óv és megvéd
Még a Föld is egészen más
Senki sem érti álmod lényegét.

Kérdésekre választ nem kapsz
Az se segít ha ezzel felhagysz
Sorsod az hogy harcba szállj
Legyél Sámán király!

...Sámán Király...

Hisz az ember
Mindig gyõz
Ha a lelke erõs
és a szíve hõs.

Míg a napsugár végigoson a tájon
A szíved dalol és messze szál
Sorsod az hogy harcba szállj
Legyél Sámán király!

Sámán Király"

vááááá 😄A:SD:AS

"Olyan eredményeket értem el itt, amiket játékos rajtam kívül talán még soha. Számomra valódi élményeket adott a játék, szemben az átlag szürke, nagyszájú játékossal, aki innen is nyomtalanul távozik majd, csakúgy, mint halálos ágyán az életbõl.
"

vááá már. Nyuszi, nem szoktátok kiütni ? 😄

lemész délre thomas-hoz, viszel egy pónit meg pontos csúzlit neki és kész 😊

asd

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Jóvan, 2 munkaponttal toltam 😄

Punker
ez se rossz:

Sarlatán
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 187
Tapasztalati pont 92 tapasztalati pont
Szerencse
Elixír 2

Burdi
Ezüstbányászat
Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 359
Tapasztalati pont 12 tapasztalati pont
Szerencse
Sárga nyakpánt
Ezüst
« »

személyes rekordom😄 képpel is tom igazolni😛😄

Motiváció
94%
Idõtartam 2 óra
Fizetség $ 238
Tapasztalati pont 15 tapasztalati pont
Sérülés Egy nagy szikla esik rád a plafonról. 73 életerõpontot veszítettél.

jó ez az ezüst :p

Punker
városháza csökkenti a többi épület nehézségét.