38
FIFA 09-ps2
-
#38 kösz, hogy felhoztad a témát legalább törlöm a kedvencek közül :D -
HITMANHUN #37 sziasztok -
#36 Hali Srácok!
Nem akarok ennek a kérdésnek új topicot nyitni, de a Fifa 10 és a Fifa 12 között (ps2 verzióról van szó) a légy profi módban van bármiféle újítás? Mert játszottam kb. 2 órát, de az ég világon semmi újdonságot nem vettem észre. A kamera kezelés sokkal jobb a PES-ben, nem javítottak azon sem, hogyha létrehozok egy új fiatal focistát, akkor az csak kis csapatba kezdhessen és évekkel később érdeklődjenek csak a nagy csapatok, ahogy az életben is, a játékos fejlődési része is sokkal jobb a PES-nek. Van erről véleményetek? Vagy már mindenki csak az új gépeken nyomja? :) -
Gattuso113 #35 hali. vki tud segiteni mi a fifa09 gombkiosztása(lövés,passz)ps-re mert mennék versenyre.thx -
#34 xbox360! de ugyanaz sztem mint ps2:D mibe külüönbözik akettő semmibe :D -
#33 az szerintem x-360 nekem is ugyvan -
#32 de kár hogy hogy a club-ba nem lehet megvenni azokat a játékosokat akik a játékban nem szereplö klubbokba vannak Pl nálam :Wágner Love (fura neve van)aszhem v-mi orosz club-ba van az pedig nincs a game-ben -
bigbigle #31 mivel nyomod???(ps2?) -
#30 megvan, meccs közbe lehet állitnai a hangot
de amugy nem értem.
tőlem mindig elveszik a labdát, de én alig tudom az ellentől elvenni, van hogy a saját kaupjuktól az enyémig egy ember lazán végigviszi, én folyamatosan rajta, nyomogatom az A-t, és semmi. -
bigbigle #29 acmilan
-
#28 hy all ki melyik club-al nyomja a manager mod-ot ?? -
bigbigle #27 nem találom -
#26 alig lehet hallani -
bigbigle #25 holnap megnézem.de nem elég hangos?
mert nekem alapból elég hangos
-
#24 hát ott csak a meccs hosszát lehet, meg nehézséget -
bigbigle #23 beállítások?
-
#22 hogy lehet kommentátor hangerejét megnövelni? -
bigbigle #21 a magyar ps2 oldalon levan írva -
sam32 #20 Hali nem tudja véletlen valaki, hogyan kell ps2 vel interaktiv (online) játszani? köszike -
mate317 #19 Ez kemény:D Nem az AI lesz erőssebb, hanem egy gól 6ot ér neki:D -
#18 kössz
-
zsolti7755 #17 beállításoknál a játék sebessége menü alatt -
#16 meikel kel gyorsítani a játékot?
-
bigbigle #15 Hali.az a problémám hogy hirtelen most mint ha meghülyült volna a progi.Mert hogy mindik 10 P-et játszok (meg is néztem a beállításoknál és 10P) és elinditok egy meccst az első félidő 1-2 perc alatt le megy és a második mit ha 10P-et játszanék.Ez az egyik a másik ha gólt kaptam akkor 6-ot ír neki és ha még egy gólt kapok akkor meg 7-nek írja (lehet hogy azért mert most mindent átállítottam világklasszissá)???
-
#14 pcs topikba. -
koj #13 Hali! Van 1 problémám! Amikor elindítom a játékot megy meg minden maximumon (pc), és amikor elindítom a játékot akor se akad megy rendesen maxon és egyszercsak elkezd a monitor felső része szinte hangyafocizni! az alsó részen rendesen megy a játék a felső része meg
vibrál! Miért?
Ja a gépem elég: Intel Core2 Duo 3 Ghz, 2 Gb RAM, Nvidia Gforce 8800 512 mb. -
Monoton #12 Kicsit idegesito hogy a gepnek nem fujja be a 1,5 méteres lest :D -
#11 Kell 1 külön FIFA pc topic, és egy FIFA konzol topic és ennyi. -
bigbigle #10 de a játokosok-ban van de az 99%-ban pc. -
Monoton #9 Egy sima összevont Fifa topik kell, nem mindig ujat nyitni evente. -
#8 de bőven elég lenne 1 fifa 09 topik konzolba, abba legalább talán lenne 100nál több hozzászolás mert nem hiszem hogy sokan fifáznának ps2-őn:)
(lásd xboxnál is 13 hozzászolás van) -
#7 08
09
és itt -
bigbigle #6 úgy gondoltam a ps2-es be ps2-es tapasztalatok. -
#5 Nem... Nekem a 2008 is megvan... :D -
#4 nem :) van 08 meg 09 is:) -
#3 2007 a legutolsó fifa ps2re nem ?:D -
#2 van már ilyen topik - vagy minden konzolnak legyen külön topik? olyan sok különbség van a két játék között? mert még pc meg konzolközött oké (bár sztem fifánál pont nem) de két konzol verzió között??? -
bigbigle #1 Ide mindent ami Fifa 09-ps2-es verzióval kapcsolatos.Tapasztalatok ,kérdések ,válaszok ,stb...