Tales Runner

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hikaru
December 21-én bezár a játék.

köszi 😄

Hikaru
Bár mire visszaértem már nem voltál online, de meglocsoltam a veteményesedet és megetettem a malacot. ^^

pénzt lehet szerezni amikor játszol 30al nõnek a termények,állatok amikor itatod etetetd öket 50-el am csak zsét hoz elvileg lehet kártyát is szerezni de nekem nem sikerült.

Hikaru
Még nem nagyon vágom, hogy hogyan mûködnek a farmok, és mi az értelmük. ^^

http://www.kephost.com/view3.php?filename=zet3ukj9660omakvigjy.jpg

persze hogy nem tölti fel a képet -.- na leszarom

itt lenni én:

Hikaru
"Prekot" néven futok.

Hikaru neked a játékba mi a neved?

forditva olvastam xD

tudom 😄 expénél rájöttem szerintem mi lehet a baj... utolsó mp-ig futni kell ugrani kell és ha 30 ember van bent akkor legalább 10 körül kell lenni ha 8 fölött legalább 8 kell lenni stb...

Hikaru
A #19 az exp-re vonatkozik, nem a belépésre (:

én nyomok egy shit alt gr-t és elég az nekem 😊csak ez a 0 exp zavar engem... kérdeztem más magyart is õ neki azt irta kaptam expét...
egyáltalán nem vágom fórumot kéne át böngészni mert csak 2 napja csinálja ezt

Hikaru
Átállítottam a Vezérlõpultban a Területi és nyelvi beállításoknál a Területi beállítások fülnél a Szabványok és formátumok-at angol (egyesült államokbeli)-re, és úgy tûnik, hogy jó lett.

Ezt a gpotato fórumában néztem.

én is 0 expéket kapok és nem tudom hogyan...

Hikaru
Próbáld ki. Jobb, mint a Robot Unicorn Attack. XD

dronkZero
Ez meg mi az isten haragja? Robot Unicorn Attack klón TPS nézetben, vagy mifasz?

És képesek vagytok ekkora fossal két percnél tovább játszani? Ezzel szerintem engem kínozni lehetne...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Hikaru
Még valami, most kétszer lettem második egymás után, és mégis nulla xp-t kaptam, hogy lehet ez?

Hikaru
Szóval dash, értem, köszi.

Nekem még fél szint és lábnyom leszek (lvl 8), a zoknik lvl 15-tõl vannak.

kártyákkal alkimistánál cuccokat csinálhatsz (elivleg kell hozzá recept is ami nekem össze vissza eset) én már zokni vagyok vagy mi XD úgy futnak gyorsabban hogy a dash(gyors futás jó landolás) az nekik a Z betûn van nekünk át állitót bill.en a Y betûnél lesz.

Hikaru
Az AnimeMMO-n írtad a szerkesztõnek, hogy írhatna a Tales Runnerrõl. Utána én is írtam oda egy megjegyzést. ^^
Aztán beléptem ide, hogy van e téma itt róla, és megláttam, hogy itt írtad, hogy át kell állítani a billentyûzetet angolra és feltûnt, hogy azonos a két hozzászólás dátuma. ^^

Aztán leszedtem és játszom, már kék csirke vagyok, de még 1-2 dolog nem világos a játékban. (Pl. hogy sima futópályán, akadályok nélkül, itemek nélkül hogyan futnak egyesek gyorsabban mint én... )

A kártyák, amiket ad a futam végén sem tudom mire jók. ^^

de! legalábbis ált én használom azt a nevemet is xD Honnan tudtad? és am Trixike a nevem a játékba 😄

Hikaru
Régebben játszottam vele, elég fun volt, most töltöm megint XD
bár erre az angol billentyûs dologra már nem emléxem, úgyhogy ty ^^

cajsi, te nem írtál még máshova is, csak Trixie néven? ^^

Elárulom a nagy titkot! Ha játszani akartok vele és nem tudtok bejelentkezni annyit kell csak tennetek hogy ANGOLRA állitod a billentyûzetet!

Ha belépek v. miért nekemse ír be semmit se a névhez, se a jelszóhoz csak egy furcsa fejet mutat a nyíl helyett és nem tok. rákattintani miatta.
Valamiért, ha próbálnám beírni a ID-t és a PW-t, egyszerûen nem ír semmit. Hiába írok be bármit nem írja. Ha valaki játszik vele vagy csak tudja a megoldást kérem segítsen.
Pepsi Twist
WTF?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Tud a gyerekXD
Hamarosan elindul a Beta, új client-et kell letölteni majd.
Minimum Requirements :
CPU: Pentium-III 800MHz
VGA: 128 MB 3D accelerator VGA card
RAM: 512 MB
Direct-X: 9.0c