33
Ugrálós, futós játék.
  • Hikaru
    December 21-én bezár a játék.
  • cajsi
    köszi :D
  • Hikaru
    Bár mire visszaértem már nem voltál online, de meglocsoltam a veteményesedet és megetettem a malacot. ^^
  • cajsi
    pénzt lehet szerezni amikor játszol 30al nőnek a termények,állatok amikor itatod etetetd öket 50-el am csak zsét hoz elvileg lehet kártyát is szerezni de nekem nem sikerült.
  • Hikaru
    Még nem nagyon vágom, hogy hogyan működnek a farmok, és mi az értelmük. ^^
  • cajsi
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=zet3ukj9660omakvigjy.jpg
  • cajsi
    persze hogy nem tölti fel a képet -.- na leszarom
  • cajsi
    itt lenni én:
  • Hikaru
    "Prekot" néven futok.
  • cajsi
    Hikaru neked a játékba mi a neved?
  • cajsi
    forditva olvastam xD
  • cajsi
    tudom :D expénél rájöttem szerintem mi lehet a baj... utolsó mp-ig futni kell ugrani kell és ha 30 ember van bent akkor legalább 10 körül kell lenni ha 8 fölött legalább 8 kell lenni stb...
  • Hikaru
    A #19 az exp-re vonatkozik, nem a belépésre (:
  • cajsi
    én nyomok egy shit alt gr-t és elég az nekem :)csak ez a 0 exp zavar engem... kérdeztem más magyart is ő neki azt irta kaptam expét...
    egyáltalán nem vágom fórumot kéne át böngészni mert csak 2 napja csinálja ezt
  • Hikaru
    Átállítottam a Vezérlőpultban a Területi és nyelvi beállításoknál a Területi beállítások fülnél a Szabványok és formátumok-at angol (egyesült államokbeli)-re, és úgy tűnik, hogy jó lett.

Ezt a gpotato fórumában néztem.
  • cajsi
    én is 0 expéket kapok és nem tudom hogyan...
  • Hikaru
    Próbáld ki. Jobb, mint a Robot Unicorn Attack. XD
  • dronkZero
    Ez meg mi az isten haragja? Robot Unicorn Attack klón TPS nézetben, vagy mifasz?

És képesek vagytok ekkora fossal két percnél tovább játszani? Ezzel szerintem engem kínozni lehetne...
  • Hikaru
    Még valami, most kétszer lettem második egymás után, és mégis nulla xp-t kaptam, hogy lehet ez?
  • Hikaru
    Szóval dash, értem, köszi.

Nekem még fél szint és lábnyom leszek (lvl 8), a zoknik lvl 15-től vannak.
  • cajsi
    kártyákkal alkimistánál cuccokat csinálhatsz (elivleg kell hozzá recept is ami nekem össze vissza eset) én már zokni vagyok vagy mi XD úgy futnak gyorsabban hogy a dash(gyors futás jó landolás) az nekik a Z betűn van nekünk át állitót bill.en a Y betűnél lesz.
  • Hikaru
    Az AnimeMMO-n írtad a szerkesztőnek, hogy írhatna a Tales Runnerről. Utána én is írtam oda egy megjegyzést. ^^
    Aztán beléptem ide, hogy van e téma itt róla, és megláttam, hogy itt írtad, hogy át kell állítani a billentyűzetet angolra és feltűnt, hogy azonos a két hozzászólás dátuma. ^^

Aztán leszedtem és játszom, már kék csirke vagyok, de még 1-2 dolog nem világos a játékban. (Pl. hogy sima futópályán, akadályok nélkül, itemek nélkül hogyan futnak egyesek gyorsabban mint én... )

A kártyák, amiket ad a futam végén sem tudom mire jók. ^^

• cajsi
    de! legalábbis ált én használom azt a nevemet is xD Honnan tudtad? és am Trixike a nevem a játékba :D
  • Hikaru
    Régebben játszottam vele, elég fun volt, most töltöm megint XD
    bár erre az angol billentyűs dologra már nem emléxem, úgyhogy ty ^^

cajsi, te nem írtál még máshova is, csak Trixie néven? ^^
  • cajsi
    Elárulom a nagy titkot! Ha játszani akartok vele és nem tudtok bejelentkezni annyit kell csak tennetek hogy ANGOLRA állitod a billentyűzetet!
  • Patrik25
    Ha belépek v. miért nekemse ír be semmit se a névhez, se a jelszóhoz csak egy furcsa fejet mutat a nyíl helyett és nem tok. rákattintani miatta.
  • KremPeti
    Valamiért, ha próbálnám beírni a ID-t és a PW-t, egyszerűen nem ír semmit. Hiába írok be bármit nem írja. Ha valaki játszik vele vagy csak tudja a megoldást kérem segítsen.
  • KremPeti
    Tales Runner
  • Pepsi Twist
    WTF?
  • KremPeti
    Tud a gyerekXD
  • KremPeti
    Tales Runner- Aladdin
  • KremPeti
    Hamarosan elindul a Beta, új client-et kell letölteni majd.
  • KremPeti
    Minimum Requirements :
    CPU: Pentium-III 800MHz
    VGA: 128 MB 3D accelerator VGA card
    RAM: 512 MB
    Direct-X: 9.0c