33
Ugrálós, futós játék.
-
#33 December 21-én bezár a játék. -
cajsi #32 köszi :D -
#31 Bár mire visszaértem már nem voltál online, de meglocsoltam a veteményesedet és megetettem a malacot. ^^ -
cajsi #30 pénzt lehet szerezni amikor játszol 30al nőnek a termények,állatok amikor itatod etetetd öket 50-el am csak zsét hoz elvileg lehet kártyát is szerezni de nekem nem sikerült. -
#29 Még nem nagyon vágom, hogy hogyan működnek a farmok, és mi az értelmük. ^^ -
cajsi #28 http://www.kephost.com/view3.php?filename=zet3ukj9660omakvigjy.jpg -
cajsi #27 persze hogy nem tölti fel a képet -.- na leszarom -
cajsi #26 itt lenni én: -
#25 "Prekot" néven futok. -
cajsi #24 Hikaru neked a játékba mi a neved? -
cajsi #23 forditva olvastam xD -
cajsi #22 tudom :D expénél rájöttem szerintem mi lehet a baj... utolsó mp-ig futni kell ugrani kell és ha 30 ember van bent akkor legalább 10 körül kell lenni ha 8 fölött legalább 8 kell lenni stb... -
#21 A #19 az exp-re vonatkozik, nem a belépésre (: -
cajsi #20 én nyomok egy shit alt gr-t és elég az nekem :)csak ez a 0 exp zavar engem... kérdeztem más magyart is ő neki azt irta kaptam expét...
egyáltalán nem vágom fórumot kéne át böngészni mert csak 2 napja csinálja ezt -
#19 Átállítottam a Vezérlőpultban a Területi és nyelvi beállításoknál a Területi beállítások fülnél a Szabványok és formátumok-at angol (egyesült államokbeli)-re, és úgy tűnik, hogy jó lett.
Ezt a gpotato fórumában néztem. -
cajsi #18 én is 0 expéket kapok és nem tudom hogyan... -
#17 Próbáld ki. Jobb, mint a Robot Unicorn Attack. XD -
#16 Ez meg mi az isten haragja? Robot Unicorn Attack klón TPS nézetben, vagy mifasz?
És képesek vagytok ekkora fossal két percnél tovább játszani? Ezzel szerintem engem kínozni lehetne... -
#15 Még valami, most kétszer lettem második egymás után, és mégis nulla xp-t kaptam, hogy lehet ez? -
#14 Szóval dash, értem, köszi.
Nekem még fél szint és lábnyom leszek (lvl 8), a zoknik lvl 15-től vannak. -
cajsi #13 kártyákkal alkimistánál cuccokat csinálhatsz (elivleg kell hozzá recept is ami nekem össze vissza eset) én már zokni vagyok vagy mi XD úgy futnak gyorsabban hogy a dash(gyors futás jó landolás) az nekik a Z betűn van nekünk át állitót bill.en a Y betűnél lesz. -
#12 Az AnimeMMO-n írtad a szerkesztőnek, hogy írhatna a Tales Runnerről. Utána én is írtam oda egy megjegyzést. ^^
Aztán beléptem ide, hogy van e téma itt róla, és megláttam, hogy itt írtad, hogy át kell állítani a billentyűzetet angolra és feltűnt, hogy azonos a két hozzászólás dátuma. ^^
Aztán leszedtem és játszom, már kék csirke vagyok, de még 1-2 dolog nem világos a játékban. (Pl. hogy sima futópályán, akadályok nélkül, itemek nélkül hogyan futnak egyesek gyorsabban mint én... )
A kártyák, amiket ad a futam végén sem tudom mire jók. ^^
-
cajsi #11 de! legalábbis ált én használom azt a nevemet is xD Honnan tudtad? és am Trixike a nevem a játékba :D -
#10 Régebben játszottam vele, elég fun volt, most töltöm megint XD
bár erre az angol billentyűs dologra már nem emléxem, úgyhogy ty ^^
cajsi, te nem írtál még máshova is, csak Trixie néven? ^^ -
cajsi #9 Elárulom a nagy titkot! Ha játszani akartok vele és nem tudtok bejelentkezni annyit kell csak tennetek hogy ANGOLRA állitod a billentyűzetet! -
Patrik25 #8 Ha belépek v. miért nekemse ír be semmit se a névhez, se a jelszóhoz csak egy furcsa fejet mutat a nyíl helyett és nem tok. rákattintani miatta. -
KremPeti #7 Valamiért, ha próbálnám beírni a ID-t és a PW-t, egyszerűen nem ír semmit. Hiába írok be bármit nem írja. Ha valaki játszik vele vagy csak tudja a megoldást kérem segítsen. -
KremPeti #6 Tales Runner -
#5 WTF? -
KremPeti #4 Tud a gyerekXD -
KremPeti #3 Tales Runner- Aladdin -
KremPeti #2 Hamarosan elindul a Beta, új client-et kell letölteni majd. -
KremPeti #1 Minimum Requirements :
CPU: Pentium-III 800MHz
VGA: 128 MB 3D accelerator VGA card
RAM: 512 MB
Direct-X: 9.0c