Fallout 3 gépigény KÉSZ!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ati radeon 9600pro shader 2.0 256mb-t os karival menne?
Csak a pirate bayrõl több mint kétezren töltik lefele...
A
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mondjuk nem használom ki, csak 2G van benn. Bár ha tényleg 3600HUF/giga, akkor holnap feltöltöm a slotokat... 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
XP: 80,77%
Vista x86: 15,08%
Vista x64: 2,68%
Nem értem miért, hiszen itt majdnem ugyan annyí, mint itt.
A legfõbb baj talán abból van, hogy ennyí 32bitest használnak.
Aki ezt a hobbit választja, az meg úgyis tudja, hogy drága móka!
(amúgy annyira nem is:3600ért már kapni giga ramot,6800as bagóért van,2.4es proc meg szerintem nagy részünknek alap -bár nem tok statisztikát, csak magamból indulok ki😊 )
A karaktergenerálás az visz mindent. 😊
"Többmagos proci már mkinek ki van pipálva rég, ahogy egy min 8800as v azzal megegyezõ Ati videókártya."
Ez azért barokkos túlzás, a játékosok többségének gyengébb cucc van a gépében.
Lehet nézegetni pl. a steam statisztikáit: http://www.steampowered.com/status/survey.html
(Ugyan nem ide tartozik, de érdemes megnézni az oprendszerek megoszlását is. )
Minden jog fenntartva!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Konzol vs PC marhaságot meg sajnos nem az újságírók gerjesztik, hanem a játékfejlesztõk/-kiadók... olyan elképesztõ beszólásaik vannak embereknek, akik a PC nélkül sehol nem lennének, hogy nem is csoda, ha a PCs játékostársadalom felkapja a vizet. <#violent>#violent>
Egy voodoo szertartás keretében a Fallout rajongóknak hála minden F3 warezolót ez az átok fogja sújtani.
Jó szórakozást!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Fallout 3 meg JÓ játék lesz és alig várom már. De nem fog a rajongóknak tetszeni (már most leírják) és ezért messze el fogok kerülni minden vele kapcsolatos fórumot ha lehet mert a sírás és nyavajgás illetve elégedetlenkedés és az ebbõl fakadó értelmetlen viták mértéke gigászi lesz.
A
A
A
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egyébként láttam én is fallout3 "demóját", és elég jó játék lesz, csak tényleg nagyon alfás.
A
Warez pedig no comment, már az összes mindenem tele van azzal, ahogy (és akik) telesz.rják ezzel az összes nyilatkozatot/hírt.
ergo... a jatekoknak nincs jovoje...
DE! mivel ez egy nagy fa***g tok mindegy hogy hol van warez vagy hol nincs. Warez volt, warez van , warez lesz. (sajna nem sajna mindenki dontse el)
Amugy meg gepigeny :
Sztem jo 😊 ... bar azert lentebb is vihettek volna. Mondjuk engem nem erint 😊
...