Hajak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Clips Nemzetközi Fodrásziskola tanulója vagyok. A négy nõi alaphaj vágáshoz keresek modelleket. A suli internetes oldala: Clips Hairdresser Academy
A VI. kerületben, a Hajós utcában található. Profi oktatók felügyelik a munkánkat.
Ha érdekel egy ingyenes hajvágás, ne habozz, írj egy e-mailt a következõ címre: [email protected]
Nem fogod megbánni!
Erõs, sûrû, hajam van. Gondoltam a kiszivatásra, vagy hidrogénezésre, talán ugyan az a kettõ. Nemhiszem hogy kikészítené, sõt, örülnék is neki, ha "megtörné" a hajam saját akaratát.
A kérdéseim: Mégis, most 2010-ben, mennyire cseszi szét az amúgy erõs hajat? És ez az eljárás egyenesít is? Vagy egyenesítésre mást ajánlotok (hajvasalón kívül)? Meg mennyibe kerül egy ilyen szolgáltatás fodrásznál?
A dolgon átesettek véleményét várnám, vagy akinek van tényleges tudása, tapasztalata a témában. Lehetõleg PMben. Hogy a végén ne kelljen skinhead topicba költöznöm^^ Köszi.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
nincs az a szuper balzsam vagy sampon ami teljesen megóvná vagy regenerálná a hajat egy ilyen mértékû károsodástól
Igen ezek fontosak.
mirror\'s edge
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Se sampon se balzsam nincs ami segítené a vasalást.Sampon az teljesen mindegy mit használsz vagyis a hajtipusodnak megfelelõen.Balzsamot azért ajánlatos használni mert a mindennapi vasalástól károsodik fõleg ha az még vegyszeresen is van kezelve(pl. festés,melír).Ajánlatos használni vasaló sprayt,ezt lehet kapni pl a Media Markt-ba a hajvasalóknál vagy fodrászkellékesbe.Ja azt ne felejtsétek el ,hogy vizes vagy nedves hajat TILOS vasalni!!!Ha a hajad normálisan ki van vasalva akkor az bírja egész nap.Én nekem bírja 4-5napig.:)Ha van benne természetes hullám azt nehezebb vasalni és az elõfordulhat ,hogy nem bírja ki csak egy napig.Fõleg ha nedves helyen jársz mert akkor egybõl behullámosodik.Ha van még valami akkor írjatok nyugodtan.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
olyan samponról amúgy nem tudok ami mosás után is megõrzi a vasalást:)<#vigyor2>#vigyor2>
Még csak tervezem a dolgot, ezért kérdem...
Írj hogy mire jutottál.
Most kb. 3 hete döntöttem úgy hogy növeszteni fogom a hajam, de annyira lassan nö, söt még göndör is alapból, szóval elég hülyén nézek ki, kéne valami megoldás a göndörödés ellen. Hajvasalóra gondoltam, de nincs jelenleg pénzem...
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Annyira befolyásolható vagy, hogy neked eddig 10 ezer felett vágtak hajat, vagy
annyira lüke vagy, hogy nem tudod: olcsó húsnak híg a leve?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Meg lesz pár normális is, azokból úgysem lesz sok...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aki átbasz, az basszon b-t is!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A fodraszhozjarokat 3 nagy csoportba lehetne sorolni;)
- Megszokasbol jarok, akik nem tudjak, akarjak sajatmaguk megoldani. Itt egy megszokott stilushoz, fejformahoz, szokashoz, kenyelemhez stb. igazodik a fodrasz.
- Szuksegszeruen, igenyessegbol jarok nagyresze. Igenyesebb mutatvany, altalaban egyedi, ritkabban valtozik, minimalis divattal.
- Elssosorban divatbol fodraszkodok;) Surun valtozik, neha extrem, szinte lenyegtelen a stilus, a fejforma, meg ha szarul, idetlenul nez ki, akkor is kell:))) Ezek egy reszebol kerulnek ki a vicces topic-ba bekerulo arcok:DDD
ReaL MaDRid x siempre
Nézd meg a saját fórumomat! Az adatlapomon megtalálod!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!