Újabb GeForce chipek érkezőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól függ milyen szemszögbõl nézzük, akinek vegyes tüzelésûje van, mert családi házban lakik falun, az kíméli a környezetet mert szén/fa égetése helyett, ami füstöt termel, villamosenergiát használ. A magas fogyasztás ellenére még a gáz/kazán/nál is olcsóbb, akinek meg az van. <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
Akit meg a távhõ melegít, az így járt, mindenesetre irigylésre méltó ha valaki még télen is rövidgatyában meg trikóban izzad a gépe elõtt! <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Akit meg a távhõ melegít, az így járt, mindenesetre irigylésre méltó ha valaki még télen is rövidgatyában meg trikóban izzad a gépe elõtt! <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
ha ez így megy tivább nem kell radiátor, télen is klímázni fognak az emberek
ez már környezetszennyezés inkább, mint technikai fejlõdés
ez már környezetszennyezés inkább, mint technikai fejlõdés
Konklúzió: Radeon azonos teljesítmény mellett jóval olcsóbb. Valahogy nem bízok olyan gyártónak a termékében ahol ekkora böszmenagy hibaaránnyal gyártanak le valamit, hogy az a kevés ami meg jó lesz átmegy a tesztükön az nekem már nyolc. Azt a fát amin túl sok a feldolgozhatatlan gyümölcs kivágják, nem leszedik a 30 helyett 10 kiló gyümölcsöt és eladják 3x annyiért .... NV már sehol sem lenne ha az intel meg a picipuha nem õket támogatná ....
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Igen ez a kihozatali arány. kb. 40% volt az elején a G200-nak és 75% az RV770-nek.
Ez pénzben 5000 dolcsis waferrel számolva 120 dodó az nV chipre és 30 dodó a Radeonra.
Ez pénzben 5000 dolcsis waferrel számolva 120 dodó az nV chipre és 30 dodó a Radeonra.
Ha magasabb órajelen jár, akkor nem gond. Legalább nem GT3xx-nak hívják.
Ez véletlenül nem a kihozatali arány, aminek a selejtarány a fordítottja?
Persze, hogy nem ... Az RV770-nek megjelenéskor 25%-os selejt arányt mondtak.
Itt (vége felé) konkrét árakhoz is viszonyítottam a két chip elõállítását. Persze azóta a G200 kihozatala 35-45-rõl 60%-ra is nõtt, az RV770 meg 85%-nál tarthat. Újra lehet számolna ha van kedve valakinek. <#vigyor2>#vigyor2>
Itt (vége felé) konkrét árakhoz is viszonyítottam a két chip elõállítását. Persze azóta a G200 kihozatala 35-45-rõl 60%-ra is nõtt, az RV770 meg 85%-nál tarthat. Újra lehet számolna ha van kedve valakinek. <#vigyor2>#vigyor2>
Nagy lapka méret miatt az ostya szélén lévõ GPU-k használhatatlanok, és akkor még ami jól sikerült, az se biztos, hogy mûködik úgy, ahogy annak kellene.
nV rosszul járt ezekkel a monolitikus GPU-kkal, nagyon nagy a selejtarány. De attól még amit boltban megveszel, annak semmi baja.
nV rosszul járt ezekkel a monolitikus GPU-kkal, nagyon nagy a selejtarány. De attól még amit boltban megveszel, annak semmi baja.
gondolom a többi gyártónál sem 100%-os a kihozatal.. fõleg nem ilyen bonyolult chipek mellett..
Commodore Plus4 forever!
Nem tették közzé ... az ilyen infók a TSMC-tõl szivárognak ki. Nincsenek megerõsítve, de megbízható adatok.
Nem ez volt a kérdésem.
a gyártósorrol gurult le annyi selejt.Hivatalosan csak 100 %-os termékeket dobnak piacra, mert mielõtt a boltokban kikötne minõségellenõrzést végeznek.A nem 100 %os termékekkel nem tudom mi lesz,vagy eladják olcsobban leszázalékolva, vagy kidobják,vagy ajándékba adják timbuktui kisgyerekeknek. És ez neki azt jelenti, hogy a kártya legyártása mondjuk 20 rugó, de ugye a selejtek költségeit valahonnan potolni kell ezért 50k-nak számít a kártya és mire ideér számtalan vámhatáron és kereskedõn át (meg ugye az áfa) kerül 90-100k-ba
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Amúgy egy kérdésem lenne. Miért tesz közre egy cég ilyet hogy "60%-os selejtarány" ? Nem ilyesztõ ez kicsit a vevõk számára? Én szemely szerint elgondolkodnék utanna hogy vegyek e olyan termeket ami "éppen hogy enm selejt"..
Az ati 2900al is megette...
éééés megint megeszik a fél világ energiáját..:S
Nah, 2006ban és 2007ben az év legbalfaszabb cége a Sony volt (botrányok), idén az NV jutalmazta meg magát vele.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hát, esõ után köpönyeg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megint egy mocskos húzás: GTX280 = GTX290 (55nano) pffff..