King's Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a kérdésem, hogy nekem win-7 alatt folyamatosan és rendszeresen kifagy a játék. nvidia 250GT VGA-van a gépben, és 1.65 verzió számú a játék magyar, és tört.
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Az lenne a problémám, hogy a pecsétes küldetésnél adta az a feladatot, hogy adjam át a levelet a csajszinak. Csak azt nem tudom hol van a csajszi azt mondta, hogy valami mocsár de csak nem rég kezdtem és még nem vagyok jártas a térképeken. Elõrre is kösz a választ.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Az utolsó két rage spirit a demóban nem elérhetõ.
Egyébként ajánlom a további kérdésekhez a játék topikját, ott nagyobb a forgalom, nekem is csak véletlenül maradt bekönyvjelzõzve ez a téma.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
De a hiányzó fájl külön is beszerezhetõ.
Inkább az egyes számú lehetõséggel élnék a helyedben.
Tekintve, hogy ugyanazok csinálták, ez nem véletlen.
Viszont szerintem JOBB a harcrendszer.
Az fõleg tetszik benne, hogy a csatákon kívül nincs körökre osztás, hisz kalandozó lovag vagy. Heroesban nagyon utáltam, hogy több órába telik, mire A-ból B-be jutok. Itt szabadon csatangolhat az ember. 😊
Cat problémái nálam nem jelentkeztek ilyen szinten. A veszteségeket lehet pótolni, egyébként meg szerintem az lenne unalmas, ha sosem vesztenél egy egységet sem. 😊
A Rage meg tényleg jó ötlet, fõleg, hogy a Box of Rage-ben benne van az a 4-féle lény, akit segítségül tudsz hívni és beszélgetni tudsz velük. 😊 Persze ezt nem a játék elején kapod meg, szóval aki hamar föladja, az rengeteg jópofa dologtól vágja el magát. 😊
A játék harcrendszere olyan mint a HoMM-é, tehát jó. 😊 A csatatéren az a rengeteg semleges lény, vagy puskaporos hordó, meg miegymás pedig sokat dob a hangulaton.
A karakter fejlõdése is nagyon el van találva, ahogy a mágiarendszer is.
Egyszerûen mondva nagyon el van találva a játék, minden tekintetben. Annak pedig szerintem nem unalmas, aki a hentelés közben a történetre és a világra is figyel.
Ja, Cat: Itt is van térképszerûen összegyûjthetõ "rejtvény". Obeliszkeket kell meglátogatni és ha mind a 12, vagy 13 obeliszknál már jártál, akkor bemehetsz Fandor Piramisába. 😊 A fõ történetszál pedig megvan.. Segíteni a Királyodat.. persze 9. szinten még nem látod át az egészet. ^^
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
A Battle Lord-ról meg csak nekem ugrik be egy Heroes szerû (ámde sokkal régebbi) játék? Meg hát ugye eredeti Heroes szériát is a King's Bountyról másolták. A kör bezárult ...?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Ha nem 100% magyar vagy, akkor bocsánat)
Hogy sikerült letesztelni?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1 órát talán szenvedtem vele, aztán uninstall del ban. ez még klónnak is szörnyû.
\"...lámák kíméljenek.\"
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Jó ötletek is vannak persze, nagyon tetszik a Rage behozása, melynek egyértelmû célja, hogy ne várjunk mindig amíg a varázspont maxra töltödik, hanem hajtsuk, menjünk elõre. Vannak fejleszthetõ tárgyak, amit a tárgyba "belépve", a szellemeivel megküzdve lehet upgradelni, de sajnos itt szerintem itt is elvetették a súlykot, iszonyat nehezek ezek is, a védõ goblin tornyok nagyon sokat sebeznek.
Tehát összességében véve egyetértek a cikkel, sokat vártam a játéktól, valóban jó lett, de hiányzik a fõ küldetésszál, ami az eredetiben egy térkép kirakása, egy kincs megtalálása volt.
melyik játékkal is játszottam 20 órát az elmúlt években?
vagy melyik játékban volt egyáltalán 20 óra játék idõ?