Az első teszt a Core i7 chipekről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hattyú? Hol?
Persze hogy vannak, le akarják gyalázni az AMD-t, hogy nagyobb haszonnal menjenek el az Intel procik. Most meg kicsit megijedtek, hogy mi lesz itt, ha ekkora tõke kerül egy amúgy nem rossz cégbe. Csak nem attól félnek, hogy az az út, amin az AMD elindult (natív 4mag) kis fejlesztgetéssel kenterbe veri a prociikat?
Amugy nem tudja valaki hogy állnak az Intel ellen indított perek?
Onnan is befolyhatna egy kis lóvé az AMD-nek, ha megnyerik. Persze hogy az Intel ott köt bele ahol csak lehet.
Egyébként szerintem ez volt az elsõ részletesebb teszt, itt van egy 3. DX10-es játék is. Eredmények hasonlók.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Amúgy meg ez nem meglepetés, az L2 kesek kisméretûek, míg az L3-nak nagy késleltetése, várható volt, hogy a játékok többsége a Core 2-höz képest azonos órajelen lassulni fog.
A Nehalem-nek az a feladata, hogy az Opteron-okat befogják a szerverfronton ... ennek megfelelõen beáldozták a sebességet egy-két fronton, pl.: játékok.
Nyilván erõs volt benyögni a +50%-ot az Intel elõzetesben, de hát az Intel marketingesek már a Larrabee-nél is mondtak olyanokat, hogy felállt a szõr az ember hátán.<#hehe>#hehe> Szegény mérnököket sajnáltam amikor éget a pofájukon a bõr.
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.