Józansági szűrőt kapott a Gmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól mondod. Csont részegség az, mikor fekszel vegetatív állapotban és másoknak kell gondoskodni arról, hogy forgassanak, nehogy megfulladj a saját hányásodban. Na akkor tudja az idegrendszer igazán kipihenni magát...
Na ez vicces. En kiprobalom bar gondolom amcsi IQhoz van allitva a matek.. amit hanyas kozben is ravagok. 😉
/Erdekessegkepp, az angolok (10-bol 9en) szerint 2+2*2=8.
/Erdekessegkepp, az angolok (10-bol 9en) szerint 2+2*2=8.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ja, és ha paranoiás lennék, akkor felháborodnék, hogy:
Nem elég a teljes levelezésünk és az összes személyes adatunk a googlenak, a rohadékok még azt is tudni akarják, hogy mikor baszunk be?!
Nem elég a teljes levelezésünk és az összes személyes adatunk a googlenak, a rohadékok még azt is tudni akarják, hogy mikor baszunk be?!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
kicsit messze van még április elseje, nem?
Te igen?
Akkor nem tudod még, mi az, hogy csontrészegség... 😛
Ha még le tudsz ülni és 3 percen túl is képes vagy hányás nélkül nézni a képernyõt, akkor még csak szalonspicc az állapotod... 😛 😄
Akkor nem tudod még, mi az, hogy csontrészegség... 😛
Ha még le tudsz ülni és 3 percen túl is képes vagy hányás nélkül nézni a képernyõt, akkor még csak szalonspicc az állapotod... 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ez poén 😄D
Csak pont akinek kéne, az nem fogja bekapcsolni 😛
Poénból lehet hogy haveromnak aktiválom, ha nem figyel 😄
Csak pont akinek kéne, az nem fogja bekapcsolni 😛
Poénból lehet hogy haveromnak aktiválom, ha nem figyel 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyszer elküldtem az egyik kollegával folytatott teljes levelezést /tele volt a levél fwd-al/ véletlenül a közös fõnökünknek.
Kb. olyan érzés volt utána 2 perccel, mikor már rájöttem, hogy rossz helyre küldtem, mint amikor felfeküdt egy biciklis az autó motorháztetejére... azt hittem vége a világnak.
Jó ez a rendszer :-D Pedig soha nem iszok.
Kb. olyan érzés volt utána 2 perccel, mikor már rájöttem, hogy rossz helyre küldtem, mint amikor felfeküdt egy biciklis az autó motorháztetejére... azt hittem vége a világnak.
Jó ez a rendszer :-D Pedig soha nem iszok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
és amikor csontrészegen hazamész, nem ülsz le soha a gép elé? 😄
senkinemertemmit.blog.hu