14
  • bvalek2
    És állítólag még az MSI megoldása a legergonomikusabb...
  • KarmaXXL
    Azért az FN-es PageUp és PageDown elég gázos...
  • bvalek2
    A munkahelyi laptopomnak is kívül van az FN billentyűje, nehéz volt beletanulni, de most már megszoktam, az lenne furcsa, ha nem ilyen lenne:
  • GG
    Remélem az Új MSI Windben a FN és a CRTL már a jó helyen lesz. Nem tudom de engem halálosan zavar :S
  • arty
    az az értelme, h most konkurencia nélkül mindenki atomos gépet vesz

aztán 2009-ben ez a 'mindenki' megy a boltba egy kétmagos laptopért ...
  • 1hengeresVmotor
    lehet h még nem igazán 100% os a gyártási minősége a 2 magos atomnak azért halogatják
  • Axon
    "mert az egy magos atom-t is el kell tudni adni valakinek "

Akkor lenne igazad, ha az egy magos atomból gigantikus raktárkészleteik lennének. Ezzel szemben az a helyzet, hogy nem győznek eleget gyártani belőle, annyira viszik. Viszont az igény óriási lenne a 2 magos atomra is, így még jobban megérné arra ráállni. Igazából én sem értem mi értelme a gyártást halogatni 2009 második feléig, amikor egyrészt az igény most is óriási lenne, másrészt pedig bebiztosítaná az teljes fölényt a konkurenciákkal szemben.
  • YMan

bvalek2
    Megéri.
  • Ps1ch0
    Hat nem tudom. Attol fugg mire kell a gep. Ha csak arra hogy utazas kozben vagy kivul irj, vidit nezz vagy felszaladj a netre akkor egy 400-dollaros jo batri eletu notebook szerintem megeri. Ha le is akarod tenni az aztala akkor inkabb szerezz be egy mondjuk 700-dollaros darabot.
  • bvalek2
    Szerintetek megéri az árát az MSI Wind? Nyugodtan lehet flémelni, azért kérdezem. Ugyanis töröm a fejem hogy vegyek-e egyet...
  • formatuq
    mert az egy magos atom-t is el kell tudni adni valakinek
  • Darth Sith
    "Ami az Intel által kifejlesztett új ikermagos Atom chipek felhasználását illeti, az MSI ezt nem tartja valószínűnek, már csak azért is nem, mert az Intel szándékosan visszatartja a processzor mobil változatának megjelenését, egészen 2009 második feléig. "
    ezt magyarázza meg valaki, h miért?
  • barii
    nem tudom, hogy most milyen linuxal szállítanak, de nem hiszem, hogy van jobb megoldás, mint egy kifejezetten arra a gépre igazított ubuntu
  • Kobaljov
    "Az igazgató nem zárta ki egy asztali verzió érkezését sem"

Pláne, hogy már mutogatták a kiállításokon azt is..