14
-
bvalek2 #14 És állítólag még az MSI megoldása a legergonomikusabb... -
KarmaXXL #13 Azért az FN-es PageUp és PageDown elég gázos... -
bvalek2 #12 A munkahelyi laptopomnak is kívül van az FN billentyűje, nehéz volt beletanulni, de most már megszoktam, az lenne furcsa, ha nem ilyen lenne:
-
GG #11 Remélem az Új MSI Windben a FN és a CRTL már a jó helyen lesz. Nem tudom de engem halálosan zavar :S -
#10 az az értelme, h most konkurencia nélkül mindenki atomos gépet vesz
aztán 2009-ben ez a 'mindenki' megy a boltba egy kétmagos laptopért ... -
1hengeresVmotor #9 lehet h még nem igazán 100% os a gyártási minősége a 2 magos atomnak azért halogatják -
#8 "mert az egy magos atom-t is el kell tudni adni valakinek "
Akkor lenne igazad, ha az egy magos atomból gigantikus raktárkészleteik lennének. Ezzel szemben az a helyzet, hogy nem győznek eleget gyártani belőle, annyira viszik. Viszont az igény óriási lenne a 2 magos atomra is, így még jobban megérné arra ráállni. Igazából én sem értem mi értelme a gyártást halogatni 2009 második feléig, amikor egyrészt az igény most is óriási lenne, másrészt pedig bebiztosítaná az teljes fölényt a konkurenciákkal szemben. -
YMan #7
bvalek2
Megéri. -
Ps1ch0 #6 Hat nem tudom. Attol fugg mire kell a gep. Ha csak arra hogy utazas kozben vagy kivul irj, vidit nezz vagy felszaladj a netre akkor egy 400-dollaros jo batri eletu notebook szerintem megeri. Ha le is akarod tenni az aztala akkor inkabb szerezz be egy mondjuk 700-dollaros darabot. -
bvalek2 #5 Szerintetek megéri az árát az MSI Wind? Nyugodtan lehet flémelni, azért kérdezem. Ugyanis töröm a fejem hogy vegyek-e egyet... -
#4 mert az egy magos atom-t is el kell tudni adni valakinek -
#3 "Ami az Intel által kifejlesztett új ikermagos Atom chipek felhasználását illeti, az MSI ezt nem tartja valószínűnek, már csak azért is nem, mert az Intel szándékosan visszatartja a processzor mobil változatának megjelenését, egészen 2009 második feléig. "
ezt magyarázza meg valaki, h miért? -
barii #2 nem tudom, hogy most milyen linuxal szállítanak, de nem hiszem, hogy van jobb megoldás, mint egy kifejezetten arra a gépre igazított ubuntu -
Kobaljov #1 "Az igazgató nem zárta ki egy asztali verzió érkezését sem"
Pláne, hogy már mutogatták a kiállításokon azt is..