Ferry Corsten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Do You Dream

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
jaja
tetszett nekem is
gabi89
Sindre Eide – Pioverre (Original Mix)

jó kis zene volt

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
neee
ez nem gyerebe ...
gabi89
01. Union Jack - Triclops (Glenn Morrison Remix)
02. Stoneface & Terminal – St Francis Foley (Club Mix)

gabi89
Nem lenne rossz csak már unom ,hogy szinte mindig ugyanazt az alapot dobják rá a számra...
A Marus Schulz - Do You Dream? (Ferry Corsten Remix) viszont ott lesz végre adásban is letolja. Élõben jónak tûnt mikor nálunk játszotta, de akkor minden jó 😄

stonefacék új száma annyira nem nagy eresztés, elõzõek jobban adták

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

desigo
alap 😊
gabi89
<#nezze>
Corsten's Countdown 116 tonight with new music by Stoneface&Terminal (@StoneTerm) a new @Tiesto remix + my remix for the new @MarkusSchulz!

Szóval 8-tól mindenki füleljen

01. Mike Saint-Jules – Dynamite (Original Mix)
02. Mike Shiver – On The Service (Alex Morph Remix)
03. Adrian Ivan – Together
04. Dennis Sheperd & Cold Blue – Freefalling (Cold Blue Remix)
05. Tropical Groove – Cloudwalk (Stoneface & Terminal Remix)
06. Mark Sixma & Willem Van Hanegem – Terminal 69
08. Akesson – Flavour Park
09. Phuture Sound feat Angie – Come To Me (Asot Reconstruction)
10. Thomas Coastline – Love Victims

letöltés

pedig jó volt

desigo
enjoy
ezek közül majdnem mind ment Bónuszon is, de király 😊 utolsó 2 viszont nem, pedig az aztán classic magic 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

desigo
az szép
tolt pár sajátot 😊
gabi89
====================================================
Ferry Corsten - Electric Zoo Festival (2009-09-06)
====================================================

Tracklist:

01. Ferry Corsten - Gabriella's Sky (Original Extended Mix)
02. Ferry Corsten Featuring Betsie Larkin - Made of Love (Original Extended Mix)
03. Breakfast - Air Guitar
04. Ferry Corsten - Beautiful (Original Extended Mix)
05. Ferry Corsten - Twice in a Blue Moon (Festival Edit)
06. Ferry Corsten - Brain Box
07. Ferry Corsten - Shanti
08. Ferry Corsten Featuring Maria Nayler - We Belong (Tritonal Air Up There Remix)
09. Cataracta - Primitus
10. System F - Out of The Blue (Remix)
11. Bobina - Invisible Touch (Ferry Corsten's Touch)
12. Ferry Corsten - Radio Crash
13. Ferry Corsten - L.E.F.
14. Ferry Corsten - Rock Your Body, Rock

Letöltés

gabi89
Ferry Corsten - Corsten's Countdown 114 (2009-09-02)
====================================

Tracklist:
01. Michael Woods – Dropzone (Club Mix)
02. Audien - Rise And Shine (Original Mix)
03. Binary Finary - 2009 (Vegas Baby Remix)
04. Jochen Miller feat. Mac & Mac - Brace Your Solid Session (Jason Mill ClubMash)
05. Rocking J - Sequence (Alex M.O.R.P.H. Remix)
06. Maarten van Bergen - Pulse (Re:Locate Flatline Remix)
07. M.I.K.E. - Sunrise At Palamos (Gareth Emery Remix)
08. Kyau & Albert – Be There 4 U (Rafaël Frost Remix)
09. Rafaël Frost - Black Box (Red Edit)
10. Jan Oostdyk - Eivissa Eivissa (Original Mix)

gabi89
Ez a mashup nagyon jó lett
A két szám annyira összepasszolt szerintem 😊

Viszont 6.szám jön és még csak 20perc telt el :S

desigo
öröm volt ide bekapcsolódni...
desigo
üdv nektek...
gabi89
04. Jochen Miller feat. Mac & Mac - Brace Your Solid Session (Jason Mill ClubMash)

Na magyar cucc 😊

jó eddig

gabi89
Na meg a harmadik
01. Michael Woods – Dropzone (Club Mix)
02. Audien - Rise And Shine (Original Mix)
03. Binary Finary - 2009 (Vegas Baby Remix)

gabi89
Hello
Ez a második nem gyenge 😊

gogogo

Végén a BT - Flaming June (Gareth Wyn remix) se kutya azért 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

gabi89
Ferry Corsten - Live @ T-Mobile Bonusz 2009 (Part I) (HD)
Radio Crash

Out of the Blue az KO volt. Pont elindultam WC-re, mert már 1 órája kellett, csak nem tudtam szabadulni a zenék miatt, erre berakja, na mondom pusztulj meg 😄D ott nyomtam azért WC bejárat elõtt 1 darabig és szerencse nem volt sor épp akkor 😄

Bejutós akciónál meg csak meg kellett volna nézned másik arénát 😄 az 1 pusztulat volt, be se tettem lábam, csak kívülrõl néztem be pöppet mikor barátosnõmmel kimentünk 1 levegõvételre a szabadba 😄 mind1, mert olyan fúdenagy név nem is volt most ott. Bezzeg ha Liebing jött volna mint tavaly... 😄
Blank&Jones-ékat meg tényleg sajnálom hogy nem jöttek, 2 éve is orbitális szettet toltak, meg elõtte a prágai Transmission3-on valami tömeggyilkosságot végeztek 😄 na mind1, azért ez a +fél óra Ferry kárpótolt, igazából azt reméltem h 5ig nyomják majd, de õszintén szólva 8ig is elhallgattam volna (Full on Ferry-t akarok!!!) 😄

gabi89
Igen azért volt tovább mert Blank & Jones -ék szombat délután lemondták a party -t hát ez milyen már azért :S

gabi89
Jó kis buli volt bár valami azért hiányzott Sziget (herint feelinget leszámítva) Armin meg Markus jobb volt azért.
Ja és nálunk tolta le elõször az új remixét
Markus Schulz - Do You Dream (Ferry Corsten Remix)

Érdekes,hogy még 1jegy 2fõ akció ellenére se voltunk olyan sokan kényelmesen ellehetett férni.

Volt még jó pár classic ferry régi számao közül pl.: Out Of the Blue ami nagyon élveztem 😊 Na meg a Shanti c. száma a tavalyi albumjáról 😊

Javítva, 02:00-04:30-ig volt😄

Hálistennek! 2004 óta járok trance partykra (bár mostanában gyengének találom a trance szcénát), de ez a Bónuszos mûalkotása ez valami embertelen volt. Gyerekek!!! Meghaltam és újjászülettem 😄 Gouryella - Gouryella, Made of Love, Binary Finary - 1999, Corderoy - Kyrie, na és végefelé berakta a Beautiful zenéjét, amire fülsüketítõ õrjöngés volt mindenkitõl, õ is tombolt mint a gép! Legszívesebben szobrot emelnék neki. Woooooooooooooooo Shit! <#worship><#worship><#worship><#worship>

desigo
desigo
Akik mennek azoknak jó bulizást!
exTrem
nem olvastam vissza 😄, mind1 én nem megyek, de a beszámolókra kíváncsi leszek 😊

gabi89
#781 itt írtam amúgy a hír igaz.

exTrem
Most hallottam, hogy bónuszon az elõvételes és helyi jeggyel ésjfélig ketten mehetnek be 1 jeggyel. Nem tudom mennyire igaza dolog de ha igen akkor eléggé megéri elmenni 😊

02:00 - 04:00 FERRY CORSEN

Tommtom
És végülis a fórumról ki fog jönni? Összefuthatnánk ha jöttök!

desigo
A bónusszal csak egy baj van összesen:
nincs elõtte budapest parádé :/
gabi89
Nincs még lineup 😞

És egy bomba hír:
BÓNUSZ A BÓNUSZRA!

Az elmúlt hetekben rengeteg email és egyéb megkeresés érkezett hozzánk, hogy több vendégünknek nehézséget jelent a 2009-es Bónusz fesztivál jegyvásárlása a Magyarországon kialakult nehéz gazdasági helyzet miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy Õket segítve egy meglepetés programmal állunk elõ.

A 2009. augusztus 29-i BÓNUSZ FESZTIVÁL minden egyes ELÕVÉTELI és HELYSZÍNI JEGYE 2 FÕ BELÉPÉSÉRE JOGOSÍT ÉJFÉLIG !

Tudja valaki az idõbeosztást bónuszon?

Gondolkodom h kinézek 😊
desigo
pótlás

botrány,hogy akkor van pörgés amikor nem vagyok...
gabi89
Ferry Corsten - Corsten's Countdown 113 (2009-08-26)

Tracklist:
TOP10 August
10. John O'Callaghan Feat Lo-Fi Sugar - Never Fade Away (Giuseppe Ottaviani Remix)
09. DJ Eco pres. Pacheco - Staring At The Sea (Original Mix)
08. Ummet Ozcan - Maya (Robbert Ladiges Mix)
07. Dakota - Roxy 84 (Marcus Schössow Remix)
06. John OO Fleming & Digital Blonde (OOD😎 - Oxygene (Solarstone Remix)
05. Corderoy - Kyrie (Original Mix)
04. Sander van Doorn - Bastillon
03. Cataracta - Primitus
02. Lange ft. Sarah Howells - Let It All Out
01. Ferry Corsten - Twice In A Blue Moon (Mike Saint-Jules Remix)

xotyi
Csakis Corsten!😊

Jó kis rész volt<#eljen>

Trance&Friends nothing more..

donyyy20
nah mi más az uccsó xD

Markus Schulz For President!

xotyi
Nem kicsit. Nagyon!😄

donyyy20
na igy már odabasz!!!!

gabi89
#764 -re ment

donyyy20
Nem lange hangzás de biztos jo lesz!

gabi89
Az bizony bár top10 szóval nem csoda
és megemlített minket is 😊

xotyi
Ez meg beteg =D

xotyi
03. Cataracta - Primitus