810
  • And 1 #90
    jaja sztem is ... mert már az nba live-nél is az volt a nyerő... én is csak nemrég szereztem 1-t. remélem hasznát veszem majd most :D
  • mikiking
    Én nekem meg bekellene ujitani egy gamepadot...mert a géppel baj nem lesz,de szerintem jáccani gamepaddal kéne ezt
  • And 1 #88
    én is inkább játszanék azért 1 ilyen játékkal maxon.. :Dde ha idén kiadják pc-re remélem ez jövőre sem lesz majd máshogy
  • TaRka0107
    Szevasztok!! Hát én nem hittem volna h ilyen nagy grafikája lesz most hogy így nézegettem a képeket a csávónak az arca hogy ki lesz dolgozva fúúú:D Hát nem tom h maxon vinni fogja e az ATI RADEON X1650 pro 512 mbos vidkarim:D
  • webibebi
    én nagyon várom ezt a játékot atom király lesz!be is újítok 1 új vidikarit mer mosatnival nem menne:P
  • adeex7
    sasoljátok az nforce-t.bármelyik órában kinn lehet!! azt írják legkésőbb hnap éjszaka tuti fennt lesz a game,szal sasoljatok!! :)
  • Bil Ur Sag
    Nagyon klasszak a videók! A grafika, körítés minden. Jó párszor lejátaszottam a demó meccset, és ami nekem nagyon tetszett, az az hogy ez a játék veszettül nehéz. Nincsen nyomok egy hosszú W-t és a gép befejezi az akciót egy zsákolással, bármilyen szituációból, bármikor... Itt bizony fontos a csapatmunka. Az ellenfél is kihasználja. Nem is akár hogyan ;) Sajnos látom sok helyen már kezdik egyes user-ek lehúzni a játékot. A vicces hogy valaki pont a grafikába köt bele...no comment. Ehhez nem tudok sajnos mit hozzáfűzni. Ha meg a játék nem megy neki akkor ott van az nba live 09. Ez nem arcade, itt meg kell szenvedni a pontokért.
  • mikiking
    asszem ezek is pc-s vidik
  • ProGabe #82
    egyes országokban már kapható, ezért is létezik már PC GAMEPLAY
  • Bil Ur Sag
    Tegnap leszedtem a boxomra a demót, és hát nagyon kellemesen csalódtam benne. Iszonyú jó játék lessz ez. Párom aki később ért haza megkérdezte hogy meccset nézel? mondom részben. Hagyom hogy a Lakers vs Celtics megmutassa mit hoz ki egymás ellen a jét CPU :) Ő nincsen oda a gamekért de kikerekedett neki is a szeme. Ez a game veszettül jól néz ki. Mondjuk ami kicsit zavar az a labda fizikája. Szerintem borzalmas. Egy kézből kiejtett labda nem kettőt pattan és utána mint a mágnes a parkettához tapad :) De kb ennyi is volt az ami zavart. Ez a jobb stick-el a dobást, ballal a testet irányítva veszettül élvezetes a game. Bele sem merek gondolni hogy milyen lessz majd pc-n, ahol aztán a kedvükre állítgathatják majd a maximalisták a külömböző grafikai, vizuális beállításokat.
  • mikiking
    de ez a játk kurva jo lesz
  • mikiking
    közelébe se érhet az Ea sportosnak ??? nem jol fogalmazol
  • ProGabe #78
    review HD

természetesen nem a PC verzióról, de a lényeg úgysem változik
  • kismelasz
    a 2k-s játékok átveszik hatalmat rövid időn belül!konzolon játszom az nba 2k8-al, és a 2k9-el is....közelébe se érhet az ea-sportosnak....vszínűleg a pc-s verziót sem spórolják el...úgyh csak ajánlani tudom mindenkinek!!
  • adeex7
    óóó ne már,még a pes9 se jött le :D
  • FrezeR
    na és Spud Webb? 168 cm-es és ő is nyert zsákolóversenyt. :)

egyébként elvileg a mai napon kerül a boltokba a játék az EU-ban.
    Láttam pár képet bár nem tudom fake volt e mindenesetre igen jól néz ki :)
  • Matt07
    néztem róla videót h leblokkolja Yao Minget :) nagyon durva volt:)
  • Matt07
    az nem semmi :D
  • grizzly21
    Muggsy hagyjan, de Nate Robinson 175-tel nyert zsakoloversenyt:)
  • HunnernesKonge
    khmm...Muggsy Bouges 160cm volt az ember mégis lehúzott 14 szezont az NBA-ben
    Új kifogást kérek

• adeex7
    én még sose kosaraztam,mivel nem vagyok épp egy kosaras típus,174 centi vagyok :DD
  • grizzly21
    nekem van wade 2 de kicsit tori a labat, nem nagyon kenyelmes.

ez viszont kenyelmes szerintem.

meg a hyperdunk is jonak tunik.
  • Matt07
    Nekem van 1 jó anno 18k-ért vettem leárazva.1 Converse de D.Wade nevével fémjelezve ;)
  • grizzly21
    off

ti mennyire kosaraztok is? most kene uj cipo, itthon nem talaltam egy darab boltot sem ahol lehetne kapni, ellenben nike store-on 100 dollarert baromi jo cipot lehetne venni, 20 dolcsi a hazhozszallitas. vett valaki esetleg mar?
    En nba.com rol vettem meg 3 eve amikor lehetett utoljara
  • And 1 #66
    jaja zsír..
  • Matt07
    örülök neki :)
  • mikiking
    teccik
  • Matt07
    Üdv!
    Láttam nincs banner,gondoltam csinálok egyet:

remélem tetszik :)
    +fav ;)
  • grizzly21
    jo lesz
  • HunnernesKonge
    innen de nincs sok screen -.-
  • mikiking
    honnan ?
  • adeex7
    az kosaras cipő? :DD
  • HunnernesKonge

• adeex7
    ea sports? :D
  • mikiking
    csepppet el van tévedve a csávó
    :D
  • 5c0rp330n
    f@szért kell akkor ilyen képeket beszúrogatni. ennyi erővel a rendes nba meccsekről is lehetne képeket rakosgatni, ugyanannyi értelme lenne.
  • zomgzerg
    you fucking retard!
  • HunnernesKonge
    file neve: nba-live-08.png
    plusz nemhiszem hogy a 2ksports EA logót tenne a reklámfelületre jobboldalt :P
  • Djemba
  • mikiking
    hat eredeti játéékkkal lehet...