810
-
#90 jaja sztem is ... mert már az nba live-nél is az volt a nyerő... én is csak nemrég szereztem 1-t. remélem hasznát veszem majd most :D -
mikiking #89 Én nekem meg bekellene ujitani egy gamepadot...mert a géppel baj nem lesz,de szerintem jáccani gamepaddal kéne ezt -
#88 én is inkább játszanék azért 1 ilyen játékkal maxon.. :Dde ha idén kiadják pc-re remélem ez jövőre sem lesz majd máshogy -
#87 Szevasztok!! Hát én nem hittem volna h ilyen nagy grafikája lesz most hogy így nézegettem a képeket a csávónak az arca hogy ki lesz dolgozva fúúú:D Hát nem tom h maxon vinni fogja e az ATI RADEON X1650 pro 512 mbos vidkarim:D -
#86 én nagyon várom ezt a játékot atom király lesz!be is újítok 1 új vidikarit mer mosatnival nem menne:P -
#85 sasoljátok az nforce-t.bármelyik órában kinn lehet!! azt írják legkésőbb hnap éjszaka tuti fennt lesz a game,szal sasoljatok!! :) -
#84 Nagyon klasszak a videók! A grafika, körítés minden. Jó párszor lejátaszottam a demó meccset, és ami nekem nagyon tetszett, az az hogy ez a játék veszettül nehéz. Nincsen nyomok egy hosszú W-t és a gép befejezi az akciót egy zsákolással, bármilyen szituációból, bármikor... Itt bizony fontos a csapatmunka. Az ellenfél is kihasználja. Nem is akár hogyan ;) Sajnos látom sok helyen már kezdik egyes user-ek lehúzni a játékot. A vicces hogy valaki pont a grafikába köt bele...no comment. Ehhez nem tudok sajnos mit hozzáfűzni. Ha meg a játék nem megy neki akkor ott van az nba live 09. Ez nem arcade, itt meg kell szenvedni a pontokért. -
mikiking #83 asszem ezek is pc-s vidik -
#82 egyes országokban már kapható, ezért is létezik már PC GAMEPLAY -
#81 Tegnap leszedtem a boxomra a demót, és hát nagyon kellemesen csalódtam benne. Iszonyú jó játék lessz ez. Párom aki később ért haza megkérdezte hogy meccset nézel? mondom részben. Hagyom hogy a Lakers vs Celtics megmutassa mit hoz ki egymás ellen a jét CPU :) Ő nincsen oda a gamekért de kikerekedett neki is a szeme. Ez a game veszettül jól néz ki. Mondjuk ami kicsit zavar az a labda fizikája. Szerintem borzalmas. Egy kézből kiejtett labda nem kettőt pattan és utána mint a mágnes a parkettához tapad :) De kb ennyi is volt az ami zavart. Ez a jobb stick-el a dobást, ballal a testet irányítva veszettül élvezetes a game. Bele sem merek gondolni hogy milyen lessz majd pc-n, ahol aztán a kedvükre állítgathatják majd a maximalisták a külömböző grafikai, vizuális beállításokat. -
mikiking #80 de ez a játk kurva jo lesz -
mikiking #79 közelébe se érhet az Ea sportosnak ??? nem jol fogalmazol -
#78 review HD
természetesen nem a PC verzióról, de a lényeg úgysem változik -
kismelasz #77 a 2k-s játékok átveszik hatalmat rövid időn belül!konzolon játszom az nba 2k8-al, és a 2k9-el is....közelébe se érhet az ea-sportosnak....vszínűleg a pc-s verziót sem spórolják el...úgyh csak ajánlani tudom mindenkinek!! -
#76 óóó ne már,még a pes9 se jött le :D -
#75 na és Spud Webb? 168 cm-es és ő is nyert zsákolóversenyt. :)
egyébként elvileg a mai napon kerül a boltokba a játék az EU-ban.
Láttam pár képet bár nem tudom fake volt e mindenesetre igen jól néz ki :) -
#74 néztem róla videót h leblokkolja Yao Minget :) nagyon durva volt:) -
#73 az nem semmi :D -
#72 Muggsy hagyjan, de Nate Robinson 175-tel nyert zsakoloversenyt:) -
#71 khmm...Muggsy Bouges 160cm volt az ember mégis lehúzott 14 szezont az NBA-ben
Új kifogást kérek
-
#70 én még sose kosaraztam,mivel nem vagyok épp egy kosaras típus,174 centi vagyok :DD -
#69 nekem van wade 2 de kicsit tori a labat, nem nagyon kenyelmes.
ez viszont kenyelmes szerintem.
meg a hyperdunk is jonak tunik. -
#68 Nekem van 1 jó anno 18k-ért vettem leárazva.1 Converse de D.Wade nevével fémjelezve ;) -
#67 off
ti mennyire kosaraztok is? most kene uj cipo, itthon nem talaltam egy darab boltot sem ahol lehetne kapni, ellenben nike store-on 100 dollarert baromi jo cipot lehetne venni, 20 dolcsi a hazhozszallitas. vett valaki esetleg mar?
En nba.com rol vettem meg 3 eve amikor lehetett utoljara -
#66 jaja zsír.. -
#65 örülök neki :) -
mikiking #64 teccik -
#63 Üdv!
Láttam nincs banner,gondoltam csinálok egyet:
remélem tetszik :)
+fav ;) -
#62 jo lesz -
#61 innen de nincs sok screen -.- -
mikiking #60 honnan ? -
#59 az kosaras cipő? :DD -
-
#57 ea sports? :D -
mikiking #56 csepppet el van tévedve a csávó
:D -
#55 f@szért kell akkor ilyen képeket beszúrogatni. ennyi erővel a rendes nba meccsekről is lehetne képeket rakosgatni, ugyanannyi értelme lenne. -
#54 you fucking retard! -
#53 file neve: nba-live-08.png
plusz nemhiszem hogy a 2ksports EA logót tenne a reklámfelületre jobboldalt :P -
Djemba #52 -
mikiking #51 hat eredeti játéékkkal lehet...