C-Walk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
link..
ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!
Nekem maga a tánc szóról azok jutnak eszembe amik igazán klasszikusok. Mert hogy ha már manapság valaki elkezdt pattogni egy helyben az is tánc. No mindegy.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
És te a 4 büntetõpont miatt? És hogy nem tudod mirõl pofázol? Minden amerikából van... De ha neked nem tetszik akkor sajnálom.
"amit már a hzájában is lesajnálnak" - már aki... -.- Nem divatból hallgatok Hip-Hopot, és nem divatból C-walkolok. De ha te a folyamatosan ismétlõdõ agyatlan ritmus szerü cuccokat érzed zenének akkor csak sajnálni tudlak
csõ
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt itt van egy kis leírás a c-walk-ról és a bandákról is.
Egyébként ez a tech(k)tonik "tánc" amit az a kis homi gyerek kitalált össze vissza lopott táncelemekbõl áll össze ha megnéztek pár ilyen tech(k)tonic-os videót a c-walk-ból lopott alap lépésekkel van tele.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Jumpstylet elkezdheted, az könnyû... az elején.
C-walk saját magad szórakoztatására, vagy c-walk battle-kre van.
így nem topog senki sem a helyi diszkóban😊 énse vagyok valami nagy denször
sokan nem szeretik ezeket. pedig nem könnyû, és nem összevissza lépkednek. 😄
BUDA > miskolc.
hát biztos😄D
hardstyle meg c-walk az ok mert az belefér a psy-be kis szabad stílussal vegyítve<#vigyor>#vigyor>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Persze nekem a c-walk a kedvencem (Egyrészt mivel a Hip-Hop az én mûfajom, másrészt meg ez néz ki a legjobban)