C-Walk

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
A kicsi tényleg jó 😮

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kikix12
a kicsi jól nyomja 😉

PSN ID: csizmaziakiki

Pacal17
végén a birds eye view 😊

Pacal17
kis nyóc éves gyerek az eleje fele 😄 brutális

Pacal17
Jó vidik<#eljen>

Paparazzira c-walkolni?

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

<#idiota><#idiota><#idiota> végre valaki 😄
fsgh

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DJ Skyline
fél 9-kor belinkelted a fél 9-kor felvett videót <#idiota> <észrevette a lényeget a videóban>

Pacal17
köszi 😄

leho94

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Pacal17
ez mérnem jó ez?
link..

Pacal17

Jópár lépés ezekbõl van XDDD

Énvagyokazapád
íty én iz tudog tánczolnye. <#wow3>

Pacal17
errõl van szó 😊

írtó tehetséges biztos ráment vagy 2 napja mire begyakorolta....

ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!

leho94
áz

Pacal17
kár hogy ez jumpstyle zene 😄😄😄

Pacal17
bannplíz

mila69en
<#zavart2><#banplz>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tigeroo
háát megpróbáltam de nemjött be😄

maradok a pogónál, az a legjobb<#smile>

ezalegjobb
DJ Skyline
az ikszelés az igazi <#idiota>

leho94
nem azért mondtam , mert szerintem is kurva jó , a hiphoppal együtt

Látom elolvastad 😊

ENNYI SHADOW BANNOL MERT NEM BÍRJA ELVISELNI AZ IGAZSÁGOT MINDENKIVEL KIVÉTELEZIK AKI BENYAL NEKI AKI NEM AZT BANNOLJA......... KULABÁCSI ÉS TOMMYG ALREGJÉT BANNOLNI KÉNE!!!!!

Pacal17
gangstak nem táncolnak? XD

Pacal17
jó oldal <#eljen>

Pacal17
?

Lord Nomak
Megnéztem pár videót de még mindig nem értem a lényegét, mondjuk nem csak ennek hanem az ugrálós diszkós gyerekeket sem értem. Igazándiból én elektronikus zenéket kedvelem már jó 8 éve trance és progressive zenéket hallgatok.. de a "saját" stilusomban levõket sem értem hogy mi a fasznak kell ugrálni. Itt ahogy néztem jópofa meg minden de nem értem a lényegét na.
Nekem maga a tánc szóról azok jutnak eszembe amik igazán klasszikusok. Mert hogy ha már manapság valaki elkezdt pattogni egy helyben az is tánc. No mindegy.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Egyébként nem tánc hanem boogie de mind1

Pacal17
naés? ez a leg normálisabb tánc amit ilyen zenére nyomni lehet. a brakehez izom is kell. nem is kicsi. (nekem nincs..)

Pacal17
Nem.

És te a 4 büntetõpont miatt? És hogy nem tudod mirõl pofázol? Minden amerikából van... De ha neked nem tetszik akkor sajnálom.

"amit már a hzájában is lesajnálnak" - már aki... -.- Nem divatból hallgatok Hip-Hopot, és nem divatból C-walkolok. De ha te a folyamatosan ismétlõdõ agyatlan ritmus szerü cuccokat érzed zenének akkor csak sajnálni tudlak

csõ

leho94
amugy ezt a táncot akkor járták a cripesek mikor egy bloodost megöltek , tudomásom szerint..

Pacal17
#1 😄

www.deathrow.tvn.hu
Ajánlom mindenkinek ezt az oldalt itt van egy kis leírás a c-walk-ról és a bandákról is.

Egyébként ez a tech(k)tonik "tánc" amit az a kis homi gyerek kitalált össze vissza lopott táncelemekbõl áll össze ha megnéztek pár ilyen tech(k)tonic-os videót a c-walk-ból lopott alap lépésekkel van tele.

utgyuru
nem érzitek szánalmas azt, hogy itt Kelet-Közép-Európában egy olyan amerikai stílust majmoltok, amit már a hazájában is lesajnálnak?

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Matt07
c-walk, az a nevében is benne van, a crips banda 1ik "kifejezõeszköze"

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Pacal17
ez nem éppen diszkóba való ránc 😄

Jumpstylet elkezdheted, az könnyû... az elején.

C-walk saját magad szórakoztatására, vagy c-walk battle-kre van.

tigeroo
amugy van vmi ehhez hasonló stílus amivel ellehetne kezdeni?😄
így nem topog senki sem a helyi diszkóban😊 énse vagyok valami nagy denször
Pacal17
Kyren c-walk videóit nézd.

sokan nem szeretik ezeket. pedig nem könnyû, és nem összevissza lépkednek. 😄

biza real talk egyik legnagyobb 😊

BUDA > miskolc.

mila69en
"jumpstyle ba is vannak olyan trükkök hoyg beszarsz 😄"

hát biztos😄D

hardstyle meg c-walk az ok mert az belefér a psy-be kis szabad stílussal vegyítve<#vigyor>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kuci06
a c-walk többet ér: MINDENNÉL 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

sweech
ez is csak a fekáknak áll jól :|

#19 videóban hülyegyerek ugrál, dejó! :o

mila69en
nemááá😄 bár nem olyan régóta vagyok itthon meg nem pesti vagyok, itt felénk nem láttam!! rúgnám is hátba😄D

Pacal17
jumpstyle ba is vannak olyan trükkök hoyg beszarsz 😄

Persze nekem a c-walk a kedvencem (Egyrészt mivel a Hip-Hop az én mûfajom, másrészt meg ez néz ki a legjobban)

leho94
nem láttál? Fél város a tecktonikot nyomja :|

mila69en
kint éltem egy évet spanyoloknál háát ott aztán nagyon hódított eza f*s tektonik😄 itthon még nem nagyon láttam remélem nem is fogok<#gonosz1> jumpstyle úgyszintén röhej akkor má inkább hardstyle viszont a c-walk már eléggé kifinomult😄 ezekhez képest, bár sok közöm egyikhez sincs nem az én világom😄D

Oldal 1 / 2Következő →